2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Hayırlı cumalar kızlar galiba hamileyim test yaptım cift cıktı birazdan kan vermeye gitcem ama sevinemiyorum ya yoksa
h o inş. kan değerinde iyidir canım Allah tamamına erdirsin inş.
KIZLARRRR NASIL YAPILIOR SOGAN KÜRÜ BUGUN 7 GÜNÜM BEN DUUAAM ADIMI DEGISTIRDIM
sendemi başaldın soğan kürüne :) hadi beraber güzel haberi verelim ekimde :) isimde çok hoş bu arada :)
akşamlar 7 de evde oluyorum ama 1 kez içmek yeterli oluıyor mu

tebrik ederim hayırlı haberlerini bekliyoruz
7 de aç kanına içersin bi 12 yarım gibi e 2 badağı yaparsın yaparsın uyumadan içersin 5 saat yeterli sanırım 2 saatte sindiriliyor sanırım.

kızlar egeninannesi hiç görünmüyor inş bi sorun yoktur ya en azından bi slm verse yeter sanırım vakit bulamıyor

ANLAMADIMKI
:)

açılamadım galiba daha yanlış okumuşumun ya :)
duaam yemeklerden 15 dk önce 1.5 subardağı hazır suya büyük bi soğanı 4 de bölüp kaynatıyorsun kaynamaya başlayınca 5 dk tut ve indir ocaktan ılık ılık içmen gerekiyor yalnız soğutmadan 7 gün se bugünhemen başla geç kalmış sayılmazsın 2 ila 7 gün zaten adet bittikten sonra...
ben öğlen 4 gibi ve gece yatmadan önce içiyorum sabah geç kahvaltı yaptığımız için sende yemek düzenine göre ayarlarsın canım.

CANIM SOGANI SOGUK SUYUN ICINE ATIP OYLEMI KAYNAYACAK YOKSA KAYNAYAN SUYUN ICINE I ATACAZ BIRDE CESME UYUYMU

KIZLAR BIRSEY SORTACAGIM HANI BURADAN BOYLE YAZISIYORUZ FALAN YA BUNLAR SONRA BASA BELA OLMA DIMI NEDENSE KORKU KAPLADI CIICMI BIR AN ACTIGIMIZ KONULARDA KAPATILMIYORMUSFALAN FILAN

burda özel bilgi kimlik paylaşımı yapmıyoruz ki canım

CANIM SOGANI SOGUK SUYUN ICINE ATIP OYLEMI KAYNAYACAK YOKSA KAYNAYAN SUYUN ICINE I ATACAZ BIRDE CESME UYUYMU
cnm bugün yarın başla tam zamanı şuan zaten
1.5 su bardağı hazır su yni klorsuz su olucak kaynayınca at yada kaynamadan ama en önemlisi kaynamaya başladıktan 5 dk sonra altını kapatıcaksın

Slm kızlar ne yapıyorsunuz
as cnm pazardan geldim şimdi kahve içiyorum yorulmuşum daha aldıklarımı yerleştirmeden pc ye çöktüm :)
en neler yapıyorsun keyifler nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…