Sagol cnm cok tesekkur ederim sonucu ileticem mutlaka hayirlisi
Hayirlisi olsun canim hadi degistirirsin insallah su listeyi :)Ben yarın kan testi yaptıracağım Allah nasip ederse....
kanamanin durmasi iyi bi sey insallah gebeligin saglikla devam ederCnm ben cuma gunu kan vermistim pozitif cikmisti cumartesi sabah kanamam oldu progestan ic dedi dr ve cumartesi aksam kanamam tamamen durdu su an kanama filan yok ikinci kan testimde 93 cikmisti dr iki gun sonra tekrar ver dedi saat 11:00 da tekrar vercem hayirlisi neyse o olsun size mutlaka haber vercem heyecanliyimmmm
günaydın hosgeldin hayirlisi olsun insallah saglikla guzel haberler alirsinMrb benimde 7 yaşında oğlum var 2. çocuğu düşünüyorum reglim 2 gün geçti bakalım test yapmayada çok korkuyorum negstif çıkar diye 1-2 gün daha bekleyeyim bakalım ne olacak
hayirlisi olsun canim saglikla bebise kavusursun insallah bu ayKızlar Dr dan çıktım simdi eşimin değerleri düşük çıktı.2 yumurtam oluşmuş sağ da solda ovirette çatlatma iğnesi verdi 2 de vurulmaliymisim.birliktelik için saat ve günler verdi bakalım hayırlısı.
Amanda mrb canım inş hayırlı haber alırsın bişey sorcam reglin kaç gün geçti bende test yapmayı süşünüyorum ama ne zaman belli olur onu bilemedimYaaaa aslında bu sabah idrar testi yapacaktım ama uyuyakalmışımişe geç kalacağım diye nasıl attım kendimi arabaya bilemedim... Her işte bir hayır varmış... Yarın sabah idrar testi, akşam kan testi yapmayı planlıyorum, kırmızıları görmezsek tabiii...
Kızlar Dr dan çıktım simdi eşimin değerleri düşük çıktı.2 yumurtam oluşmuş sağ da solda ovirette çatlatma iğnesi verdi 2 de vurulmaliymisim.birliktelik için saat ve günler verdi bakalım hayırlısı.
Amanda mrb canım inş hayırlı haber alırsın bişey sorcam reglin kaç gün geçti bende test yapmayı süşünüyorum ama ne zaman belli olur onu bilemedim
Klomen kullanıyorum ben de yarın sabah bitiyor ne kdr süre sonra yumurtlama oluşuyor biliyor musunuz pazartesi gel dedi bakalım bu ay hamiş oluruz inş
bugün ovilasyon testine başladım sadece tek çizgi göründü ikinci çizgiden eser yok
Hımmm anladım canım inş hayırlı haberler alırsınDesene sende benim yöntemin başındasın... Hayırlısı olsun...
Yalnız bir şeyi anlamadım eğer eşinin değerleri düşük çıktı ise neden aşılama yapmıyor da normal ilişki öneriyor... Sorma şansın varsa arasana bir doktoru...
Canım, benim regli geçmedi cuma günü normal tarihim (30 günde bir adet oluyorum) ama ben yumurta takibi yaptırdım bu ay. Klomen ve çatlatma iğnesi ile. Bu gün çatlatma iğnesini olalı 14 gün oldu, kan testinde muhakkak çıkar aslında ama eşim yarın akşam yaptıralım dedi bende kıramadım...
5 gün sonra istenen büyüklüğe ulaşıyor normalde canım muhtemelen salı falan çatlatma iğnesi yaparKlomen kullanıyorum ben de yarın sabah bitiyor ne kdr süre sonra yumurtlama oluşuyor biliyor musunuz pazartesi gel dedi bakalım bu ay hamiş oluruz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?