2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

madem sorun yok dedi ozman çocuk için tedaviye başla radyoaktifi ertele bence yani önemli boyut da değilse tabi

benım bıldıgım 20 mılyonun altına dusmemelıymıs canlı sperm sayısı uzerınden 4 yıl gectıgı ıcın sonuclar yok elımde
biz 3 ay önce yaptırdık onun için benimki taze :)
2 hafta sonra tekrarlıcak bakalım ne çıkıcak.

YOK CNM KAC DKTRDA ONEMLI DEGIL AMA YAPTIR DEDI

gecen okmmeydanı egıtıme gıtmıstım oradakı dktr haftaya beklıyo benı ne yapayım sence once cocuykmu yapayım tedavıye baslayacagım onun ıcın
radyoaktif alcanmı almıcanmı onu kesin öğren cnm zaten radyoaktif almıcaksan troid değerlerini normal seviyeye indirirler zaten gebelik olmadan önce troid değerleri normale gelmesi lazım ameliyatta olmıcan demi endokrin gebe kalma da bir sakınca yok diyene kadar bekle bence cnm

cnm ben endırokıne gıtmıyorum kı genel cerahha gıdıyorum onlarda alsanda olur almasanda bırsey olmaz dıyorlar

tsh t3 t4 değerin su anda kaç ki cnm dr değer normalse gebe kalabilirsin demiştir demekki değerlerin normal

15.09.2014FT3pg/mL1.9-5.13.86Normal
15.09.2014FT4ng/dl0.8-22.40Yüksek
15.09.2014TSHuIU/ML0.27-4.20.208Düşük

tsh t3 t4 değerin su anda kaç ki cnm dr değer normalse gebe kalabilirsin demiştir demekki değerlerin normal

en son bunlar sımdu dusurdu dktrum

cnm genel cerrah neye göre gebe kalabilirsin dediki hangi sonuca göre bide bu duruma endokrinden başkası izin veremez bizim gibi troid hastaları için ben şu an hem endokrin hem kadın doğum hemde nükleer tıp eşliğinde takip edilerek gebe kalmayı düşünüyorum ve kan değerlerime göre karar veriliyor

cnm t4 normale gelmeden gebe kalma bence tsh duşuk olsda oluyo ama t3 ve t 4 normal olması lazım yani benim kadın doğumcum ve endokrin dr aynı şeyi soyledi onun için benim su an tsh 0.041 ,t3 ve t4 normal

cnm t4 normale gelmeden gebe kalma bence tsh duşuk olsda oluyo ama t3 ve t 4 normal olması lazım yani benim kadın doğumcum ve endokrin dr aynı şeyi soyledi onun için benim su an tsh 0.041 ,t3 ve t4 normal
cnm sen drde oturuyorsun benımt4 aylardır normaldı sımdı sastı

en son bunlar sımdu dusurdu dktrum
bi ara tsh cok yuksekti demi cnm ne guzel inmiş t4 zaten ilaca gore hemen iniyo t4 iner inmez kesin hemen gebe kalırdın cnm tsh yuksekken zor ama dusukken hemen gebe kalabiliyosun inş hayırlısıyla kalırdın vnm

bi ara tsh cok yuksekti demi cnm ne guzel inmiş t4 zaten ilaca gore hemen iniyo t4 iner inmez kesin hemen gebe kalırdın cnm tsh yuksekken zor ama dusukken hemen gebe kalabiliyosun inş hayırlısıyla kalırdın vnm
cnm ewet ewet t4 hep normaldı neyse duzelır ınsallahta sen nerde oturuyorsun hangı hastaneye gıttın ooof of

cnm yoksa gebemisin bilenedim gebeyken tsh degerleri değişiyo ben ankarada oturuyorum
cnm benım gecen ay cok yıuksektı tsh sım ama t4 um hep normaldı bu ay da ılacımı dozajını degıstırdı ondandır adetım 4 gun gectı bende 2 gun once kan tahlılı yatm bırsey cıkmadı

cnm Allah gönlüne göre versin inş hemen düzelir ve bebişin gelir gebe kalmamızda hiçbir sakınca yok sadece kontrol eşliğinde olmalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…