2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

merhaba arkadaşlar nasılsınız ?? ben çok yoğunum yiğenimin düğünü var onun hazırlığı alışveriş,misafir ağırlama derken çok yoruldum.bata son 9 gün kaldı çatlatma iğnesinden sonra kasık ağrım oldu baya şimdi geçti bakalım hayırlısı yoğun olsamda zaman geçmiyor sanki iğneyi olalı bir hafta oldu testi önce yapmak istemiyorum ama sabırsızlanıyorum da

Şimdiden hayırlı olsun düğününüz... Fazla göbek atma sakında bebişin şimdiden oynak olmasın :)
Erken test yapmamaya çalış lütfen... Sabır biraz daha sabırrrrrr

cnm hayırlı olsun dugununuz sabretmek çok zor ama sabret

Şimdiden hayırlı olsun düğününüz... Fazla göbek atma sakında bebişin şimdiden oynak olmasın :)
Erken test yapmamaya çalış lütfen... Sabır biraz daha sabırrrrrr
sağol amandacım.Tamam fazla oynamıcam
olsun da bebişim varsın oynak olsun ablası çok oynaktı hiç durmazdı karnımdayken:)haklısın canım erken test yapmayacam zamanda akmıyor sanki Allah hakkımızda hayırlısını versin
cnm hayırlı olsun dugununuz sabretmek çok zor ama sabret
sağol canipircim sabır sabır ya sabır başka seçenek yok zaten sen ne yaptın değerin düşüşte mi yine

Valla bende sabredip beklemeye karar verdim reglde olmadim kanda vermedim cuma gidecektim dr ama paztesi yada sali gidecem ins dayanabilirim sabredebilirim cnm :)

Valla bende sabredip beklemeye karar verdim reglde olmadim kanda vermedim cuma gidecektim dr ama paztesi yada sali gidecem ins dayanabilirim sabredebilirim cnm :)
cnm zaten suan nukleer tıp a gıdecegım o radyo aktıfe karar verecek sonra tsh degerlerım ıçın genelcerraha devam edecegım gecen ay nukleer tıp amelıyata gerek yok dedı bıray ılaclarını kullan ve trıglobın dıye bır halılı yap gel konusalım dedı ınsallah bu sfer gıttıgımdede radyoaktıfe gerek yok derler

Slm arkadaşlar birkaç gündür giremiyorum herşey üstüste bu dünya telaşı hiç bitmiyor
Geçmişi biraz okudum herkese Allah kolaylık versin
Amanda inşallah bu ay tutar senin aşılama
Duamm. Radyoaktif almayacağına sevindim ama yaşın kaç bilmiyorum daha gencden önce tedavini olup sonra hamilelik düşünebilirsin

Ecetuba sende çatlatma iğnesi olmuşsun canım inşallah seninkide tutar zaten ayın başında demiştim bu ay en az 1 veya 2 ahmiş haberi alacakmışım gibi bir his var içimde

Cnm benim ins gerek kalmaz Allah yar ve yardimcimiz olsun

Kizlar yaa sol kasigim ve belim coook agriyo dusuk mu yapacam acaba dusuk yapmadan boyle agri oluyomu hic dusuk yapmamistim

Ecetuba sende çatlatma iğnesi olmuşsun canım inşallah seninkide tutar zaten ayın başında demiştim bu ay en az 1 veya 2 ahmiş haberi alacakmışım gibi bir his var içimde
evet canım inşaallah hislerin doğru çıkar sende de sürpriz olur belki belli mi olur

Kizlar yaa sol kasigim ve belim coook agriyo dusuk mu yapacam acaba dusuk yapmadan boyle agri oluyomu hic dusuk yapmamistim
canım ben 13 haftalıkken düşük yapmıştım benim sol kasığıma ani ani sancı bıcak keser gibi beni bağırtıyordu 5 defa olmuştur bir hafta sonra aynı sancılarım oldu koyu kahverengi akıntı oldu canım.Senin ki düşük gibi değil de hamile kalınca olanlar gibi kızıma hamile kaldığımda sol kasığıma iğne batıyordu sanki ama bu hamile olduğumu öğrendikten sonra oldu.hakkında hayırlısı olsun inşaallah değerin düşmez

Sanki her an dusuk yapacakmis gibiyim degerim dusuk ciktigi icin geri yukselmez diye dusunuyorum ama bilemiyorum bugun regl gunumdu bugum kanamayla beraber dusuk yaparim diye dusundum ama hala gelmedi.hayirlisi cnm bende merak ettim ,dusuk yapmadan once boyle sanci oluyomu diye.Kan degerimide aslinda cook merak ediyorum indimi ciktimi diye Rabbim hayirlisini versin cnm

Ins cnm yaa bu ay o kadar stresli gecirdimkii erken ogrenmekte cok kotu yaa bidaha gecikmeden asla test yapmicam
Bende bu topikte bunu öğrendim canım geçikmeden test yapmıycazzzzz
geçikmeden test yapılınca farklı sonuçlar doğabiliyor maalesef ama biz kadınlar işte merakımıza yenik düşüyoruz her zaman

geçikmeden test yapılınca farklı sonuçlar doğabiliyor maalesef ama biz kadınlar işte merakımıza yenik düşüyoruz her zaman
Aynen cnm sabredemiyoruz merak ediyoruz ve sonu husran oluyo malesef

kan değerin 10 na düşmeden kanaman gelmez canım bence yarın bi tekrarla hcg ni benim öyle en azından ki dr da yle öyledi.
al benden de okadar ya bi daha gün gecikmeden tes yapmakmı birilerine söylemekmi aman aman keseyi görünce ben hamileyim dicem anca...

tuba cm çok yorma kendini bebişin ne zaman tutunucağı belli olmaz kuzum rahat rahat yerleşsin de güzel haberler ver bize 10 gün sonra...

Hmm anladim cnm olmazsa yarin kan veriyimkaca dusmus ogreniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…