- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
gittim canım merak ettiğin için teşekkür ederim.Rahim temiz bir şey yok..Hormon testi fsh falan onlar için kan alındı yarın sabah alıcam dr ona göre bişey diyecek
Paşanın doğumgünü kutlu olsun ömrü güzelliklerle dolsun 2007 limi benim oğlumda 30 haziran 2007 doğumlu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol bitanem evet 2007 li 19 gün benimki büyük :)
Eki Görüntüle 1153494
Kızlar bugün veya yarın adet günümdü. Belirtiler üzerine biraz önce test yaptım. Sonuç bu. Olursa inşaAllah 2.yavrum olcak. Yanılma payı varmıdır sizce?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1153494
Kızlar bugün veya yarın adet günümdü. Belirtiler üzerine biraz önce test yaptım. Sonuç bu. Olursa inşaAllah 2.yavrum olcak. Yanılma payı varmıdır sizce?
Rabbim hayırlı ömür ve hayırlı kardeş versin ikisine de hepimizin çocuğuna da
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
7 yıl önce bu gün anne oldum bu saattlerde artık anneydim nerden bilirdim ki kendimden çok onu sevicemi nerden bilirdim ki herşeyden önce ilk onun geleceğini...
oğlum 7 yaşına girdi bu gün zaman su gibi sanki daha dün minicik elleri ile bana dokunuyordu oysa şimdi kalem tutuyor...
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın dünyada eşi benzeri olmayan bir duygu...
Eki Görüntüle 1153494
ayyy yaşasın hamiş varrrrrrrrrrrrrr
nasıl yanılsın kuzum bal gibi hamilesin hemde kop koyu çıkmış hadi rabbim tamına erdirsin inş. çok güzel bu haber ilk hamişimiz sensin sanırım...
ya kızlar cuma adet gunum ve adet belırtılerım var koyu akıntı ve adet sancısı gıbı agrı gırıp cıkıkıo bu ayda olmadı galıbaaaa darısı sızın basınıza
deme ya dur bakalım bi günün gelsinde belli olmaz öle hemen hayal kırıklığı yapma kahveyemi dönkük akıntı?
deme ya dur bakalım bi günün gelsinde belli olmaz öle hemen hayal kırıklığı yapma kahveyemi dönkük akıntı?
Canım ya doğum günü kutlu olsun paşanın. Damatlıklarını da görürüz inşallah hayırlısıyla :) Rabbim isteyen herkese tattırsın.
Eki Görüntüle 1153494
ya canım belli olacam adet buay da kalamdım alşlahım doktorlara gıtmek ıstemıyorum ne olur duy sesımı rabbim
( hiç belirti yokmu dogal yollarlamı deniyosun canım ben klomen +igne oldum bu ay . ümitsizlige kapılma hiç test yapmadınmı
( hiç belirti yokmu dogal yollarlamı deniyosun canım ben klomen +igne oldum bu ay . ümitsizlige kapılma hiç test yapmadınmı
cnm bak ben 9 yıllık evlıyım ılk cocugum 5 yıl sonra o oldu o zamnlarda dktr gıdıyordum sorun yok dıyorlardı esındede sende tabı bu arada cok sıkıntılar oldu askerlık falan neyse en son 2009 un hazıran ayında bı dktra basladım 5 ayda tup rontgenı cektı o ay adet oldum sonra gel bı test yapalım ded dktr adete 10 gun vardı ama bu arada herseyım temız dktr rontgenı oylesıne ıstedı bıde ona bakalım dıye bende cektırdım adet oldum sonra gel dedı ıste gıttım test yaptı dedıkı hamılelım yok gıt eve adetını bekkle dedı neyse ben eve gekldım nasılsa adet yok artyık yeter dedım bıraktım tedavıyı adete 2.3 gun kala gec dollenme ıle hamıle kaldım herkez bende cok sasırdım kızım cok zor bır hamılelıkle normal dogum yaptım 2 yı once gene bebek ıstedım bu arada sfara kesesı amelıyatı oldum guatr amelıyatı oldum guatrm kanser bıktı tedavısını gordum korunmam lazımdı bu sure zarfındada 3 kere dktra gıtıım hepsıde sorun yok bebegın our dedı en sonunda 3 ay once duanurda tedavı oldugum dktra gıttım oda tahlıller yaptı herseyın temız rahım temız yumurtalıkların bıraz tembel dedı klomen verdı a ben ıkı ay klomen kullandım ama kalamdam benden tekrar rontgen ıstedı ama herseyın temız dedı bende rontgen cektıremem coooooooook cok acı bırsey onu cektyırmayacagım dedım bıraktım dahada gıtmıyorum evde bır evladım var bu nasuıl oduysa elbet olur oburkude bu 3 dktrda yanılmıyor ya bende kısa kadar bekleyecegım eger kalmazsam baska bır hastanede baska bır dktrla gene gıdcegım boyle miracle cnm hakkını helal ety boyle canım sen karar ver ner yapmalıyım bıktım doktorlardan 8 aydır denıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?