2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

hadi inş güzel yumurtaların oluşurda bebişe dönüşür hap kullanıyomusun klomen falan
cnm benım karsısık bıraz aslında bu ay catlatma ıgnesıne baslayacaktım ama benım troıd sorunum var belkı radyo aktıf almam lazım o yuzden hersey ınsalah yarın bellı olacak eger radyoaktıf alırsam 1 yıl bebiş yasak yok gerek kalmazsa ınssllha bırdahakı ay tedavıye baslıyacagım rabbım nasıp ederse

ay inş gerek kalmaz . kalbini serin tut Rabbim en iyisini bilir seninde hakkına hayırlısını nasip eder inşallah canım . sen saglıklı olda bebiş de nasıl olsa olur

bende de hipofiz adenomu çıktı 2 mm prolaktin kaynakklı .onu küçültmek için ilaçlar yazdı olur inş bebekde napalım 1 yıl olucak ugraşıyorum hala tık yok

çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olunur bir yerde 14. gün diye okudum bir yerde de adeti bekliyecekmişssin.Benim göğüslerim yine acımaya başladı halsizim galiba tutmadı yine.bugün iğnenin 13. günü idrar testi vardı yaptım bir şey çıkmadı

hayırlısı olsun cnm dur daha bekle bı

ya benmde kasıklarım agrıyo adet olursun yaonun gibi dünden beri sökülemiyo sanırım .dr progestanda yazdı bıraktım onu bugün yarın sökülür bence bebek yoksa . akıntın varmı canım senin

hayırlısı olsun cnm dur daha bekle bı
bekleyecez canım cıkmamış candan ümit kesilmez

ya benmde kasıklarım agrıyo adet olursun ya dünden beri sökülemiyo sanırım .dr progestanda yazdı bıraktım onu bugün yarın sökülür bence bebek yoksa . akıntın varmı canım senin
bu ayın 10 unda çatlatma iğnesi vuruldum dr un dediği ödevleri yerine getirdik şimdi crinone jel kullanıyorum aslında batım 27 eylül en iyisi beklemek yapacak bir şey yok.akıntım var canım sarımtırak.

13de de ben igne oldum hayırlısı vardır inş .ignenin etkisi geç geçiyo bende bi defasında 14.günde silik çıkmıştı tabi sonrası fos .bende adeti beklicem

13de de ben igne oldum hayırlısı vardır inş .ignenin etkisi geç geçiyo bende bi defasında 14.günde silik çıkmıştı tabi sonrası fos .bende adeti beklicem
aramızda 3 gün var o zaman.ben de iğnenin etkisi olsaydı testte silik falan çıkardı dimi.bugün bitti sayılır 3 günüm kaldı bata inşaallah gelmiştir nazlı bebişler.
ya kızlar ben actıgım bazı konuları kapatmak ıstıyorum olmuyormu
moderatörlere bildirmen lazım canım

ignenin etksi geçmiştir o zamn canım . hadi hayırlısı inşallah

Selam kızlar . Ben de 2. bebek isteyenlerdenim :) 24 temmuzda kürtaj oldum maalesef kızımın kardeşi gelemedi, bu ay umutluydum ama bugün adet oldum. Şu çatlatma iğnesi olayını bana anlatabilir misiniz? Ekimi boş geçirmek istemiyorum .Adetimin 1. günündeyim ne yapmam lazım hemen doktora gideyim mi randevu da almak lazım hep dolular malum. Beni bilgilendirirseniz sevinirim.Allah razı olsun.

Canım ben bildiğim kadarıyla anlatayım adetinin 3. Günü'nde Dr a gidip muayene oluyorsun sonra o sana klomen diye yumurta geliştirici ilaç veriyor onu kullanıyorsun kontrole gidiyorsun yumurtalar gelişmişse o zaman çatlatma iğnesi veriyor onu vurduruyorsun ve gün aşırı ilişki oluyor bu kadar cnm inşallah sende en kısa zamanda ahmiş olursun

İi geceler kızlar beklemek ne zor ya bayramda adet olmazsam bi umudum olur inş çifte bayram yaparız Allah'ım hepimize nasip etsin inş

bu rda ben yokum malum vakıt bulamadım bır turlu benım bat da 3 ekımmm 33 gunde bır oluyorum bu ay cırek otuna basladım aklım ageldıkce sektırmeden yedık esımle hayırlısı bakalım yumos gunum hafta sonuydu vakıt bulunca degerlendırdık ancak oglusum musade etttıkce
hakkımızda hayırlısı tebrıkler amanda29 drısı hayrlısından bıslere ınsl...
İi geceler kızlar beklemek ne zor ya bayramda adet olmazsam bi umudum olur inş çifte bayram yaparız Allah'ım hepimize nasip etsin inş

ınsl hayırlısı ıl benımde 3 de regl gunum ınsl cıfte bayram yaparız oglusumada 2 sene oncekı bayramda hamıs kalmısım ayırlısı ıle ınslll

Cnm dr umun dediği adetin 7. Gününe kadar klomen başlanabiliyor. Her ay yumurtalıklar 2-3 tane yumurta üretirler diğer yumurtalar gelişmez 1 yumurtayı geliştirirler klomen bütün yumurtaları geliştirir 19 mm ve üstü civarında bu yumurtalar çatlar kimi drlar yumurta bu büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi ve ilişki takvimi verir bnm drum kendiliğinden çatlamasını bekledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…