2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

hadi inşaallah psikolojik değildir bebeğin gelmiştir.burada okuya okuya etkileniyoruz haliyle ben de bu sabah rüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyordu ayni gerçek gibiydi inşaallah öyle olur
inş. rüyan gerçek çıkar canımmmmm :)

hadi inşaallah psikolojik değildir bebeğin gelmiştir.burada okuya okuya etkileniyoruz haliyle ben de bu sabah rüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyordu ayni gerçek gibiydi inşaallah öyle olur

Bende gördüm canım rüyamda çift çizgiyi birkaç gün sonra da gercegini :)

Kızlar şimdi doktordan geldim...
Tek yumurta oluşmuş 19 mm ve sağ yumurtalıkta... Benim sağ tüpüm yok
Doktor çok sorun değil aşılamanı Perşembe günü yapalım ama ben yokum başka bir arkadaş yapacak dedi
Eşimi aradım Perşembe gününe izin almam mümkün değil dedi... Ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım...
İnanın kendimi şuan imha etmek istiyorummmmmm

inş. rüyan gerçek çıkar canımmmmm :)
inşaallah canım inşaallah

Bende gördüm canım rüyamda çift çizgiyi birkaç gün sonra da gercegini :)
ahh inşaallah canımm nasip olur bu ay

yumurtanın büyüklüğü güzel canım üzme kendini neden imha ediyormuşsun ki.Herşey bir vesile sabırlı olursak mükafatımız güzel olacak.Allah bizi bizden daha iyi tanıyor

Konunun sıcaklığı geçti olanları sindirdim şimdi canım sağol güzel desteğin için... Şimdi akşam çalışıp Perşembe gününü bekleyeceğiz bakalım izin alırsa ne ala, alamazsa bu ay aşılamayı es geçip kendimiz deneyeceğiz...

Allah kolaylık versin kızlar bu linkte meryem suresi okunuşu ve anlamı var çok güzel okuyanlara Allah kabul etsin inşallah okumanızı tavsiye ederim
şimdi ilk defa okudum ve tüylerim diken diken oldu

amandacım ilk başta insan kötü oluyor haliyle sonra normale dönüyor mecburen ne demek canım birbirimize destek vermek için burdayız
Allah kolaylık versin kızlar bu linkte meryem suresi okunuşu ve anlamı var çok güzel okuyanlara Allah kabul etsin inşallah okumanızı tavsiye ederim
ben de çatlatma iğnesi olduğum günün ertesi günü okudum dua ettim hakkımızda hayırlısı olsun.

Allah kabul etsin canım
bende kayın valideme söylemiştim o da tanıdıklarına paylaştırmış benim için okuyacaklar Allahım açtığımız ellerimizi geri çevirmesin yarabbim

amin kızlar amin rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin hiç bi türlü böylesi bile çok zormuş

cnm haklarınıda hayırlısı ne ıse o olsun su batlarıda yapalım artık ekım ayınınını

Annem okudu bana bu ay inş Rabbim ol desin olsun tüm isteyenlerinde inşallah

kısmet canım aşılama ço çok bi ay sonra olur bi bakmışsın kendi kendine tutmuş Rabbim o mucizeleri tez zamanda tattırsın bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…