CNM YARIN SERUM TAKACAKLAR TAHLIL YAPTILAR YARIN BAKCAKLAR INSALLAH CNM MELEGIM VARDIR INSALLAH AHHHHHH NE KADAR LAZIM SU SIRALAR BU MUTLU HABER BANA AH AHgecmis olsun kizina canim dr ne teshis koydu insallah cabuk toplar kendini
insallah melegin gelmistir canim
BENDE YATIYORUM YARIN ATESI OLMAZSA OKULA BASLLAYACAK INSALLAH KARADUTUMben yatiyorum canim allah rahatlik versin herkese
sıkma tatlı canını boşver oğluşunla güzel vakit geçirmeye bak.Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı uğurlu başarılı olsun oğluşun vee senin için.selam canlar
sağol tubacım sıkmamaya çalışıyoruz canım netcez başka :)
duam geçmiş olsun inş. güzel haberler le dön...
bizde hazırlandık 15 dk sonra çıkıcaz ay heycanlandım ya sanki 1 re başlıyoruz :) 2 ci sınıf tada heycan oluyormuş :)
yani yumurta yeteri kadar büyümemiş mi canım.klomen ya da serophene kullandın mı.Olduğu kadar olmadığı kader üzme kendiniİyi günler kızlar dra gittim 11 mm olmuş yumurta en az 18 filan olması lazımdı şimdiye dedi dr cnm sıkkın geçmiş olsun bu arada hasta olanlar var herhalde
merhaba anladığım kadarıyla ovulasyon testi kullanıyorsun.topikte tek ilişki deneyen arkadaşlar oldu hamile kaldılar ama bebek gelişmedi kürtaj oldular.sen de umarım iyi olurMerhaba kızlar daha öncede yazmıştım evde internet olmadığı için bakamıyorum her zaman herkes iyidir inşallah spirali çıkaralı iki ay oldu 2 ay korunduk yumurtlama günümü tespit etmeye çalıştım 13.günde oluyor sanırım. Dün akşam 19.30 da ikinci çizgi koyu çıktı bugün 11 de tekrar yaptım yine koyu çıktı ilişki bugün gece mi olmalı tek ilişki deneyeceğiz eşimde perhiz yaptı bugün dördüncü günü
hos geldın cnmmmm2.kez anne olmalı mıyım diye arastırırken bu başlığı gördüm.benim için bi msj mıdır bilemiyorum.ve ilk msjımı yazıyorum
saolasınhos geldın cnmmmm
geçmiş olsun canım serum benim kızım da o kadar çok taktırdı ki her seferinde içim kıyıldıkızlar ılk gunumuz oulda ıyı gectı sımdı duanuru hastaneye goturuyorum serum takılcak bu aradabenım 2 gectı kan tahlılı vedım bakalım nasıp
Teşekkür ederim canım cevabın için evet ovulasyon testi kullanıyorum geçen ay kullandım ilk olarak ama koyu çizgiden ne kadar sonra ilişki olmalı bilmiyorum. Arkadaşlar adına üzüldüm inşallah sağlıkla bebeklerine kavuşurlar geçmişi okuyayım biraz geri kaldım bayamerhaba anladığım kadarıyla ovulasyon testi kullanıyorsun.topikte tek ilişki deneyen arkadaşlar oldu hamile kaldılar ama bebek gelişmedi kürtaj oldular.sen de umarım iyi olur
ben hiç kullanmadım ovulasyon testi biildiğim koyu çizgiden sonra günleri değerlendirmek gerek.inşaallah hepimiz en yakın zaamanda sağlıklı eli yüzü düzgün evlatları olur inşaallahTeşekkür ederim canım cevabın için evet ovulasyon testi kullanıyorum geçen ay kullandım ilk olarak ama koyu çizgiden ne kadar sonra ilişki olmalı bilmiyorum. Arkadaşlar adına üzüldüm inşallah sağlıkla bebeklerine kavuşurlar geçmişi okuyayım biraz geri kaldım baya
çok üzüldüm canım demek ki sağlıksız bir gebelik.hakkında hayırlısı olsun ben de düşük yaptım ama benim bebeğim büyüktü 13 haftalıktı kahverengi akıntı başladı baya koyuydu rengi sonra azaldı ara ara devam etti dr kendiğinden düşşün diye bekledi sonra alttan ve ağızdan ilaç verdi o zaman da düşmedi en son kürtaj yaptılar.seninkine kürtaja gerek kalmaz inşaallahkızlarrrr yaaaaaa cnm çok sıkıldı kan değerim 92 düşmüş yıne Allah Allah Anlamadım yaaa hayırlısı neyse o olsun Allahım17 regl günüm düşük olursa o zaman kanama oluyo demi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?