2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

zaten ilk çocukları hemen bulmuşuz iyi ki

inş cnm artık aşılama mı denesek ki diyorum ben de dr da ilgisiz azcık her gittiğimde hatırlamıyor beni dr değiştirsem bıktım her doktora açmaktan of bu ay çok karamsarım kısaca
bende aşılamayı düşünmüyor değilim ben izmirde yaşıyorum dün bi kaç yeri aradım tüp bebek merkezlerini hiç bi yerin sigortayla anlaşması yok sinirim bozuldu olan bi yer var oda rahim filmi istedi eşimin sperm testinede normal dedi ama urolojiye gösterdim morfoleji sınırda dedi kim haklı ben bilemedim

ben ilkinide 1 yıl aradım canım :) çok yoğun enfeksiyon varmış ondan olmuyormuş yara vardı dondurdu dr o ay hamile kaldım egede prof gitsem ona hemen gebiş olucam biliyorum ama çok pahalı
ben 2 ay aradım kendiliğinden oldu ben de burdur da oturuyorum burdur da maalesef özel hastane bile yok ıspartaya gidiyorum bi kere antalya da ali fuat a gitti yumurtlama tembelliği var dedi çok ilgilenmedi bu dr ilgileniyor gibi ama hatırlamıyor bi daha ki sefere antalya da anlaşmalı olan yerler vardır da eşimi götürebileceğimi pek sanmıyorum offf yani kısaca hayırlısı ile kendiliğinden olsa

küçük yerde yaşamanın dez avantajları işte senin durumunda zor ama iyi dr bulman şart bizim burda iyi dr çok ama fiyatta ona göre netcez biz böyle bilemiyorum ya...

küçük yerde yaşamanın dez avantajları işte senin durumunda zor ama iyi dr bulman şart bizim burda iyi dr çok ama fiyatta ona göre netcez biz böyle bilemiyorum ya...
valla ben de bi de bu ay son şansım sonra denemeyecem diye söz verdim eşime

sperm testınde varıkosel ıhtımalı olabılırmı acaba benımde ılkınde oyle cıkmıstı ufak bı amelıyat gecırdı esım sonra hamıle kalmıstım

varıkosel sanmıyorum sayı hız iyi morfoloji 4 öyle olsa anlaşılmazmıydı sayıdan falan

normalde geçikiyormuydu canım ?
YOK CANIM AMA GALIBA OLDUM SUAN YA BEN BIRSEY SORACAGIM TROIDLERIIM ICIN RADYO AKTIF ALACAKTIM BELLI BILE DGL DKTR GEREKMEZ BILE DEDI ASLINDA ALŞMASAM HICBIRSEY OLMAZ DEDI O YUZDEN COCUK TEDAVISINE BASLAYAYIMMI ACABA CATLATMA IGNESI VERECETI GENELCERRAH DOGURABILIRSIN DEDI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…