Benim yazmama gerek yok. Kocam ikna olsa bii... ıyy sinir ediyo beniiii
Siz yazinda tskip edelim bakalim ilk kim verecek haberi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım eşin ikna olmamas çok sinir .Ben de yaşadım bu durumu 3 sene sonra ikna ettim...Kızım 2 yaşındayken istiyordum olsaydı şimdi 2 yaşında olmuştu.
Doktor gittim ya gebelik takibimi doğumumu yapan doktorum.Bir tane daha yapsaydın şimdi büyümüştü bile dedi. haklısın ama eşim istemedi napalım dedim.
Hayırlısı artık bu ay 5. denememiz olacak kısmet.SEnin eşin ikna olur inşaallah bir an önce.
hımm daha sen olmadın belki de olmazsın belli mi olur :)
Yok canım hiç sanmıyorum ama olur mu olur :)
Sagol kuzum desteğin için. Umarim ikna olur bu sene yaptım yaptim yok sa zor artık. Onun icin tavrimi koydum geti adim atmiyorim. Yuzune bakmiyom valla :)
Senin içinde hayırlısı olsun. Umarim bu ay son deneme olurda hamile kalırsın
iyi yapıyorsun çok kızıyorum çocuk istemeyen adamlara sanki onlar taşıyacak,onlar doğuracak,onlar bakacak.İnşaallah bu gelir bebişim kızımın kardeş hasreti biter..Sagol kuzum desteğin için. Umarim ikna olur bu sene yaptım yaptim yok sa zor artık. Onun icin tavrimi koydum geti adim atmiyorim. Yuzune bakmiyom valla :)
Senin içinde hayırlısı olsun. Umarim bu ay son deneme olurda hamile kalırsın
olmaz diye bişey yokhımm daha sen olmadın belki de olmazsın belli mi olur :)
Yok canım hiç sanmıyorum ama olur mu olur :)
iyi yapıyorsun çok kızıyorum çocuk istemeyen adamlara sanki onlar taşıyacak,onlar doğuracak,onlar bakacak.İnşaallah bu gelir bebişim kızımın kardeş hasreti biter..
olmaz diye bişey yok
Aynen canım allah ol dedikten sonra
canım yaşınızmı var neden bu sene ile neden sınırlı olsun ?
Canım öyle bir şey ki hiç çocuğun yokmuş gibi istiyorsun :)
Benim kızım 5 yaşında çok zor bir bebekti,şimdi de zor bir çocuk hiç yanımdan ayrılmaz,uyumaz,çenesi durmaz ama çok tatlı.Ben ilk kez anne olacak gibi istiyorum bebek:))
ohh miss olmuş mışıl mışıl uyusun paşa:)
benim batıma çok var 4 temmuz:))[/
Ben istek geldigini bilmiyodum..ne hamileligi özlüyorum nede ilk ayları hic unutucak gibide değilim istek gelirmi bilmem tabi..büyüdükce biraz rahAtladım
İmza
Evet cnm yaşım 35. 1,5 ay obce bebegimi kaybettim on haftalik hamileyken. Bu son şansım diye düşünüyorum. Ama Allah biliyor cok istiyorum oglum kardes duygusunu tatsin. Evimizde bi ses, nefes daha olsun. Tam bi aile olalim. Ben mi yanlis dusunuyorum anlayamiyorum inanin eşimi.
Benim kızım 5 yaşında çok zor bir bebekti,şimdi de zor bir çocuk hiç yanımdan ayrılmaz,uyumaz,çenesi durmaz ama çok tatlı.Ben ilk kez anne olacak gibi istiyorum bebek:))
ohh miss olmuş mışıl mışıl uyusun paşa:)
benim batıma çok var 4 temmuz:))[/
Ben istek geldigini bilmiyodum..ne hamileligi özlüyorum nede ilk ayları hic unutucak gibide değilim istek gelirmi bilmem tabi..büyüdükce biraz rahAtladım
İmza
Insan bebek kokusu özlüyor,bebek özlüyor. 6,5 Aylık yeğenim var biz şimdilik onunla gideriyoruz özlemimizi. Inşallah bir gün eşimde tamamen ikna olur da kendi bebişimizi koklarız
Benim yazmama gerek yok. Kocam ikna olsa bii... ıyy sinir ediyo beniiii
Siz yazinda tskip edelim bakalim ilk kim verecek haberi :)
Evet cnm yaşım 35. 1,5 ay obce bebegimi kaybettim on haftalik hamileyken. Bu son şansım diye düşünüyorum. Ama Allah biliyor cok istiyorum oglum kardes duygusunu tatsin. Evimizde bi ses, nefes daha olsun. Tam bi aile olalim. Ben mi yanlis dusunuyorum anlayamiyorum inanin eşimi.
Eki Görüntüle 1153494
Kızlar bugün veya yarın adet günümdü. Belirtiler üzerine biraz önce test yaptım. Sonuç bu. Olursa inşaAllah 2.yavrum olcak. Yanılma payı varmıdır sizce?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
7 yıl önce bu gün anne oldum bu saattlerde artık anneydim nerden bilirdim ki kendimden çok onu sevicemi nerden bilirdim ki herşeyden önce ilk onun geleceğini...
oğlum 7 yaşına girdi bu gün zaman su gibi sanki daha dün minicik elleri ile bana dokunuyordu oysa şimdi kalem tutuyor...
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın dünyada eşi benzeri olmayan bir duygu...
Eki Görüntüle 1153494
Kızlar bugün veya yarın adet günümdü. Belirtiler üzerine biraz önce test yaptım. Sonuç bu. Olursa inşaAllah 2.yavrum olcak. Yanılma payı varmıdır sizce?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
7 yıl önce bu gün anne oldum bu saattlerde artık anneydim nerden bilirdim ki kendimden çok onu sevicemi nerden bilirdim ki herşeyden önce ilk onun geleceğini...
oğlum 7 yaşına girdi bu gün zaman su gibi sanki daha dün minicik elleri ile bana dokunuyordu oysa şimdi kalem tutuyor...
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın dünyada eşi benzeri olmayan bir duygu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?