2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

belkide öyle oldu canım Dr adet olursan gel dedi hayırlısı canım benim

duaam, post: 36924306, member: 460781"]KIZLAR NEGATIFFFFFFFFF
oyle mi canim hayirlisi olsun uzme kendini

İyi günler kızlar dra gittim 11 mm olmuş yumurta en az 18 filan olması lazımdı şimdiye dedi dr cnm sıkkın geçmiş olsun bu arada hasta olanlar var herhalde
Canım sıkma canını bende serephone kullan dım 15 mm olmus ıte kaka. İğne yaptırdı dr ama hıc umıdım yok hayırlısı gelecek ay doz arttırır heralde

Ins hayırlısı İle 9 ay gelmez o bat.

gvnaydinlar
duam hayirlisi olsun
benim esimde yine olumsuz konustu ikinci cocuk icin bilemiyorum o gercekten istemiyor diye melegimiz gelmiyor sanirim allahim ne hayirli ise onu nasip etsin hakkimizda
kizlar adetin 19 günndeyim hala kasik agrim oluyo sanki adet olacakmisim gibi

duam kizin nasil oldu

canpir ilk kez bu kadar erken yumurtlama ve gebelik ögrenenildıgini duydum allah hayirlisini nasip etsin

ecubat ve gülru yumslariniz bebis olarak dönsün insallah

KIZLAR NEGATIFFFFFFFFF

Üzülme tabi arkadaşım hayırlısı buymuş elbette... Bak hem yalnız değilsin... Hepiniz aynı yoldayız...

Arkadaşlar SAT 18 ağustos

Beta hcg 183.0 çıktı düşük mü bu değer

Canım bence değerin gayet normal bence... Doktoruna bir şekilde ulaşıp teyit edersen için daha rahat eder ama
HAMİLESİNNNNN işte ne güzel

Canım bence değerin gayet normal bence... Doktoruna bir şekilde ulaşıp teyit edersen için daha rahat eder ama
HAMİLESİNNNNN işte ne güzel

teşekküer ederim canım
doktor " çok yeni bir gebelik kese gözükmez 15 gün sonra gel dedi. 3-4 gün sonraya çağırması gerekmiyo mu

Kızlar Ben Geldim...
Az önce yeni ay yeni umut sloganı ile doktordan geldim... Bugün adetimin 4.günü ve yine yeni yeniden klomene başlıyorum bugün ve haftaya salı (23Eylül) kontrolüm var... Eğer yumurta gelişir ise aşılama deneyeceğiz inşallah...
Bu arda sizi seviyorum...

teşekküer ederim canım
doktor " çok yeni bir gebelik kese gözükmez 15 gün sonra gel dedi. 3-4 gün sonraya çağırması gerekmiyo mu

Bence doktorun gayet güzel söylemiş eğer 28 günde bir adet oluyorsan bugün adet günün normalde... Yani gebeliğin 4.haftalık, kesenin görülmesi için 5-6 haftalık olması gerekiyor... Kalp atışı içinse 7-8 haftalık... Bunlar standartlaşmış bilgiler... Bence biraz daha sabret ve bu güzel günlerin tadını çıkar...
Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin...

Ekinezzya............15 Eylül
Nurrbanuu..........18 Eylül
Hamile...
Sirine82..............25 Eylül

Seymasevde........26 Eylül
Ecetuba84...........27 Eylül
Masal2010..........27 Eylül
Anneveoglusu.....28 Eylül
Elf06...................29 Eylül
Choqseqer...........30 Eylül
Egeninannesi........4 Ekim
Amanda29...........12 Ekim
Babybaby86.........12 Ekim
Tzm...................?????????
Duaamm...........?????????
Savha....................Bat Yok

teşekkür ederim şu kk iyi ki var sizler iyi ki varsınız

ne güzel pozitif geldin şekerim bizde seni çok seviyoruz daha güzel haberler önümüzdeki ay bekleriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…