2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

ÇOK ERKEN BAŞLAMIŞ CANIM YA OKULA UYUM SAĞLAYABİLDİ Mİ PEKİ sonradan problem olmasın

ÇOK ERKEN BAŞLAMIŞ CANIM YA OKULA UYUM SAĞLAYABİLDİ Mİ PEKİ sonradan problem olmasın

zor oldu canım o zaman erken okula başlama uygulamasında ilk yıldı öncesinde oğlum 2,5 senede kreşe gittiği için hadi başlasın dedik ama zor oldu gerçekten, şuan bile fark ediyorsun zaten mesela 3. sınıfa giden velilerle burada kurduğumuz arkadaşlığımız var geçen yıldan beri görüşüyoruz inan ki 1 ay bile çocuk gelişiminde o kadar önemli ki çok zorluk çektik şimdi olsa hayatta göndermezdimmm

BEKLENMEYEN BAT LİSTESİ

Sirine82..............25 Eylül

Seymasevde........26 Eylül
Ecetuba84...........27 Eylül
Masal2010..........27 Eylül
Elf06...................29 Eylül
Choqseqer...........30 Eylül
Suzan6638............3 Ekim
Egeninannesi........4 Ekim
Amanda29...........12 Ekim
Babybaby86.........12 Ekim
Anneveoglusu.......17 Ekim
Tzm...................?????????
Duaamm...........?????????
Savha....................Bat Yok

Kızlar bu aralar işler yoğun çok takip edemiyorum... Yanlışlık varsa söyleyin düzeltelim...

Son düzenleme:

merhaba bu ne listesiiiii

Kızlar sabah 4 gibi uyandım test yaptım iste fotosu bunu görünce de kan tahlili verdim inşaallah gelmiştir bebeğim reglime 3 gün var aslında söz vermiştim kendime erken test yapmayacam diye ama yine dayanamadım

Evettttt gördüm gerçekten gördüm orada bizim yeğenimizzzzzz Allahım Şükürler olsun artık topiğimizin bir bebişi varrrrrrrrrrr...
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Sirine82..............25 Eylül

Seymasevde........26 Eylül
Ecetuba84...........27 Eylül
Masal2010..........27 Eylül
Elf06...................29 Eylül
Choqseqer...........30 Eylül
Suzan6638............3 Ekim
Egeninannesi........4 Ekim
Amanda29...........12 Ekim
Babybaby86.........12 Ekim
Anneveoglusu.......17 Ekim
Savha....................17 Ekim
Tzm...................?????????
Duaamm...........?????????

benim bat bu bu sefer bat tutucam soğan kürü yapıyorum :)

canım sabah 10 da verdim sonucu 9.30 da önce verseydim bugün çıkardı dedi hemşire.üzerine acil yazdı 4 de gel ya da ara dedi belki çıkar diye en geç yarın öğrenirim
ay çıksın artık sonuç çok heycanlandık ya seni hiç düşünemiyorum.

Ayyy bende heyecanlandım valla ecetuba sonucu alınca haber ver bize içim kıpır kıpır kelebek var sanki
Ayyy canim benim tabi cikinca haber veririm iyiki varsiniz
Ahh caanım insaallah gelmistir bosuna umutlanmam
ay çıksın artık sonuç çok heycanlandık ya seni hiç düşünemiyorum.
bencede ciksin kendimi ise verdim dusunmemek icin

Kızlar şöyle bir şey oldu crinone jel kullanıyorum az önce bugünkü nü sürdüm aradan az zaman geçti wcye gittim açık kahve akintim geldi jelin çubuğu uzun o mu zedeledi yoksa adet mi oluyorum birden bütün heyecanım gitti

hayır ya sakın sakin ol bi az kaldı zaten bi saat sonra öğrenicen sonucu yat uzan dinlen sakın lekeyide düşünme lütfen.

Ya öyle düşünme hayıra yor belji yerleşme kanaması filandır

hayır ya sakın sakin ol bi az kaldı zaten bi saat sonra öğrenicen sonucu yat uzan dinlen sakın lekeyide düşünme lütfen.
tamam canım sakinligimi korumaya çalışıyorum uzandim kızımı alicam simdi hazırlanıp sonra da sağlık ocağına ugrayacam çıktı mi sonuç diye

8 Ekim e beni de yazar mısınız

Ya öyle düşünme hayıra yor belji yerleşme kanaması filandır
inşaallah öyledir bir arkadaşım da bu jeli kullandı o da kullanırken kahverengi akıntı olmuş simdi hamile 5 aylık kanaması cok oldu hamileliğin de bu ay anca kesilmiş iste canım ben oöyle ümit edeyim napalim

Sen olumlu düşün vücudun da olumlu tepki versin sana

Slm kızlar. Topiği takip ediyorum ama yazmıyordum. Hayatım çok karışık şu aralar tabi kafam da. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Tubacım sen de hayırlı haberler alırsın umarım. Bu arada benim bat 12 ekim. Benimki inşallah gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…