cnm bak ben 9 yıllık evlıyım ılk cocugum 5 yıl sonra o oldu o zamnlarda dktr gıdıyordum sorun yok dıyorlardı esındede sende tabı bu arada cok sıkıntılar oldu askerlık falan neyse en son 2009 un hazıran ayında bı dktra basladım 5 ayda tup rontgenı cektı o ay adet oldum sonra gel bı test yapalım ded dktr adete 10 gun vardı ama bu arada herseyım temız dktr rontgenı oylesıne ıstedı bıde ona bakalım dıye bende cektırdım adet oldum sonra gel dedı ıste gıttım test yaptı dedıkı hamılelım yok gıt eve adetını bekkle dedı neyse ben eve gekldım nasılsa adet yok artyık yeter dedım bıraktım tedavıyı adete 2.3 gun kala gec dollenme ıle hamıle kaldım herkez bende cok sasırdım kızım cok zor bır hamılelıkle normal dogum yaptım 2 yı once gene bebek ıstedım bu arada sfara kesesı amelıyatı oldum guatr amelıyatı oldum guatrm kanser bıktı tedavısını gordum korunmam lazımdı bu sure zarfındada 3 kere dktra gıtıım hepsıde sorun yok bebegın our dedı en sonunda 3 ay once duanurda tedavı oldugum dktra gıttım oda tahlıller yaptı herseyın temız rahım temız yumurtalıkların bıraz tembel dedı klomen verdı a ben ıkı ay klomen kullandım ama kalamdam benden tekrar rontgen ıstedı ama herseyın temız dedı bende rontgen cektıremem coooooooook cok acı bırsey onu cektyırmayacagım dedım bıraktım dahada gıtmıyorum evde bır evladım var bu nasuıl oduysa elbet olur oburkude bu 3 dktrda yanılmıyor ya bende kısa kadar bekleyecegım eger kalmazsam baska bır hastanede baska bır dktrla gene gıdcegım boyle miracle cnm hakkını helal ety
Geçmiş olsun canım. Allah ol derse olur zaten. Hayırlısı olsun. Belki hamilesindir bile :)
Geçmiş olsun canım. Allah ol derse olur zaten. Hayırlısı olsun. Belki hamilesindir bile :)
ayyyy heyecanladndımmm ya ınsallahhhhhh sence benım durumas ne dıyorsun umutsuz vakamıyım
Randevumu aldım salı gunune.bakalım ne var ne yok.sen de git canım simdi herşey zorlaştı
Canım allahtan umut kesilmez hiçbir zaman. O yüzden rabbim gönlümüzdekileri bizim için hayırlı kılsın inşallah. Ben de bayramdan sonra çalışmalara başlamayı düşünüyordum ama her an niyeti bozabilirim. Eşim sürekli bir şey çıkartıyor. Canım çok sıkıldı. Ona kalırsa hiç çocuk düşünmemem lazım. Öyle de olmuyor. Ya kısmet diyip başlıycam çalışmalara bu gidişle ama bir kere adet olayım ondan sonra :)
Hamilw var mi kizlarrrr :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hamilw var mi kizlarrrr :)
hamiş yokta bat listesi yapsakya ben pek anlamıyorum yoksa el atardım ama :)
Ne yaptın canım gittin mi dr a?
gittim canım merak ettiğin için teşekkür ederim.Rahim temiz bir şey yok..Hormon testi fsh falan onlar için kan alındı yarın sabah alıcam dr ona göre bişey diyecek
hamiş yokta bat listesi yapsakya ben pek anlamıyorum yoksa el atardım ama :)
gittim canım merak ettiğin için teşekkür ederim.Rahim temiz bir şey yok..Hormon testi fsh falan onlar için kan alındı yarın sabah alıcam dr ona göre bişey diyecek
Hadi hayırlısı canım. İnşallah kan sonuçlarında güzel çıkar
inşaallah canım her şey iyi çıkarda temmuzda bebişim gelir:))Hadi bakalım yarinda güzel haber ler ver bize :)
Hadi hayırlısı canım. İnşallah kan sonuçlarında güzel çıkar
cm sen topkte bı cızelge yapabılırmısın bat tarıhlerı falan yazıyor ya ben anlamıyorum topıgı actım ama gerısını anlamıyorum bakalım kım kım hamiiiiş kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?