- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
Klomen kullandım evet büyümemiş yumurta o yüzden cnm sıkkınsıkma tatlı canını boşver oğluşunla güzel vakit geçirmeye bak.Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı uğurlu başarılı olsun oğluşun vee senin için.
yani yumurta yeteri kadar büyümemiş mi canım.klomen ya da serophene kullandın mı.Olduğu kadar olmadığı kader üzme kendini
Çok geçmiş olsun cnmm Sanırım kalmaz cnm çünkü daha 3 yada 4 haftalık Dr gitmedim bilemiyorum tam olarak kaç haftalık olduğunu Çarşamba regl günüm belki biraz gecikerek regl olurum hayırlısı cnmçok üzüldüm canım demek ki sağlıksız bir gebelik.hakkında hayırlısı olsun ben de düşük yaptım ama benim bebeğim büyüktü 13 haftalıktı kahverengi akıntı başladı baya koyuydu rengi sonra azaldı ara ara devam etti dr kendiğinden düşşün diye bekledi sonra alttan ve ağızdan ilaç verdi o zaman da düşmedi en son kürtaj yaptılar.seninkine kürtaja gerek kalmaz inşaallah
sağol cnm. regl gününden kaç gün önce öğrendin hamile olduğunu?Çok geçmiş olsun cnmm Sanırım kalmaz cnm çünkü daha 3 yada 4 haftalık Dr gitmedim bilemiyorum tam olarak kaç haftalık olduğunu Çarşamba regl günüm belki biraz gecikerek regl olurum hayırlısı cnm
Geçen ay 22 Ağustos'ta regl oldum 5 Eylül'de hamile olduğumu öğrendim cnm ben 26 günde bi regl oluyorum mutlaka günü gününe olurumsağol cnm. regl gününden kaç gün önce öğrendin hamile olduğunu?
yani reglin 14. günü hamile olduğunu öğrendin bu nasıl olur canım 26 gün olmuyor ki ben mi yanlış anladım sen mi yanlış anlattınGeçen ay 22 Ağustos'ta regl oldum 5 Eylül'de hamile olduğumu öğrendim cnm ben 26 günde bi regl oluyorum mutlaka günü gününe olurum
sıkma o tatlı canını belki geç büyür inan hiç belli olmuyor herşeyin hayırlısı cnmKlomen kullandım evet büyümemiş yumurta o yüzden cnm sıkkın
Dua ediyorum herkes için Allahım hepimizin gönlüne göre versinben hiç kullanmadım ovulasyon testi biildiğim koyu çizgiden sonra günleri değerlendirmek gerek.inşaallah hepimiz en yakın zaamanda sağlıklı eli yüzü düzgün evlatları olur inşaallah
İyi günler kızlar dra gittim 11 mm olmuş yumurta en az 18 filan olması lazımdı şimdiye dedi dr cnm sıkkın geçmiş olsun bu arada hasta olanlar var herhalde
Duaamm.............14 Eylül
Ekinezzya............15 Eylül
Nurrbanuu..........18 Eylül
Sirine82..............25 Eylül
Seymasevde........26 Eylül
Ecetuba84...........27 Eylül
Masal2010..........27 Eylül
Anneveoglusu.....28 Eylül
Choqseqer...........30 Eylül
Egeninannesi........4 Ekim
Amanda29...........12 Ekim
Babybaby86.........12 Ekim
Tzm...................?????????
Savha....................Bat Yok
Atladığım arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar...
aminnn veren de o alan da o Allah hepimizin gönlüne göre versinDua ediyorum herkes için Allahım hepimizin gönlüne göre versin
El- Halık : Bütün varılığı, halleri ve hadiseleri, tayin ve tesbit eden hepsini yoktan var eden(731 defa )
El-Musavvir :Tasvir eden, herşeye bir biçim ve özellik veren (336 defa)
liste baya çoğaldı inşaallah hamile haberleri de böyle bol olurDuaamm.............14 Eylül
Ekinezzya............15 Eylül
Nurrbanuu..........18 Eylül
Sirine82..............25 Eylül
Seymasevde........26 Eylül
Ecetuba84...........27 Eylül
Masal2010..........27 Eylül
Anneveoglusu.....28 Eylül
Elf06...................29 Eylül
Choqseqer...........30 Eylül
Egeninannesi........4 Ekim
Amanda29...........12 Ekim
Babybaby86.........12 Ekim
Tzm...................?????????
Savha....................Bat Yok
Doğru cnm 14. Günü öğrendim son ilişkiden 7 gün sonra yani regl biter bitmez yumurtlamışlar herhalde bende anlamadımyani reglin 14. günü hamile olduğunu öğrendin bu nasıl olur canım 26 gün olmuyor ki ben mi yanlış anladım sen mi yanlış anlattın
Hatta öğrendiğimde 106 çıktı değer iki haftaya göre yüksek diye düşündüm sonra acaba ikizdide birimi düştü degerde düştü dedim cuma anlıcammmDoğru cnm 14. Günü öğrendim son ilişkiden 7 gün sonra yani regl biter bitmez yumurtlamışlar herhalde bende anlamadım
çıkarma yani istifra kısmı hariç evet canım 2 3 gün çok kasık ağrım oldu baya baya ağrıdı yani ilişki kısmında bile kasıklarım patlıcakmış hissettim ve dr söylediğimde çatladığı için ağrıdığını söyledi e tabi mutlu olmuştum bende :)savhacım çatlatma iğnesinden sonra kasıklarda ağrı,mide bulantısı çok oldu hatta çıkardım sağımda ve solumdaki yumurtalalıklarım acıyor şimdi.sen de olmuştun zannedersem bu iğneden yaşadın mı bunları
hımm erken yumurtladılar ve döllenme gerçekleşti demek kiiDoğru cnm 14. Günü öğrendim son ilişkiden 7 gün sonra yani regl biter bitmez yumurtlamışlar herhalde bende anlamadım
hakkında hayırlısı olsun regl geçmeden öğrenmekte iyi olmuyor canım bu sorunlar yaşanıyor.Hatta öğrendiğimde 106 çıktı değer iki haftaya göre yüksek diye düşündüm sonra acaba ikizdide birimi düştü degerde düştü dedim cuma anlıcammm
canım benim iğneyi vurulalı 6. gün kasıklarım hala ağrıyor özellikle sağ taraf korkuyorum kötü bişey değildir umarım.inşaallah canım dualarımız kabul olurçıkarma yani istifra kısmı hariç evet canım 2 3 gün çok kasık ağrım oldu baya baya ağrıdı yani ilişki kısmında bile kasıklarım patlıcakmış hissettim ve dr söylediğimde çatladığı için ağrıdığını söyledi e tabi mutlu olmuştum bende :)
inş. rabbim hayırlısı ile verir bu ay tutunur meleğin artık şöyle güzel güzel her ay hamiş haberi verelim ya nolur ALLAH'ım sen sesimizi duy bizlere birer tane daha hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et (AMİN)
yaa acaba çatlamadımı neden dicenhımm erken yumurtladılar ve döllenme gerçekleşti demek kii
hakkında hayırlısı olsun regl geçmeden öğrenmekte iyi olmuyor canım bu sorunlar yaşanıyor.
canım benim iğneyi vurulalı 6. gün kasıklarım hala ağrıyor özellikle sağ taraf korkuyorum kötü bişey değildir umarım.inşaallah canım dualarımız kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?