h o inş. kan değerinde iyidir canım Allah tamamına erdirsin inş.Hayırlı cumalar kızlar galiba hamileyim test yaptım cift cıktı birazdan kan vermeye gitcem ama sevinemiyorum ya yoksa
sendemi başaldın soğan kürüne :) hadi beraber güzel haberi verelim ekimde :) isimde çok hoş bu arada :)KIZLARRRR NASIL YAPILIOR SOGAN KÜRÜ BUGUN 7 GÜNÜM BEN DUUAAM ADIMI DEGISTIRDIM
7 de aç kanına içersin bi 12 yarım gibi e 2 badağı yaparsın yaparsın uyumadan içersin 5 saat yeterli sanırım 2 saatte sindiriliyor sanırım.akşamlar 7 de evde oluyorum ama 1 kez içmek yeterli oluıyor mu
tebrik ederim hayırlı haberlerini bekliyoruz
ANLAMADIMKIh o inş. kan değerinde iyidir canım Allah tamamına erdirsin inş.
sendemi başaldın soğan kürüne :) hadi beraber güzel haberi verelim ekimde :) isimde çok hoş bu arada :)
7 de aç kanına içersin bi 12 yarım gibi e 2 badağı yaparsın yaparsın uyumadan içersin 5 saat yeterli sanırım 2 saatte sindiriliyor sanırım.
açılamadım galiba daha yanlış okumuşumun ya :)ANLAMADIMKI
:)
CANIM SOGANI SOGUK SUYUN ICINE ATIP OYLEMI KAYNAYACAK YOKSA KAYNAYAN SUYUN ICINE I ATACAZ BIRDE CESME UYUYMUaçılamadım galiba daha yanlış okumuşumun ya :)
duaam yemeklerden 15 dk önce 1.5 subardağı hazır suya büyük bi soğanı 4 de bölüp kaynatıyorsun kaynamaya başlayınca 5 dk tut ve indir ocaktan ılık ılık içmen gerekiyor yalnız soğutmadan 7 gün se bugünhemen başla geç kalmış sayılmazsın 2 ila 7 gün zaten adet bittikten sonra...
ben öğlen 4 gibi ve gece yatmadan önce içiyorum sabah geç kahvaltı yaptığımız için sende yemek düzenine göre ayarlarsın canım.
Hayırlı cumalar kızlar galiba hamileyim test yaptım cift cıktı birazdan kan vermeye gitcem ama sevinemiyorum ya yoksa
KIZLARRRR NASIL YAPILIOR SOGAN KÜRÜ BUGUN 7 GÜNÜM BEN DUUAAM ADIMI DEGISTIRDIM
OOOOO BİTTİM BILE CNM DUN TEMIZLENDIM CNM SOGANM KURI YAPCAGIM BENDEhayırlı olsun tatlım yeni nickin geldimi kırmızılar senin
aykm slm dea nette sizleri takip ediyorum tembel bi günümde laptop başına kuruldumSlm kızlar ne yapıyorsunuz
cnm bugün yarın başla tam zamanı şuan zatenCANIM SOGANI SOGUK SUYUN ICINE ATIP OYLEMI KAYNAYACAK YOKSA KAYNAYAN SUYUN ICINE I ATACAZ BIRDE CESME UYUYMU
as cnm pazardan geldim şimdi kahve içiyorum yorulmuşum daha aldıklarımı yerleştirmeden pc ye çöktüm :)Slm kızlar ne yapıyorsunuz
Kan verdim hastanede sonuc bekliyCNM COK SEVINDIM YA SONUCU SOYLE
Ne olsun tembel tembel oturuyorum evde yapılacak iş gırla :)as cnm pazardan geldim şimdi kahve içiyorum yorulmuşum daha aldıklarımı yerleştirmeden pc ye çöktüm :)
en neler yapıyorsun keyifler nasıl.
Hadi inş gzl haberlerle gelirsinKan verdim hastanede sonuc bekliy
Çoklu alıntı işini beceremedim ben bir türlüaykm slm dea nette sizleri takip ediyorum tembel bi günümde laptop başına kuruldumsen neler yapıyosun
gel kahve ısmarlayım sana :)Çoklu alıntı işini beceremedim ben bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?