canım sabah 10 da verdim sonucu 9.30 da önce verseydim bugün çıkardı dedi hemşire.üzerine acil yazdı 4 de gel ya da ara dedi belki çıkar diye en geç yarın öğrenirimtuba ne zaman alıcaksın sonucu ?
ÇOK ERKEN BAŞLAMIŞ CANIM YA OKULA UYUM SAĞLAYABİLDİ Mİ PEKİ sonradan problem olmasın
Ya vakit geçermi ki yaaaa ben heyecan yaptımcanım sabah 10 da verdim sonucu 9.30 da önce verseydim bugün çıkardı dedi hemşire.üzerine acil yazdı 4 de gel ya da ara dedi belki çıkar diye en geç yarın öğrenirim
Ayyy bende heyecanlandım valla ecetuba sonucu alınca haber ver bize içim kıpır kıpır kelebek var sankicanım sabah 10 da verdim sonucu 9.30 da önce verseydim bugün çıkardı dedi hemşire.üzerine acil yazdı 4 de gel ya da ara dedi belki çıkar diye en geç yarın öğrenirim
Sirine82..............25 Eylül
Seymasevde........26 Eylül
Ecetuba84...........27 Eylül
Masal2010..........27 Eylül
Elf06...................29 Eylül
Choqseqer...........30 Eylül
Suzan6638............3 Ekim
Egeninannesi........4 Ekim
Amanda29...........12 Ekim
Babybaby86.........12 Ekim
Anneveoglusu.......17 Ekim
Tzm...................?????????
Duaamm...........?????????
Savha....................Bat Yok
Kızlar bu aralar işler yoğun çok takip edemiyorum... Yanlışlık varsa söyleyin düzeltelim...
Kızlar sabah 4 gibi uyandım test yaptım iste fotosu bunu görünce de kan tahlili verdim inşaallah gelmiştir bebeğim reglime 3 gün var aslında söz vermiştim kendime erken test yapmayacam diye ama yine dayanamadım
ay çıksın artık sonuç çok heycanlandık ya seni hiç düşünemiyorum.canım sabah 10 da verdim sonucu 9.30 da önce verseydim bugün çıkardı dedi hemşire.üzerine acil yazdı 4 de gel ya da ara dedi belki çıkar diye en geç yarın öğrenirim
Ayyy canim benim tabi cikinca haber veririm iyiki varsinizAyyy bende heyecanlandım valla ecetuba sonucu alınca haber ver bize içim kıpır kıpır kelebek var sanki
Ahh caanım insaallah gelmistir bosuna umutlanmamEvettttt gördüm gerçekten gördüm orada bizim yeğenimizzzzzz Allahım Şükürler olsun artık topiğimizin bir bebişi varrrrrrrrrrr...
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
bencede ciksin kendimi ise verdim dusunmemek icinay çıksın artık sonuç çok heycanlandık ya seni hiç düşünemiyorum.
hayır ya sakın sakin ol bi az kaldı zaten bi saat sonra öğrenicen sonucu yat uzan dinlen sakın lekeyide düşünme lütfen.Kızlar şöyle bir şey oldu crinone jel kullanıyorum az önce bugünkü nü sürdüm aradan az zaman geçti wcye gittim açık kahve akintim geldi jelin çubuğu uzun o mu zedeledi yoksa adet mi oluyorum birden bütün heyecanım gitti
Ya öyle düşünme hayıra yor belji yerleşme kanaması filandırKızlar şöyle bir şey oldu crinone jel kullanıyorum az önce bugünkü nü sürdüm aradan az zaman geçti wcye gittim açık kahve akintim geldi jelin çubuğu uzun o mu zedeledi yoksa adet mi oluyorum birden bütün heyecanım gitti
tamam canım sakinligimi korumaya çalışıyorum uzandim kızımı alicam simdi hazırlanıp sonra da sağlık ocağına ugrayacam çıktı mi sonuç diyehayır ya sakın sakin ol bi az kaldı zaten bi saat sonra öğrenicen sonucu yat uzan dinlen sakın lekeyide düşünme lütfen.
8 Ekim e beni de yazar mısınızBEKLENMEYEN BAT LİSTESİ
Sirine82..............25 Eylül
Seymasevde........26 Eylül
Ecetuba84...........27 Eylül
Masal2010..........27 Eylül
Elf06...................29 Eylül
Choqseqer...........30 Eylül
Suzan6638............3 Ekim
Egeninannesi........4 Ekim
Amanda29...........12 Ekim
Babybaby86.........12 Ekim
Anneveoglusu.......17 Ekim
Tzm...................?????????
Duaamm...........?????????
Savha....................Bat Yok
Kızlar bu aralar işler yoğun çok takip edemiyorum... Yanlışlık varsa söyleyin düzeltelim...
inşaallah öyledir bir arkadaşım da bu jeli kullandı o da kullanırken kahverengi akıntı olmuş simdi hamile 5 aylık kanaması cok oldu hamileliğin de bu ay anca kesilmiş iste canım ben oöyle ümit edeyim napalimYa öyle düşünme hayıra yor belji yerleşme kanaması filandır
Sen olumlu düşün vücudun da olumlu tepki versin sanainşaallah öyledir bir arkadaşım da bu jeli kullandı o da kullanırken kahverengi akıntı olmuş simdi hamile 5 aylık kanaması cok oldu hamileliğin de bu ay anca kesilmiş iste canım ben oöyle ümit edeyim napalim
haklisin canım iyiki varsiniz ne güzel destek oluyorsunuz Allah razi olsunSen olumlu düşün vücudun da olumlu tepki versin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?