2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

merhabalar
amanda test yaptin mi diye merak eutim yarina kalmis hayirlisi
degerin yükselmis ne güzel arkadasim masallah

merhabalar
amanda test yaptin mi diye merak eutim yarina kalmis hayirlisi
degerin yükselmis ne güzel arkadasim masallah

Canım idrar testi ilk 5 dakikada negatif çıktı... Şimdi ikinci çizgi gölge olarak görünüyor sanki testte sanki...
Yarın akşam yada pazartesi akşam kan testi yaptıracağım bir aksilik olmazsa...
Değer artışı falan yok yani bende, umut dünyasındayım şu ara

kızlar bende 2. gebeliği düşünüyorum 1 yıldır prolaktinim yüksek çıktı onu bi yandan düşürüyorz ilaçla serephone kullanıyorum bi yandan .cumartesi kontrolüm var bakıcaz yumurta takibi inş bu ay olur hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Atmadım kız şimdi baktım ikinci çizgi daha iyi görünüyor sanki... Umarım gözlerim benimle oyun oynamıyordur...
Umut dünyası :)))))))))))
amanda var mı çizgi inşaallah canım hamilesindir yarın nasıl olacak şimdi acile gidip kan versene öğrenirsin

hayırlısı olsun canım, umarım isteğine en kısa zamanda kavuşursun...

amanda var mı çizgi inşaallah canım hamilesindir yarın nasıl olacak şimdi acile gidip kan versene öğrenirsin

Canım ya ikinci çizgide emin değilim ilk anda çıkmadı 2 saat sonra falan çok çok silik çıktı ya da ben öyle görmek istiyorum...
Haftasonu şehirdışına çıkacağız 2 gün ... Yarın akşam kan testi yaptırırsam ve negatif çıkarsa tatilinde tadı kaçacak bilemiyorum ne yapsam

merhaba hoşgeldin inşaallah olumlu sonuç alırsın.benim değerlerim normal ama 7 aydır hamile kalamadım dr serophene verdi dün de çatlatma iğnesi vuruldum 2 yumurtam oluştu.beklemeye geçtim artık.

belki yeni diye çıkmadı testi fotosunu koysana.sen de haklısın negatifi duyunca insanın morali bozuluyor eğer tatilini tadını kaçıracaksa yapma o zaman canım

merhaba hoşgeldin inşaallah olumlu sonuç alırsın.benim değerlerim normal ama 7 aydır hamile kalamadım dr serophene verdi dün de çatlatma iğnesi vuruldum 2 yumurtam oluştu.beklemeye geçtim artık.
hayırlı olur inş. canım ilac bittikten kaç gün sonra gördünüz yumurtayı .benmki 8 gün olucak cumartesi o gün gel dedi

hayırlı olur inş. canım ilac bittikten kaç gün sonra gördünüz yumurtayı .benmki 8 gün olucak cumartesi o gün gel dedi
ilacı adeti 5. günü başladım bu pazartesi bitti çarşamba günü de yumurta takibi için gittim yani 7. günde yumurtayı görmüş olduk.senin de inşaallah güzel büyür yumurtaların

ilacı adeti 5. günü başladım bu pazartesi bitti çarşamba günü de yumurta takibi için gittim yani 7. günde yumurtayı görmüş olduk.senin de inşaallah güzel büyür yumurtaların
ay inş canım ya çok yoruldum artuık olsun hayırlısyla hepimizin bu ay inş...........

kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz
ben şifayı kaptım ilk gribimi yaşıyorum şu an

kızlar bişey sorucam dinen bişey yapıyormusunuz bebek için dua gibi falan
ben sadece o iş başlamadan besmele çekiyorum hayırlısını diliyorum
meryem suresi falan okuyanlar da var

meryem suresini bende duydum .Okumayı düşünüyorum Veren O herşey vesile .zararı olmaz tatlım okumak lazım

ay inş canım ya çok yoruldum artuık olsun hayırlısyla hepimizin bu ay inş...........
aynen ben de çok yoruldum ne zamandır düşünüyorsun bebek
kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz
ben şifayı kaptım ilk gribimi yaşıyorum şu an
aa geçmiş olsun Allah şifa versin

ben de okuyacam meryem suresini Allahım ol desin yeter ki.inşaallah gelir bu ay hepimizin bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…