2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

geçen ay bizimde 2 yıldı canım bende başta çok ciddiye almadım ama keşke alsaymışım

İyi akşamlar kızlar biz çalışmalara başlayalı aralıkta 2 yıl olacak gerçi marta kadar çok ciddiye almadım ama

geçen ay bizimde 2 yıldı canım bende başta çok ciddiye almadım ama keşke alsaymışım
canını sıkmayın kızlar 2 yıl uzun bir süre inşaalah en yakın zamanda kavuşursunuz bebeklerinize.benim de ne olacağım belli değil 8 aydır bekliyorum kimbilir ne zaman nasip olur

canını sıkmayın kızlar 2 yıl uzun bir süre inşaalah en yakın zamanda kavuşursunuz bebeklerinize.benim de ne olacağım belli değil 8 aydır bekliyorum kimbilir ne zaman nasip olur
ah ah bilseydim hiç korunmazdım 8 ay deme biran önce ne gerekse yapın canım

Ben cumartesi gittim klomen başladık 15inde bir daha görecem dedi

canlarım inş. Güzel sonuçlar alırsınız vallah artık şenlensin topiğimiz ya.
tuba cım mutlaka hatta yarın keçiboynuzu kürü yada özünü başlat eşine.

Aynı durum bizde de oldu 10 günlük perhiz sonucu baktırdık önemsiz bi hareketde yavaşlama var yine de ürolojiye görünün dedi ama biz 10 günlük perhiz olduğunu söylemeyi unuttuk keçi boynuzu dedim seslenmedi e vitamini de deyibce yeter içmeyecem bir şey dedi bakalım ikna edecekmiyim

vallah tekrarlayın canım testi şuan değerler nasıl peki
benimkide içmem dedi ama zor bela içiriyorum mutlaka tavsiye ediyorum

inşaallah canım güzel sonuç alırız keçiboynuzunu ben de düşündüm yarın gideyim alayım bari
10 günlük perhiz yanlış sonuç veriyormuş canım yaa bizim de 10 günlük perhizle baktırdı eşim hareketsiz çok çıktı işte.ne zor iş eşi ikna etmek Allah yardımcımız olsun

vallah tekrarlayın canım testi şuan değerler nasıl peki
benimkide içmem dedi ama zor bela içiriyorum mutlaka tavsiye ediyorum
Bizim drumuz biraz uzak sonuçların çıkmasını bekleyemedik dru aradık o da öyle dedi de bnm eşim bir daha yaptırmaz o testi o gün bile dr isteyince sinir oldu bütün gün barut fıçısıydı

Bizim drumuz biraz uzak sonuçların çıkmasını bekleyemedik dru aradık o da öyle dedi de bnm eşim bir daha yaptırmaz o testi o gün bile dr isteyince sinir oldu bütün gün barut fıçısıydı
çok garip bu erkekler biz her türlü herşeye hazırız onlar Bi sperm tahlilini çok görüyorlar ya sanki biz çok meraklıyız dr dr gezip göstermeye.

merhabalar
bi süredir yazamadim
aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiz
ben 30 agustosta adet oldum
28 eylül yeni batim

Babybaby86.......6 Eylül
Amanda29........12 Eylül
Duaamm..........14 Eylül
Ekinezzya..........15 Eylül
Ecetuba84.........27 Eylül
Masal2010.........27 Eylül
Anneveoglusu....28 Eylül
Choqseqer.........30 Eylül
Egeninannesi......4 Ekim
Tzm...................????????
Seymasevde......????????
Savha..................Bat Yok

GÜNAYDIN KIZLARRR...
EYLÜL EKİM BİZİM AYIMIZ OLSUNNNNN...

Günaydın kızlar...
bugün bi bitsin artık demeye başladım sabahtan beri kacıncı sorunlu iş yaaa.. şöyle sakin bir hayat sürmek istiyorum artıııkkkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…