madem sorun yok dedi ozman çocuk için tedaviye başla radyoaktifi ertele bence yani önemli boyut da değilse tabiYOK CANIM AMA GALIBA OLDUM SUANYA BEN BIRSEY SORACAGIM TROIDLERIIM ICIN RADYO AKTIF ALACAKTIM BELLI BILE DGL DKTR GEREKMEZ BILE DEDI ASLINDA ALŞMASAM HICBIRSEY OLMAZ DEDI O YUZDEN COCUK TEDAVISINE BASLAYAYIMMI ACABA CATLATMA IGNESI VERECETI GENELCERRAH DOGURABILIRSIN DEDI
biz 3 ay önce yaptırdık onun için benimki taze :)benım bıldıgım 20 mılyonun altına dusmemelıymıs canlı sperm sayısı uzerınden 4 yıl gectıgı ıcın sonuclar yok elımde
YOK CNM KAC DKTRDA ONEMLI DEGIL AMA YAPTIR DEDImadem sorun yok dedi ozman çocuk için tedaviye başla radyoaktifi ertele bence yani önemli boyut da değilse tabi
biz 3 ay önce yaptırdık onun için benimki taze :)
2 hafta sonra tekrarlıcak bakalım ne çıkıcak.
buyur cnm şimdi girebildimCNM ORADAMISIN BIRSEY DANISACAGIM
cnm dun yenı bır dktra daha gıttım troıd ıcınbuyur cnm şimdi girebildim
gecen okmmeydanı egıtıme gıtmıstım oradakı dktr haftaya beklıyo benı ne yapayım sence once cocuykmu yapayım tedavıye baslayacagım onun ıcınbuyur cnm şimdi girebildim
radyoaktif alcanmı almıcanmı onu kesin öğren cnm zaten radyoaktif almıcaksan troid değerlerini normal seviyeye indirirler zaten gebelik olmadan önce troid değerleri normale gelmesi lazım ameliyatta olmıcan demi endokrin gebe kalma da bir sakınca yok diyene kadar bekle bence cnmgecen okmmeydanı egıtıme gıtmıstım oradakı dktr haftaya beklıyo benı ne yapayım sence once cocuykmu yapayım tedavıye baslayacagım onun ıcın
tsh t3 t4 değerin su anda kaç ki cnm dr değer normalse gebe kalabilirsin demiştir demekki değerlerin normalradyoaktif alcanmı almıcanmı onu kesin öğren cnm zaten radyoaktif almıcaksan troid değerlerini normal seviyeye indirirler zaten gebelik olmadan önce troid değerleri normale gelmesi lazım ameliyatta olmıcan demi endokrin gebe kalma da bir sakınca yok diyene kadar bekle bence cnm
15.09.2014FT3pg/mL1.9-5.13.86Normaltsh t3 t4 değerin su anda kaç ki cnm dr değer normalse gebe kalabilirsin demiştir demekki değerlerin normal
cnm sen drde oturuyorsun benımt4 aylardır normaldı sımdı sastıcnm t4 normale gelmeden gebe kalma bence tsh duşuk olsda oluyo ama t3 ve t 4 normal olması lazım yani benim kadın doğumcum ve endokrin dr aynı şeyi soyledi onun için benim su an tsh 0.041 ,t3 ve t4 normal
bi ara tsh cok yuksekti demi cnm ne guzel inmiş t4 zaten ilaca gore hemen iniyo t4 iner inmez kesin hemen gebe kalırdın cnm tsh yuksekken zor ama dusukken hemen gebe kalabiliyosun inş hayırlısıyla kalırdın vnm15.09.2014FT3pg/mL1.9-5.13.86Normal
15.09.2014FT4ng/dl0.8-22.40Yüksek
15.09.2014TSHuIU/ML0.27-4.20.208Düşük
en son bunlar sımdu dusurdu dktrum
cnm ewet ewet t4 hep normaldı neyse duzelır ınsallahta sen nerde oturuyorsun hangı hastaneye gıttın ooof ofbi ara tsh cok yuksekti demi cnm ne guzel inmiş t4 zaten ilaca gore hemen iniyo t4 iner inmez kesin hemen gebe kalırdın cnm tsh yuksekken zor ama dusukken hemen gebe kalabiliyosun inş hayırlısıyla kalırdın vnm
cnm yoksa gebemisin bilenedim gebeyken tsh degerleri değişiyo ben ankarada oturuyorumcnm sen drde oturuyorsun benımt4 aylardır normaldı sımdı sastı
cnm benım gecen ay cok yıuksektı tsh sım ama t4 um hep normaldı bu ay da ılacımı dozajını degıstırdı ondandır adetım 4 gun gectı bende 2 gun once kan tahlılı yatm bırsey cıkmadıcnm yoksa gebemisin bilenedim gebeyken tsh degerleri değişiyo ben ankarada oturuyorum
su radyoaktyıf benı delı edıyocnm Allah gönlüne göre versin inş hemen düzelir ve bebişin gelir gebe kalmamızda hiçbir sakınca yok sadece kontrol eşliğinde olmalıymış
cnm niye stres yapıyosun bak almana gerek yokmuş haftaya diğer dr git bakalım nedicek hatta bence sen nükleer tıpa gidip tüm sonuçlarını göster için rahat etsinsu radyoaktyıf benı delı edıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?