- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
Bi kere daha kullanmıştım klomen o zmn çatlatma iğnesi vermemişti yumurta kendiliğinden çatladı acaba bu sefer verir mi çatlatma iğnesiDoğrudur canım o zaman büyük ihtimal Salı günü olursun çatlatma iğneni, sonra ver elini çalışma odasıııııı...
Bi kere daha kullanmıştım klomen o zmn çatlatma iğnesi vermemişti yumurta kendiliğinden çatladı acaba bu sefer verir mi çatlatma iğnesi
Herkese gunaydinarr
amandacim yaptin mi test
günaydın herkese amandacım test yaptın mı merak ettim inşaallah pozitif çıkar
günaydın kızlar
amandacım hayırlısı olsun ya daha bat ına var bekle bakalım Allahtan ümit kesilmez kırmızıları görmeden moralini bozma
canım benim üzme tatlı canını insan çok umutlanıyor olacak diye ilk negatifi görmek baya bir üzüyor haliyle.idrar testine ben de sinir oluyorum ben de çok yanlış sonuç verdi.pazartesiye kadar olmazsın inşaallah kan da çıkarKızlar sabah bir kalktım evde test yok, meğer ben onu geçen ay kullanmışım... Evden çıkınca açık eczane de bulamadım, vakit geçirmek için benzin aldım, arabayı yıkattım ve nihayet iş yerimin orada bir eczaneyi tam açılırken yakaladım...
Eeeeeeee bu kadar heyecanın sonucunda ne mi oldu kocamannnn bir NEGATİF...
Zaten bu idrar testlerine oldum olası sinir olmuşumdur...
Akşam yaptıracağım kan testinden de vazgeçtim. Pazartesiye kadar bekleyeceğim adet olmazsam kan testi yaptırırım.
Hayırlısı, takdiri ilahi ne demişse o, yapacak bir şey yok...
canım benim üzme tatlı canını insan çok umutlanıyor olacak diye ilk negatifi görmek baya bir üzüyor haliyle.idrar testine ben de sinir oluyorum ben de çok yanlış sonuç verdi.pazartesiye kadar olmazsın inşaallah kan da çıkar
kısmet işte tatlım ben de 7 aydır silik çizgiler negatifler gördüm bol bol artık içimde heyecan kalmadı sanki hiç ulaşamıyacam gibi geliyor artık.muradımıza ersek kızlarımız da sevinse kardeşleri gelecek diyeYok yavrum yaaa ne ilk negatifi bu sizinle ilk negatif... Ben 9 aydır bekliyorum ama son iki aydan çok umutluydum...
Aslında bu aydan hala umutluyum, hiç bir adet belirtisi yok çünkü...
Bakalım hayırlısı... 3 gün daha sabredelim de inşallah muradımıza erelim...
amandacım çatlatma iğnesi olduktan sonra halsizlik yaşadın mı ben dün çok fena oldum hiçbir şey yapacak halim kalmadı kızımı okuldan zor aldım.belim ve kasıklarım ağrıdı bir de.doktor bu gece için saat 22.00 de birlikte olun dedi ne acayip bir durummuş.bir de cuma sabah sonra gün aşırı bir de crinone vajinal jel haftaya cumartesi kullanmaya başlayacakmışım sen de kullandın mı bu jeli
kısmet işte tatlım ben de 7 aydır silik çizgiler negatifler gördüm bol bol artık içimde heyecan kalmadı sanki hiç ulaşamıyacam gibi geliyor artık.muradımıza ersek kızlarımız da sevinse kardeşleri gelecek diye
demek sende de oldu. mide bulantısı da oldu bende.Evet canım eşim sinir oldu neymiş bu böyle diyor şu saatte yapılacakmışOluyor hayatım bende uyku ve mide bulantısı da yapmıştı... Kasık ağrısı birkaç gün sürüyor, hatta ilişkide bile kasıkların ağrıyor... Saat konusunda her doktor farklı uyguluyor, kimi iğneden 36 saat sonra ilişki diyor, kimi garantiliyor 24 saat sonra ve sonrasındaki 12saat... Erkekler için bu saat konusu çok daha zor oluyor, görev gibi geliyor maalesef...
Ben jel kullanmadım... Oda doktordan doktora değişiyor... Kimi veriyor kimi vermiyor...
ooo bak sen tahtı sallansın istemiyor Elif Gökçe hanımBen ve eşim muradımıza ereriz de Elif Gökçe için aynı şey geçerli olmaz ne yazık ki...
Çünkü kendi söylemi ile "kardeş mardeş istemiyorum, kesinlikle" diyor
Hayırlısı cnm ama test yaptıktan sonra atma 1 saat sonra tekrar bak cnm silik çizgi olabiliyor benim test durdukta pembeleşmişti kardeşiminkide öyle oldu tKızlar sabah bir kalktım evde test yok, meğer ben onu geçen ay kullanmışım... Evden çıkınca açık eczane de bulamadım, vakit geçirmek için benzin aldım, arabayı yıkattım ve nihayet iş yerimin orada bir eczaneyi tam açılırken yakaladım...
Akşam yaptıracağım kan testinden de vazgeçtim. Pazartesiye kadar bekleyeceğim adet olmazsam kan testi yaptırırım.
hayırlısı cnm ama kardeşim idrar testi negatif çıkınca atmıştı sonrada merak edip bi kaç saat sonra tekrar teste baktı veee silik çizgisi göründü hamileydii şimdi kızımız 3 yaşında inş sende hamişsindir cnmmKızlar sabah bir kalktım evde test yok, meğer ben onu geçen ay kullanmışım... Evden çıkınca açık eczane de bulamadım, vakit geçirmek için benzin aldım, arabayı yıkattım ve nihayet iş yerimin orada bir eczaneyi tam açılırken yakaladım...
Hayırlısı cnm ama test yaptıktan sonra atma 1 saat sonra tekrar bak cnm silik çizgi olabiliyor benim test durdukta pembeleşmişti kardeşiminkide öyle oldu t
hayırlısı cnm ama kardeşim idrar testi negatif çıkınca atmıştı sonrada merak edip bi kaç saat sonra tekrar teste baktı veee silik çizgisi göründü hamileydii şimdi kızımız 3 yaşında inş sende hamişsindir cnmm
ooo bak sen tahtı sallansın istemiyor Elif Gökçe hanımo da sevecek mutlaka olunca.Benim kızım çok istiyor kardeş bebeklerle çok iyi anlaşıyor.Ona bakma planları yapıyor anne sen markete gidersin ben de kardeşime bakarım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?