- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Merhaba arkadaşlar nasılsınız,gününüz nasıl geçti??
Yorucuydu benim. Su okullar kapansın artik :/
Sen nasilsin kuaför güzeli nasıl :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız,gününüz nasıl geçti??
valla ben bugün hiçbir şey yapmadım . sadece bir kez daha regl olduktan sonra çalışmalara başlamaya karar verdim
valla ben bugün hiçbir şey yapmadım . sadece bir kez daha regl olduktan sonra çalışmalara başlamaya karar verdim
aman iyi yapmışsıın her gün illaki iş oluyor:)Regl oldun demek hayırlısı tatlım hadi bu ayı boş geçirmeyelim.Ramazana bebişlerimizle girelim.
aaa bu çok güzel bi haber yaşasın :)
evet ya kocama kızdım karar verdim
oyy kızma şimdi ona lazım olucak çünki
Suan 10 aylik bir bebeğim var ikinciyi düsünemiyorum siz nasil düsünüyosunuz ya bu ilki gibi istekmo geliyo nasi oluyo anlamiyorum ilkini yApan ikinciyi nasil yapiyo diyorum hep cok zor sonuct..unutuluyomu bi günler??ben hiç unutcak gibi değilimde yemez uyumaz hep ensemde
İmza
evet kapansın artık sen de dinlen canım kolay değil öğretmenlik.Ben iyiyim canım kuaför güzeli biraz hasta boğazları şişti.Şu an beni taciz etmekle meşgul:))
yanımdan pek ayrılmaaz.Senin oğluşun nasıl:)
kızlar bat ları yazın hade ben normal liste yapayım ortalık şenlensin az D
Benim yazmama gerek yok. Kocam ikna olsa bii... ıyy sinir ediyo beniiii
Siz yazinda tskip edelim bakalim ilk kim verecek haberi :)
ikna ol artık egenin babasıııııııııııı :)
:13:selam bu ilk mesajım ve tamda aklımdaki olay 2.ci bebek :)
hımm daha sen olmadın belki de olmazsın belli mi olur :)Yok canım daha olmadım.15 inde bekliyorum bakalım.ya da artık ne zaman olursam ondan sonra başlıycam işte.reglin üçüncü günü ben de dr a gitmeyi düşünüyorum
Benim kızım 5 yaşında çok zor bir bebekti,şimdi de zor bir çocuk hiç yanımdan ayrılmaz,uyumaz,çenesi durmaz ama çok tatlı.Ben ilk kez anne olacak gibi istiyorum bebek:))Suan 10 aylik bir bebeğim var ikinciyi düsünemiyorum siz nasil düsünüyosunuz ya bu ilki gibi istekmo geliyo nasi oluyo anlamiyorum ilkini yApan ikinciyi nasil yapiyo diyorum hep cok zor sonuct..unutuluyomu bi günler??ben hiç unutcak gibi değilimde yemez uyumaz hep ensemde
İmza
ohh miss olmuş mışıl mışıl uyusun paşa:)Bende oğlusu yikadim yatirdim.
Berrak hanima bak sennn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?