İnşallaah tutmuştur canım çalışmalar çörek otunu nasıl ne şekilde tükettinizbu rda ben yokum malum vakıt bulamadım bır turlu benım bat da 3 ekımmm 33 gunde bır oluyorum bu ay cırek otuna basladım aklım ageldıkce sektırmeden yedık esımle hayırlısı bakalım yumos gunum hafta sonuydu vakıt bulunca degerlendırdık ancak oglusum musade etttıkce
hakkımızda hayırlısı tebrıkler amanda29 drısı hayrlısından bıslere ınsl...
ınsl hayırlısı ıl benımde 3 de regl gunum ınsl cıfte bayram yaparız oglusumada 2 sene oncekı bayramda hamıs kalmısım ayırlısı ıle ınslll
İnşallaah tutmuştur canım çalışmalar çörek otunu nasıl ne şekilde tükettiniz
merhaba aramıza hoşgeldin evet acınız çok büyük Allah sabır versinBende aranıza yeni katıldım benimde allah bağışlarsa 7 yaşında bir oğlum var hiç beklemedik bir anda süpriz oldu ve hamile olduğumu öğrndim çok mutlu oldum bütün kontrolleim iyiydi 9 ay bounca cok rahat bir hamilelik gecirdim 4 ağustos sabahı doguma gittim ve kızım dogdu bir saat sonra kaybettim kucama alamadan kokusunu duymadan cok zor ve acı allah kimseye yaşatmasın şimdi korunmuyoruz çünkü bu acıyı baska türlü hafifletemem rabbim banada tüm isteyenlere nasip etsin inş
aramıza hoşgeldin çok büyük bit aci yasamissin Allah bir daha yasatmasin inşaallah en yakin zamanda gelir bebegin acini hafifletirBende aranıza yeni katıldım benimde allah bağışlarsa 7 yaşında bir oğlum var hiç beklemedik bir anda süpriz oldu ve hamile olduğumu öğrndim çok mutlu oldum bütün kontrolleim iyiydi 9 ay bounca cok rahat bir hamilelik gecirdim 4 ağustos sabahı doguma gittim ve kızım dogdu bir saat sonra kaybettim kucama alamadan kokusunu duymadan cok zor ve acı allah kimseye yaşatmasın şimdi korunmuyoruz çünkü bu acıyı baska türlü hafifletemem rabbim banada tüm isteyenlere nasip etsin inş
evet ya amandacım bat listesi sendeydi bi el at istersen kuzum :)
17 ekim (20 ekim doğum günüm)
çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olunur bir yerde 14. gün diye okudum bir yerde de adeti bekliyecekmişssin.Benim göğüslerim yine acımaya başladı halsizim galiba tutmadı yine.bugün iğnenin 13. günü idrar testi vardı yaptım bir şey çıkmadı
Bende aranıza yeni katıldım benimde allah bağışlarsa 7 yaşında bir oğlum var hiç beklemedik bir anda süpriz oldu ve hamile olduğumu öğrndim çok mutlu oldum bütün kontrolleim iyiydi 9 ay bounca cok rahat bir hamilelik gecirdim 4 ağustos sabahı doguma gittim ve kızım dogdu bir saat sonra kaybettim kucama alamadan kokusunu duymadan cok zor ve acı allah kimseye yaşatmasın şimdi korunmuyoruz çünkü bu acıyı baska türlü hafifletemem rabbim banada tüm isteyenlere nasip etsin inş
Kızlar sabah 4 gibi uyandım test yaptım iste fotosu bunu görünce de kan tahlili verdim inşaallah gelmiştir bebeğim reglime 3 gün var aslında söz vermiştim kendime erken test yapmayacam diye ama yine dayanamadım
kızzz var var pembiş çizgi var orda hadi inş.Kızlar sabah 4 gibi uyandım test yaptım iste fotosu bunu görünce de kan tahlili verdim inşaallah gelmiştir bebeğim reglime 3 gün var aslında söz vermiştim kendime erken test yapmayacam diye ama yine dayanamadım
Ay cnm hadi inşKızlar sabah 4 gibi uyandım test yaptım iste fotosu bunu görünce de kan tahlili verdim inşaallah gelmiştir bebeğim reglime 3 gün var aslında söz vermiştim kendime erken test yapmayacam diye ama yine dayanamadım
canım benim inşaallah doğrudur kan bu sabah sağlık ocağına verdim 10 da verdiğim için yarına kalabilir çok merak ediyorum sonucu dun aksam da idrar testi yaptım cok cok silik çıktı bu sabah 4 te ilk idrarla yaptım daha koyu iste attigim resimdeki gibi heycanlandim kan verdim. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versinayyyyyy süperrrr yaaaa çok sevindim canım hayırlı olsun kan tahlili sonuçların artarak devam etsin
rabbim sağlıklı ve hayırlı evladla kucağını doldursun
canım ya geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah gelir meleğin sürpriz olarakkızlar merhabalar işlerden yazamıyorum
benim oğlan gripti bana sattı griqle uğraşıyorum
bu arada bata az kaldı benim 28 eylül ümidim yok miyon yüzünden
bakalım hayırlısı
Allah sağlıklı evlat versin inşaallah en yakın zamandaBende bi talihsizlik yaşadım mevlam ins tekrar bi gebelik verir tüm isteyenlere
inşaallah canım çok heyecanlıyım kan sonucunu da öğrenirsem çok mutlu olacamkızzz var var pembiş çizgi var orda hadi inş.
Allah sana da inşaallah bu ay çift çizgiyi görmeyi nasip ederAy cnm hadi inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?