2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Benim yazmama gerek yok. Kocam ikna olsa bii... ıyy sinir ediyo beniiii

Siz yazinda tskip edelim bakalim ilk kim verecek haberi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım eşin ikna olmamas çok sinir .Ben de yaşadım bu durumu 3 sene sonra ikna ettim...Kızım 2 yaşındayken istiyordum olsaydı şimdi 2 yaşında olmuştu.
Doktor gittim ya gebelik takibimi doğumumu yapan doktorum.Bir tane daha yapsaydın şimdi büyümüştü bile dedi. haklısın ama eşim istemedi napalım dedim.
Hayırlısı artık bu ay 5. denememiz olacak kısmet.SEnin eşin ikna olur inşaallah bir an önce.

Sagol kuzum desteğin için. Umarim ikna olur bu sene yaptım yaptim yok sa zor artık. Onun icin tavrimi koydum geti adim atmiyorim. Yuzune bakmiyom valla :)
Senin içinde hayırlısı olsun. Umarim bu ay son deneme olurda hamile kalırsın

o zaman ne yapalım liste kalsın önümüzdeki aya daha sağlıklı olur gibi geldi...

canım yaşınızmı var neden bu sene ile neden sınırlı olsun ?

iyi yapıyorsun çok kızıyorum çocuk istemeyen adamlara sanki onlar taşıyacak,onlar doğuracak,onlar bakacak.İnşaallah bu gelir bebişim kızımın kardeş hasreti biter..

canım yaşınızmı var neden bu sene ile neden sınırlı olsun ?

Evet cnm yaşım 35. 1,5 ay obce bebegimi kaybettim on haftalik hamileyken. Bu son şansım diye düşünüyorum. Ama Allah biliyor cok istiyorum oglum kardes duygusunu tatsin. Evimizde bi ses, nefes daha olsun. Tam bi aile olalim. Ben mi yanlis dusunuyorum anlayamiyorum inanin eşimi.

Neden son şansın olsun bende 2011 de kaybettim 21+2 haftalıktı 34 yaşında anne olacaktım. Şimdi yaşım 37 ama hala umudum var kocam ikna olacak benimde çocuğum olacak bir kez daha inşallah. 42 Yaşıma kadar bir umut bekleyecem. Bende en çok oğlum için istiyorum, dua ediyor kardeşi olsun diye

Benim yazmama gerek yok. Kocam ikna olsa bii... ıyy sinir ediyo beniiii

Siz yazinda tskip edelim bakalim ilk kim verecek haberi :)

Al benim kocadan bir tane daha. Yeniden başlaması zor geliyormuş, gözü yemiyormuş neye başlayacaksa yeniden. Ben bir daha gebe kalırsam 3.ay dikiş atılacak yatacam 35. -36. Haftalara kadar ama buna rağmen yani her zorluğa rağmen istiyorum. Gerçi kocamda haklı benim oğlum da 34+5 te doğdu kalça çıkığıyla doğdu 4,5 ay atelle taşıdık. Sonra 4 kere ameliyat oldu üçü yumurtalık biri göz. Şimdi maşallah çok iyi 7 yaşında. Ikinci de erken doğum yapıp kaybedince eşim korktu. Ya yine erken doğarsa, ya sakat olursa diyor. Ama ben ne olursa olsun ileride keşke dememek için ve oğlumu tek bırakmamak için istiyorum denemek. Rabbim hayırlıysa nasip etsin inşallah

yok kuzum ya yaşın iyi bence ama şu eşini ikna etmek lazım sen yanlış düşünmüyorsun o korkuyor daha fazla sorumluluk altına girmekten sadece erkekler hep yetemicez kokusuna kaplıyorlar bence

7 yıl önce bu gün anne oldum bu saattlerde artık anneydim nerden bilirdim ki kendimden çok onu sevicemi nerden bilirdim ki herşeyden önce ilk onun geleceğini...
oğlum 7 yaşına girdi bu gün zaman su gibi sanki daha dün minicik elleri ile bana dokunuyordu oysa şimdi kalem tutuyor...
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın dünyada eşi benzeri olmayan bir duygu...

Kızlar bugün veya yarın adet günümdü. Belirtiler üzerine biraz önce test yaptım. Sonuç bu. Olursa inşaAllah 2.yavrum olcak. Yanılma payı varmıdır sizce?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamilesin gözünaydın. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

Paşanın doğumgünü kutlu olsun ömrü güzelliklerle dolsun 2007 limi benim oğlumda 30 haziran 2007 doğumlu

Oyy cokguzel gözün aydin cnm. Hamilesinn :) Allahim saglikla kucaklamani nasip etsin

Doğum günü kutlu olsun kuzunun. Saglikli basari dolu nice seneleree...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…