2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Mrb benimde 7 yaşında oğlum var 2. çocuğu düşünüyorum reglim 2 gün geçti bakalım test yapmayada çok korkuyorum negstif çıkar diye 1-2 gün daha bekleyeyim bakalım ne olacak

Ben yarın kan testi yaptıracağım Allah nasip ederse....
Hayirlisi olsun canim hadi degistirirsin insallah su listeyi :)
kanamanin durmasi iyi bi sey insallah gebeligin saglikla devam eder

Mrb benimde 7 yaşında oğlum var 2. çocuğu düşünüyorum reglim 2 gün geçti bakalım test yapmayada çok korkuyorum negstif çıkar diye 1-2 gün daha bekleyeyim bakalım ne olacak
günaydın hosgeldin hayirlisi olsun insallah saglikla guzel haberler alirsin

günaydinlar
amanda hayirli haberlerini bekliyoruz
canipir insallah güzel haberinı aliriz

Yaaaa aslında bu sabah idrar testi yapacaktım ama uyuyakalmışım işe geç kalacağım diye nasıl attım kendimi arabaya bilemedim... Her işte bir hayır varmış... Yarın sabah idrar testi, akşam kan testi yapmayı planlıyorum, kırmızıları görmezsek tabiii...

Amandacim bu kadar bekledin bir guncuk kaldi o da isti guctu gecer gider sabreden dervis muradına ermis :)

Kızlar Dr dan çıktım simdi eşimin değerleri düşük çıktı.2 yumurtam oluşmuş sağ da solda ovirette çatlatma iğnesi verdi 2 de vurulmaliymisim.birliktelik için saat ve günler verdi bakalım hayırlısı.

hayirlisi olsun canim saglikla bebise kavusursun insallah bu ay

Klomen kullanıyorum ben de yarın sabah bitiyor ne kdr süre sonra yumurtlama oluşuyor biliyor musunuz pazartesi gel dedi bakalım bu ay hamiş oluruz inş

Amanda mrb canım inş hayırlı haber alırsın bişey sorcam reglin kaç gün geçti bende test yapmayı süşünüyorum ama ne zaman belli olur onu bilemedim

kızlar ya maşallah boş durmuyorsunuz
hadi inşşallah Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın
hamişlik haberleri bekliyorummm

Desene sende benim yöntemin başındasın... Hayırlısı olsun...
Yalnız bir şeyi anlamadım eğer eşinin değerleri düşük çıktı ise neden aşılama yapmıyor da normal ilişki öneriyor... Sorma şansın varsa arasana bir doktoru...

Amanda mrb canım inş hayırlı haber alırsın bişey sorcam reglin kaç gün geçti bende test yapmayı süşünüyorum ama ne zaman belli olur onu bilemedim

Canım, benim regli geçmedi cuma günü normal tarihim (30 günde bir adet oluyorum) ama ben yumurta takibi yaptırdım bu ay. Klomen ve çatlatma iğnesi ile. Bu gün çatlatma iğnesini olalı 14 gün oldu, kan testinde muhakkak çıkar aslında ama eşim yarın akşam yaptıralım dedi bende kıramadım...

Klomen kullanıyorum ben de yarın sabah bitiyor ne kdr süre sonra yumurtlama oluşuyor biliyor musunuz pazartesi gel dedi bakalım bu ay hamiş oluruz inş

Klomeni adetinin 5 günü içmeye başladıysan ve 5 gündür içiyorsan Pazartesi adetinin 14.günü olur ve muhtemelen Pazartesi çatlatma iğneni olursun yada direk ilişki önerebilir. Yani önümüzdeki hafta içi sana full mesai görünüyor canımmmm :)

of kızlar ya benim eşimde bi ölçtüremedi şu değerlerini
belki de değeri düşük boşuna çalışma yapıyoruz hiç bişeyden haberimiz yok

bugün ovilasyon testine başladım sadece tek çizgi göründü ikinci çizgiden eser yok

bugün ovilasyon testine başladım sadece tek çizgi göründü ikinci çizgiden eser yok

ilk günden çift çizgiyi yakalamak zaten çok büyük bir şans olmaz mıydı...
Bence bir şekilde eşini ikna edip testi yaptırmanı sağla ki ona göre yol belirlensin ve daha çabuk bebiş gelsin

Hımmm anladım canım inş hayırlı haberler alırsın

5 gün sonra istenen büyüklüğe ulaşıyor normalde canım muhtemelen salı falan çatlatma iğnesi yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…