2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Geçmiş olsun canım. Allah ol derse olur zaten. Hayırlısı olsun. Belki hamilesindir bile :)

ayyyy heyecanladndımmm ya ınsallahhhhhh sence benım durumas ne dıyorsun umutsuz vakamıyım

Canım allahtan umut kesilmez hiçbir zaman. O yüzden rabbim gönlümüzdekileri bizim için hayırlı kılsın inşallah. Ben de bayramdan sonra çalışmalara başlamayı düşünüyordum ama her an niyeti bozabilirim. Eşim sürekli bir şey çıkartıyor. Canım çok sıkıldı. Ona kalırsa hiç çocuk düşünmemem lazım. Öyle de olmuyor. Ya kısmet diyip başlıycam çalışmalara bu gidişle ama bir kere adet olayım ondan sonra :)

Hamilw var mi kizlarrrr :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

basla basla cnmmmmm eslere bakarsaannn benımıkıde ıstemıyordu keske hıc korunmasaydım bak 8 aydır tık yokkk

gittim canım merak ettiğin için teşekkür ederim.Rahim temiz bir şey yok..Hormon testi fsh falan onlar için kan alındı yarın sabah alıcam dr ona göre bişey diyecek

Hadi hayırlısı canım. İnşallah kan sonuçlarında güzel çıkar

Kızlar ne haber nasılsın varmı geçlısmeler aranızda dktra gıdcek olanlar vardı son durumlar ne canocanlar

gittim canım merak ettiğin için teşekkür ederim.Rahim temiz bir şey yok..Hormon testi fsh falan onlar için kan alındı yarın sabah alıcam dr ona göre bişey diyecek

Hadi bakalım yarinda güzel haber ler ver bize :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok vallah ben anlamadım liste işinden bakayım bi dedim ama yokmu kızlar bat listesi hazırlıcak olmadı düz yazarız bizde ne edek

cm sen topkte bı cızelge yapabılırmısın bat tarıhlerı falan yazıyor ya ben anlamıyorum topıgı actım ama gerısını anlamıyorum bakalım kım kım hamiiiiş kalacak

Ya canım ben de tlfndan giriyorum normalde. bilgisayardan bakayım dedim şimdi ama alışkın olmadığım için biraz karışık geldi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…