kanda baktırdın demiKIZLAR NEGATIFFFFFFFFF
ewet cnm 00.100 ınan üzülmedımkanda baktırdın demi
hayırlısı be kuzum..
belkide öyle oldu canım Dr adet olursan gel dedi hayırlısı canım benimyaa acaba çatlamadımı neden dicen
ben 2 kere çatlatma oldum ilkinde yumurta çatlamadı ve adet olasıya hep ağrı oldu kasıkta ay inş. senin öyle olmaz keşke gideydin dr çatlayıp çatlamadığına bakaydı en son öyle yaptık biz en azından çatlamış olduğunu görünce içim rahat etmişti..
oyle mi canim hayirlisi olsun uzme kendiniduaam, post: 36924306, member: 460781"]KIZLAR NEGATIFFFFFFFFF
cnm hayırlısı olsunKIZLAR NEGATIFFFFFFFFF
cnm ınan uzlülmedım nedense yarında genel cerraha gıdecegım yenıdenbelkide öyle oldu canım Dr adet olursan gel dedi hayırlısı canım benim
oyle mi canim hayirlisi olsun uzme kendini
üzülme tabi canım Rabbimin taktiri sen tedavini ol sağlığına kavuş hayirlisiylacnm ınan uzlülmedım nedense yarında genel cerraha gıdecegım yenıden
Canım sıkma canını bende serephone kullan dım 15 mm olmus ıte kaka. İğne yaptırdı dr ama hıc umıdım yok hayırlısı gelecek ay doz arttırır heraldeİyi günler kızlar dra gittim 11 mm olmuş yumurta en az 18 filan olması lazımdı şimdiye dedi dr cnm sıkkın geçmiş olsun bu arada hasta olanlar var herhalde
Ins hayırlısı İle 9 ay gelmez o bat.Duaamm.............14 Eylül
Ekinezzya............15 Eylül
Nurrbanuu..........18 Eylül
Sirine82..............25 Eylül
Seymasevde........26 Eylül
Ecetuba84...........27 Eylül
Masal2010..........27 Eylül
Anneveoglusu.....28 Eylül
Elf06...................29 Eylül
Choqseqer...........30 Eylül
Egeninannesi........4 Ekim
Amanda29...........12 Ekim
Babybaby86.........12 Ekim
Tzm...................?????????
Savha....................Bat Yok
İnşallah cnm inşallahduam kizin nasil oldu
canpir ilk kez bu kadar erken yumurtlama ve gebelik ögrenenildıgini duydum allah hayirlisini nasip etsin
ecubat ve gülru yumslariniz bebis olarak dönsün insallah
KIZLAR NEGATIFFFFFFFFF
Arkadaşlar SAT 18 ağustos
Beta hcg 183.0 çıktı düşük mü bu değer
Canım bence değerin gayet normal bence... Doktoruna bir şekilde ulaşıp teyit edersen için daha rahat eder ama
HAMİLESİNNNNN işte ne güzel
teşekküer ederim canım
doktor " çok yeni bir gebelik kese gözükmez 15 gün sonra gel dedi.3-4 gün sonraya çağırması gerekmiyo mu
Bence doktorun gayet güzel söylemiş eğer 28 günde bir adet oluyorsan bugün adet günün normalde... Yani gebeliğin 4.haftalık, kesenin görülmesi için 5-6 haftalık olması gerekiyor... Kalp atışı içinse 7-8 haftalık... Bunlar standartlaşmış bilgiler... Bence biraz daha sabret ve bu güzel günlerin tadını çıkar...
Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin...
ne güzel pozitif geldin şekerim bizde seni çok seviyoruz daha güzel haberler önümüzdeki ay bekleriz :)Kızlar Ben Geldim...
Az önce yeni ay yeni umut sloganı ile doktordan geldim... Bugün adetimin 4.günü ve yine yeni yeniden klomene başlıyorum bugün ve haftaya salı (23Eylül) kontrolüm var... Eğer yumurta gelişir ise aşılama deneyeceğiz inşallah...
Bu arda sizi seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?