2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

günaydinlar
canipir hakkinda hayirlisi
bana dr ilac yazdı adetin 2-3 günü gel yumurta rezevlerine bakalim dedi
ben oglumada miyöm ilegebe kalmistim
sezeryan ile miyom alinmisti yine tekrarlamasi canimi sıktı

kızlaaaaaaaaaaat hala bende tık yok goguslerıme catlayacak sekılde agrıyo dokunamıyorum 5 gun bugun allah allah ama kantestı yaptırdım ben yoksa bırsey nmeden adet gelmıyo

tuba cm çok yorma kendini bebişin ne zaman tutunucağı belli olmaz kuzum rahat rahat yerleşsin de güzel haberler ver bize 10 gün sonra...
yormamaya çalışıyorum canım az bişeyde yoruluyorum zaten enerjim düşük.inşaallah canım güzel haberler veririm.
kızlaaaaaaaaaaat hala bende tık yok goguslerıme catlayacak sekılde agrıyo dokunamıyorum 5 gun bugun allah allah ama kantestı yaptırdım ben yoksa bırsey nmeden adet gelmıyo
geç döllenme falaan mı oldu canım az daha bekle bakalım beklemek çok zor ama Allah hayırlısını versin inşaallah gelmiştir bebeğin.
Günaydın kızlar,
Bugün klomenin 3.günü ve zaman durdu sanki... Bu Eylül Biter mi
günaydın amandacım ahh şu zaman benim için de durdu biter eylül biter canım ne kaldı şurada

Günaydın kızlar,
Bugün klomenin 3.günü ve zaman durdu sanki... Bu Eylül Biter mi
günaydın canım eylül biterde ekim bitermi bilmem zaman durdu bencede acele ediyoruz ya ondan :)
bu gece rüyamda 2 hamile gördüm hayırlara çıksın inş.

duam adet olana kadar ümit var bence
amanda eylül insallah senin ayin olur insallah
kizlar dr gittignizde hamile olan bayanin rahmi kac mm olmali sorarmisiniz
evı kirkliyorum bugün halilar gelecek yikamadan göreve baslamadan halledeyim dedim

VALLA BENDE SASIRDIM HIC AGRI SIZIM YOK SADECE GOGUSLERIM TAS GIBI ANLAMADIMKI ADETIM KAC AYDIR DUZENLI BAKALIM BEKLICEM ARTIK TEST FALANDA YAMAM ARTIK

arkadaslar bugun tam 14. gundeyım aksam bıraz akıntım vardı sabahta esnek kıvamdaydı elımde testım yoktu az once yaptım ıkıncısı sılık cıktı bılgısı olan lutfen yardım edın

arkadaslar bugun tam 14. gundeyım aksam bıraz akıntım vardı sabahta esnek kıvamdaydı elımde testım yoktu az once yaptım ıkıncısı sılık cıktı bılgısı olan lutfen yardım edın
h o diyelim ozman silik çizgi varsa kesin hamilesin kan testti ver bence yarın...
İyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar canım gene sessiz buraları

merhabalar
dr orgametril adinda ilac yazdi ama bu ilacta hamileseniz veya düsünüyorsaniz icmexin diyo of

Yaaaa kızlar topikte enteresan biz sessizlik var...
Ne oldu neden düştü modlar bu kadar bakımmmm

savha kanamam cok oluyor adet dönemimde onu engellemek ve miyomun tedavisi icin yazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…