- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
yormamaya çalışıyorum canım az bişeyde yoruluyorum zaten enerjim düşük.inşaallah canım güzel haberler veririm.tuba cm çok yorma kendini bebişin ne zaman tutunucağı belli olmaz kuzum rahat rahat yerleşsin de güzel haberler ver bize 10 gün sonra...
geç döllenme falaan mı oldu canım az daha bekle bakalım beklemek çok zor ama Allah hayırlısını versin inşaallah gelmiştir bebeğin.kızlaaaaaaaaaaat hala bende tık yok goguslerıme catlayacak sekılde agrıyo dokunamıyorum 5 gun bugun allah allah ama kantestı yaptırdım ben yoksa bırsey nmeden adet gelmıyo
günaydın amandacım ahh şu zaman benim için de durdu biter eylül biter canım ne kaldı şuradaGünaydın kızlar,
Bugün klomenin 3.günü ve zaman durdu sanki... Bu Eylül Biter mi
günaydın canım eylül biterde ekim bitermi bilmem zaman durdu bencede acele ediyoruz ya ondan :)Günaydın kızlar,
Bugün klomenin 3.günü ve zaman durdu sanki... Bu Eylül Biter mi
VALLA BENDE SASIRDIM HIC AGRI SIZIM YOK SADECE GOGUSLERIM TAS GIBI ANLAMADIMKI ADETIM KAC AYDIR DUZENLI BAKALIM BEKLICEM ARTIK TEST FALANDA YAMAM ARTIKyormamaya çalışıyorum canım az bişeyde yoruluyorum zaten enerjim düşük.inşaallah canım güzel haberler veririm.
geç döllenme falaan mı oldu canım az daha bekle bakalım beklemek çok zor ama Allah hayırlısını versin inşaallah gelmiştir bebeğin.
günaydın amandacım ahh şu zaman benim için de durdu biter eylül biter canım ne kaldı şurada
h o diyelim ozman silik çizgi varsa kesin hamilesin kan testti ver bence yarın...arkadaslar bugun tam 14. gundeyım aksam bıraz akıntım vardı sabahta esnek kıvamdaydı elımde testım yoktu az once yaptım ıkıncısı sılık cıktı bılgısı olan lutfen yardım edın
iyi akşamlar canım gene sessiz buralarıİyi akşamlar kızlar
Iyi aksamlar cnmİyi akşamlar kızlar
yok cnm ya ya anlasıldım galıba yumurtlama gunu olarak soylemıstımh o diyelim ozman silik çizgi varsa kesin hamilesin kan testti ver bence yarın...
iyi akşamlar canım gene sessiz buraları
pardon canım ya ben de hamilelik testi sandımyok cnm ya ya anlasıldım galıba yumurtlama gunu olarak soylemıstım
keske cnm ya bunun ıcın ugrasıyoruz bakalım ıns olcakpardon canım ya ben de hamilelik testi sandım
canım dr ne dedi neden onu gerek duydu ?merhabalar
dr orgametril adinda ilac yazdi ama bu ilacta hamileseniz veya düsünüyorsaniz icmexin diyo of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?