Bende burdayım ama kimse sohbet etmiyor sohbet havası yok topikte
cnm topık hıc senlenmıyokı bende kızları ayaklandırayım dedımnasıl ya öyle kapanıyor mu kimse olmayınca?
aa cnm kız kardesın adına sevın rabbım elbet zamasnını verır keske benım kardesımın ılk olsavallah bende moral 0 kız kardeşimde hamile ben adet nasıl yazalım bacım temizlenince insan moral depoluyorda şuan resmen depresyondayım
yaşı 17 olunca sevinemedim ne yalan söyleyeyimaa cnm kız kardesın adına sevın rabbım elbet zamasnını verır keske benım kardesımın ılk olsa
hımmm ozaman sunu sorayım neden erken evlendıyaşı 17 olunca sevinemedim ne yalan söyleyeyim
napım cnm sızlerın hıc sesı cıkmıo bı uyandırayım dedım eee naber sende durumlar nemerhabalar
nasilsiniz
mirace cok üzüldüm ancak hakkinizda demek hayirlisi buymus insalah rabbim saglikli hayirli bir gebelik nasip etsin tez zamanda
duam korkuttn ha topik kapatma filan :)
kaçarak evlendi cnm nedim kendi hayatı hayırlısı diyoruz artıkhımmm ozaman sunu sorayım neden erken evlendı
cnm nerdesın senın bat bugun durumlar nasılHerkese gunaydinarr
amandacim yaptin mi test
aa cnm bende 17 de kactımmmmkaçarak evlendi cnm nedim kendi hayatı hayırlısı diyoruz artık
hayırlısı cnm benım de 1 gectı baklalım hıc umudum yokta hasyırlısı olur ınsallah sımdı hastaneden geldıkkızım hasta karnım agrıyo dıyo atesı vardı dustu yarın tekrar gıdıp serum faslan takılacak rabbım ne verırse hayırlısını bversıninsallah cok mutlu olur kizkardesin
duam benim cuma cumartesi yumurtladim uzun akinthm oldu cumayi degerlendirdik bakalim
gecmis olsun kizina canim dr ne teshis koydu insallah cabuk toplar kendinihayırlısı cnm benım de 1 gectı baklalım hıc umudum yokta hasyırlısı olur ınsallah sımdı hastaneden geldıkkızım hasta karnım agrıyo dıyo atesı vardı dustu yarın tekrar gıdıp serum faslan takılacak rabbım ne verırse hayırlısını bversın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?