2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız??duamm nerelerde acab bayadır girmedi topiğe
BURDAYIM BEBEGIM BENIM BU ARALAR YOGUN GUNUM KIZI NYUVAYA VERDIM ALISVERID KARDESIMIN NIKAHI VAR ONUN TELASI DEDMLER FAN GELDI YOGUNUM SEN NASILSIN CNM BU ARADA BENIM BATA 4 GUN VAR LAF ARAMIZDA KORUNMADIK

kızlar dr gidiyorum enes ve kendim için hızlı bi şekilde okudum inş. güzel haberler verirsiniz döndüğümde hafta sonu anca gelicem hepinizi kocaman öpüyorum...

KIXZLAR NASILSINIZ BENDE DURUMLAR IYI BATIM A 4 GUN VAR BAKALIM HEP RUYAMDA ARKADASLARI GORUYORUM HAMILE DIYE KAYINVALIODEMDE BENI GORMUS OGLUM OLMUS HAYIRDIR INSALLAH

Amandacim esim sperm testini 10,günlük perhizle verdi Dr bundan değerler düşük çıkmış olabilir dedi.simdi bir daha yaptirsak sen ilaç kullandım boşa gitmesin dedi o yüzden çatlatmak iğnesi ve gün aşırı ilişki hatta saat verdi bir de JEL verdi bakalım girdik bir yola inşaallah iyi olur.sen sonuca daha yakinsin inşaallah tutmustur

BURDAYIM BEBEGIM BENIM BU ARALAR YOGUN GUNUM KIZI NYUVAYA VERDIM ALISVERID KARDESIMIN NIKAHI VAR ONUN TELASI DEDMLER FAN GELDI YOGUNUM SEN NASILSIN CNM BU ARADA BENIM BATA 4 GUN VAR LAF ARAMIZDA KORUNMADIK
himm öyle mi canım ben de çatlatmak iğnesi olacam bekliyorum. İnşaallah tutmustur senin de canim

Kizlar kan sonucum belli oldu 130 yukselme var 93 tu simdi 130 bat gunum 16 eylul degerazmi yukselmis bilemedim

İnşallah canım, Listemizin şansı dönerde art arda Pozitif sonuçlar alırız... Şimdi bize düşen zamana bırakıp dua etmek

Kizlar kan sonucum belli oldu 130 yukselme var 93 tu simdi 130 bat gunum 16 eylul degerazmi yukselmis bilemedim

Bak aklıma ne geldi belki bebeklerin ikizdi ve birisi gelişmeden kayboldu... Bu nedenle de değerinde düşüş oluştu ve şimdi diğeri yoluna devam ediyor... Böyle bir şey duymuştum çünkü...

Bak aklıma ne geldi belki bebeklerin ikizdi ve birisi gelişmeden kayboldu... Bu nedenle de değerinde düşüş oluştu ve şimdi diğeri yoluna devam ediyor... Böyle bir şey duymuştum çünkü...
Ayyy cnm insss oyledirrr ins tutunur kucuk mercimegimmm cok tesekkurler icim biraz rahatladi olabilirrrr :)

kolay gelsin kardesin icin hayirli olsun Allah mesut etsin.

canim insallah saglikli bir gebelik gecirirsin bebisin seni birakmaZ

kızlar dr gidiyorum enes ve kendim için hızlı bi şekilde okudum inş. güzel haberler verirsiniz döndüğümde hafta sonu anca gelicem hepinizi kocaman öpüyorum...
guzel haberlerle dönersin inşallah savhacim

insallah hayirlisiyla sonuc alirsiniz canim
topigimiz baya hareketlendi gelsin bebisler

İnşallah canım, Listemizin şansı dönerde art arda Pozitif sonuçlar alırız... Şimdi bize düşen zamana bırakıp dua etmek
evet canım Allah bize sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik nasip eeder inşaallah.inşaallalh="ekinezzya, post: 36850007, member: 619716"]guzel haberlerle dönersin inşallah savhacim

insallah hayirlisiyla sonuc alirsiniz canim
topigimiz baya hareketlendi gelsin bebisler[/QUOTE]insaallah canim

Adetin 6. Günü akşam başladın adetin 7. Gününe kadar başlayabiliyoruz dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…