İyi akşamlar kızlar biz çalışmalara başlayalı aralıkta 2 yıl olacak gerçi marta kadar çok ciddiye almadım ama
canını sıkmayın kızlar 2 yıl uzun bir süre inşaalah en yakın zamanda kavuşursunuz bebeklerinize.benim de ne olacağım belli değil 8 aydır bekliyorum kimbilir ne zaman nasip olurgeçen ay bizimde 2 yıldı canım bende başta çok ciddiye almadım ama keşke alsaymışım
ah ah bilseydim hiç korunmazdım 8 ay deme biran önce ne gerekse yapın canımcanını sıkmayın kızlar 2 yıl uzun bir süre inşaalah en yakın zamanda kavuşursunuz bebeklerinize.benim de ne olacağım belli değil 8 aydır bekliyorum kimbilir ne zaman nasip olur
haklısın canım dr serephone diye ilaç verdi bugün bitiyor çarşamba da kontrolüm var eşimle gideceğiz bakalım ne olacakah ah bilseydim hiç korunmazdım 8 ay deme biran önce ne gerekse yapın canım
Aynı durum bizde de oldu 10 günlük perhiz sonucu baktırdık önemsiz bi hareketde yavaşlama var yine de ürolojiye görünün dedi ama biz 10 günlük perhiz olduğunu söylemeyi unuttuk keçi boynuzu dedim seslenmedi e vitamini de deyibce yeter içmeyecem bir şey dedi bakalım ikna edecekmiyimcanlarım inş. Güzel sonuçlar alırsınız vallah artık şenlensin topiğimiz ya.
tuba cım mutlaka hatta yarın keçiboynuzu kürü yada özünü başlat eşine.
vallah tekrarlayın canım testi şuan değerler nasıl pekiAynı durum bizde de oldu 10 günlük perhiz sonucu baktırdık önemsiz bi hareketde yavaşlama var yine de ürolojiye görünün dedi ama biz 10 günlük perhiz olduğunu söylemeyi unuttuk keçi boynuzu dedim seslenmedi e vitamini de deyibce yeter içmeyecem bir şey dedi bakalım ikna edecekmiyim
inşaallah canım güzel sonuç alırız keçiboynuzunu ben de düşündüm yarın gideyim alayım baricanlarım inş. Güzel sonuçlar alırsınız vallah artık şenlensin topiğimiz ya.
tuba cım mutlaka hatta yarın keçiboynuzu kürü yada özünü başlat eşine.
10 günlük perhiz yanlış sonuç veriyormuş canım yaa bizim de 10 günlük perhizle baktırdı eşim hareketsiz çok çıktı işte.ne zor iş eşi ikna etmek Allah yardımcımız olsunAynı durum bizde de oldu 10 günlük perhiz sonucu baktırdık önemsiz bi hareketde yavaşlama var yine de ürolojiye görünün dedi ama biz 10 günlük perhiz olduğunu söylemeyi unuttuk keçi boynuzu dedim seslenmedi e vitamini de deyibce yeter içmeyecem bir şey dedi bakalım ikna edecekmiyim
Bizim drumuz biraz uzak sonuçların çıkmasını bekleyemedik dru aradık o da öyle dedi de bnm eşim bir daha yaptırmaz o testi o gün bile dr isteyince sinir oldu bütün gün barut fıçısıydıvallah tekrarlayın canım testi şuan değerler nasıl peki
benimkide içmem dedi ama zor bela içiriyorum mutlaka tavsiye ediyorum
çok garip bu erkekler biz her türlü herşeye hazırız onlar Bi sperm tahlilini çok görüyorlar ya sanki biz çok meraklıyız dr dr gezip göstermeye.Bizim drumuz biraz uzak sonuçların çıkmasını bekleyemedik dru aradık o da öyle dedi de bnm eşim bir daha yaptırmaz o testi o gün bile dr isteyince sinir oldu bütün gün barut fıçısıydı
Hiç sorma bayılıyoruz sanki o çatala yatmayaçok garip bu erkekler biz her türlü herşeye hazırız onlar Bi sperm tahlilini çok görüyorlar ya sanki biz çok meraklıyız dr dr gezip göstermeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?