İnş canımmAtmadım kız şimdi baktım ikinci çizgi daha iyi görünüyor sanki... Umarım gözlerim benimle oyun oynamıyordur...
Umut dünyası :)))))))))))
merhabalar
amanda test yaptin mi diye merak eutim yarina kalmis hayirlisi
degerin yükselmis ne güzel arkadasim masallah
amanda var mı çizgi inşaallah canım hamilesindir yarın nasıl olacak şimdi acile gidip kan versene öğrenirsinAtmadım kız şimdi baktım ikinci çizgi daha iyi görünüyor sanki... Umarım gözlerim benimle oyun oynamıyordur...
Umut dünyası :)))))))))))
kızlar bende 2. gebeliği düşünüyorum 1 yıldır prolaktinim yüksek çıktı onu bi yandan düşürüyorz ilaçla serephone kullanıyorum bi yandan .cumartesi kontrolüm var bakıcaz yumurta takibi inş bu ay olur hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
amin hepimize tekrar nasip etsin Rabbimhayırlısı olsun canım, umarım isteğine en kısa zamanda kavuşursun...
amanda var mı çizgi inşaallah canım hamilesindir yarın nasıl olacak şimdi acile gidip kan versene öğrenirsin
merhaba hoşgeldin inşaallah olumlu sonuç alırsın.benim değerlerim normal ama 7 aydır hamile kalamadım dr serophene verdi dün de çatlatma iğnesi vuruldum 2 yumurtam oluştu.beklemeye geçtim artık.kızlar bende 2. gebeliği düşünüyorum 1 yıldır prolaktinim yüksek çıktı onu bi yandan düşürüyorz ilaçla serephone kullanıyorum bi yandan .cumartesi kontrolüm var bakıcaz yumurta takibi inş bu ay olur hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
belki yeni diye çıkmadı testi fotosunu koysana.sen de haklısın negatifi duyunca insanın morali bozuluyor eğer tatilini tadını kaçıracaksa yapma o zaman canımCanım ya ikinci çizgide emin değilim ilk anda çıkmadı 2 saat sonra falan çok çok silik çıktı ya da ben öyle görmek istiyorum...
Haftasonu şehirdışına çıkacağız 2 gün ... Yarın akşam kan testi yaptırırsam ve negatif çıkarsa tatilinde tadı kaçacak bilemiyorum ne yapsam
hayırlı olur inş. canım ilac bittikten kaç gün sonra gördünüz yumurtayı .benmki 8 gün olucak cumartesi o gün gel dedimerhaba hoşgeldin inşaallah olumlu sonuç alırsın.benim değerlerim normal ama 7 aydır hamile kalamadım dr serophene verdi dün de çatlatma iğnesi vuruldum 2 yumurtam oluştu.beklemeye geçtim artık.
ilacı adeti 5. günü başladım bu pazartesi bitti çarşamba günü de yumurta takibi için gittim yani 7. günde yumurtayı görmüş olduk.senin de inşaallah güzel büyür yumurtalarınhayırlı olur inş. canım ilac bittikten kaç gün sonra gördünüz yumurtayı .benmki 8 gün olucak cumartesi o gün gel dedi
ay inş canım ya çok yoruldum artuık olsun hayırlısyla hepimizin bu ay inş...........ilacı adeti 5. günü başladım bu pazartesi bitti çarşamba günü de yumurta takibi için gittim yani 7. günde yumurtayı görmüş olduk.senin de inşaallah güzel büyür yumurtaların
meryem suresini bende duydum .Okumayı düşünüyorum Veren O herşey vesile .zararı olmaz tatlım okumak lazımkızlar bişey sorucam dinen bişey yapıyormusunuz bebek için dua gibi falan
ben sadece o iş başlamadan besmele çekiyorum hayırlısını diliyorum
meryem suresi falan okuyanlar da var
aynen ben de çok yoruldum ne zamandır düşünüyorsun bebekay inş canım ya çok yoruldum artuık olsun hayırlısyla hepimizin bu ay inş...........
aa geçmiş olsun Allah şifa versinkızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz
ben şifayı kaptım ilk gribimi yaşıyorum şu an
ben de okuyacam meryem suresini Allahım ol desin yeter ki.inşaallah gelir bu ay hepimizin bebeklerikızlar bişey sorucam dinen bişey yapıyormusunuz bebek için dua gibi falan
ben sadece o iş başlamadan besmele çekiyorum hayırlısını diliyorum
meryem suresi falan okuyanlar da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?