2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

İnşallaah tutmuştur canım çalışmalar çörek otunu nasıl ne şekilde tükettiniz

İnşallaah tutmuştur canım çalışmalar çörek otunu nasıl ne şekilde tükettiniz

ben oglusumada once allah ın ıznı ıle sonra corek otu sıfası ıle basladımm 3.ayında oglusum geldı bu ayda 3.ayımız bakalım kısmett kı
söle sabahları ac karnına yemeden onde yanı kavaltı oncesı 1 cay kasıgı corek tu yedık esım ve ben regl ılk gunu basladık o sekılde

Bende aranıza yeni katıldım benimde allah bağışlarsa 7 yaşında bir oğlum var hiç beklemedik bir anda süpriz oldu ve hamile olduğumu öğrndim çok mutlu oldum bütün kontrolleim iyiydi 9 ay bounca cok rahat bir hamilelik gecirdim 4 ağustos sabahı doguma gittim ve kızım dogdu bir saat sonra kaybettim kucama alamadan kokusunu duymadan cok zor ve acı allah kimseye yaşatmasın şimdi korunmuyoruz çünkü bu acıyı baska türlü hafifletemem rabbim banada tüm isteyenlere nasip etsin inş

merhaba aramıza hoşgeldin evet acınız çok büyük Allah sabır versin
inşallah en kısa zamanda bir bebek sahibi olursun da acın biraz olsun hafifler
beklenen adet tarihin yakın mı

aramıza hoşgeldin çok büyük bit aci yasamissin Allah bir daha yasatmasin inşaallah en yakin zamanda gelir bebegin acini hafifletir

Kızlar sabah 4 gibi uyandım test yaptım iste fotosu bunu görünce de kan tahlili verdim inşaallah gelmiştir bebeğim reglime 3 gün var aslında söz vermiştim kendime erken test yapmayacam diye ama yine dayanamadım

Eklentiler

• IMG_20140924_102443.webp
    46 KB · Görüntüleme: 72

adet olana kadar ümidimiz var arkadaşım inşallah miniğin gelmiştir

canım benim yaaa allah yar ve yardımcın olsun çok zor bir kayıp bir acı
rabbim sana güç versin tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlad nasip etsin

Kızlar sabah 4 gibi uyandım test yaptım iste fotosu bunu görünce de kan tahlili verdim inşaallah gelmiştir bebeğim reglime 3 gün var aslında söz vermiştim kendime erken test yapmayacam diye ama yine dayanamadım

ayyyyyy süperrrr yaaaa çok sevindim canım hayırlı olsun kan tahlili sonuçların artarak devam etsin
rabbim sağlıklı ve hayırlı evladla kucağını doldursun

kızlar merhabalar işlerden yazamıyorum
benim oğlan gripti bana sattı griqle uğraşıyorum
bu arada bata az kaldı benim 28 eylül ümidim yok miyon yüzünden
bakalım hayırlısı

kızzz var var pembiş çizgi var orda hadi inş.

Ay cnm hadi inş

ayyyyyy süperrrr yaaaa çok sevindim canım hayırlı olsun kan tahlili sonuçların artarak devam etsin
rabbim sağlıklı ve hayırlı evladla kucağını doldursun
canım benim inşaallah doğrudur kan bu sabah sağlık ocağına verdim 10 da verdiğim için yarına kalabilir çok merak ediyorum sonucu dun aksam da idrar testi yaptım cok cok silik çıktı bu sabah 4 te ilk idrarla yaptım daha koyu iste attigim resimdeki gibi heycanlandim kan verdim. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin

kızlar merhabalar işlerden yazamıyorum
benim oğlan gripti bana sattı griqle uğraşıyorum
bu arada bata az kaldı benim 28 eylül ümidim yok miyon yüzünden
bakalım hayırlısı
canım ya geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah gelir meleğin sürpriz olarak

Bende bi talihsizlik yaşadım mevlam ins tekrar bi gebelik verir tüm isteyenlere
Allah sağlıklı evlat versin inşaallah en yakın zamanda

Abdominal canım ya silik bi çizgi görünüyor ama çok dikkat et canım daha önce arkadaşlarımızın başına geldiği için tam ümitlenemiyorum nedense inşşalah kan testinden çoookkk güzel sonuçlar alırsın hayırlısı olsun zaten bu ay tedavini de görmüştün belki de tutmuştur canım hadi inşallah çok sevinirim hamileysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…