evet canım içim içime sığmıyor testi yaptıktan sonra eşimde geldi ona söyledim sevindi dedim kan testi yaptıralım acil işi var o yüzden pazartesi olsun o zaman yapalım dedi bekliyecem pazartesiyicanım ya gerçekten mi çok sevindim hayırlsıı olsun inşallah canım bir de kan testi yaptır bakalım iyice emin olursun
ev topmama işi çok zor ccanım Allah kolaylık versin..Sen yine de değerlendirmeye bak o günleri kendi evinde kal hadi inşallah olur bu aySelam kızlar. Pazar günü taşınıyorum. Ev toplamaktan canım çıktı. İşten güçten foruma da giremiyorum. Özledim sizi valla. Benim yumurtlama da tam taşındığım güne denk geliyor. Birkaç gün de annemlerde kalırız herhalde. Yani bu ay ben de talihsizleri oynuyorum. Hayırlısı artık. Bat bekleyen arkadaşlar müjdeli haberi verir inşallah
ayy canım sağol inşaallah sağlıkla gelir kızımın kardeşi bata 2 gün var canım.Sabah öyle bir niyetim yoktu ama 5 gündür sağ kasığımda batma var.yumurlama günü de kasıklarım ağrıdı baya.bugün abimlerin olduğu ilçeye gittim cenaze vardı o zaman daha çok oldu batmalar.dönüşte dedim ki alerji ilacım bitti eczaneden alayımTABİ Kİ SIĞMAZ CANIM YA ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA GÜZEL KIZINA KARDEŞ GELİYOR
Çok şükür bizim topiğimizde bir hamiş yüzü gördü inşşallah sağlık sıhhat ile geçirirsin canım
peki bata kaç gün var senin
neden sabah idrarıyla yapmadın canım
bir de ikinci çizgi nasıl çıktı testini ekleyebilir misin canım
benim de bat günüm yarın çok çok heyecanlıyım
EVET BEN BU ŞEKİLDEDE GÖRÜYORUM İKİNCİ ÇİZGİYİtestim bu canım telefonum çok net çekmiyor normalde daha belirgin
Canım benim inşaallah senin de alırız güzel haberlerinii çifter çifter alırız kucağımıza bebişlerimiziÇOK GÜZEL UMUT VERİCİ BİR HABER OLDU BENİM İÇİN
demek gördün tel doğru çekmiyor normalde daha belirgin bir de sabah idrarıyla yapacam.Canım idrarı kaba aldım beyaz şeyler vardı değişikti yaniEVET BEN BU ŞEKİLDEDE GÖRÜYORUM İKİNCİ ÇİZGİYİ
canım daha 2 gün var ondan siliktir diye düşünüyorum bakalımresimde silik görünüyor ama normaldir şuan değerin düşük olduğu için silik çıkıyor testler
canım süper bi haber bu yaşasınnnnnnnnnn pazartesi kan verirsin canım hadi hayırlısı...kızlar çok heycanlıyım galiba hamileyimmmiki test yaptım reglime 2 gün var testte 50 saniyede pozitif oldu silik ama düzgün ve belirgin..sağ kasığımda çok batma oldu bugün o yüzden test yapayım dedim bakalım inşaallah devam eder.
yok gebelik gibi bir şey mümkün değil ama anlamadım 11 ekimde hastalandım 14. günü lekelenme geldi nedir bu çözemedimcanım reglinden sonra beraber oldunuz mu hiç.eğer öyleyse yerleşme kanaması diyecem ayy inşaallah öyledir
gerçekten sıyırdım iyiceçek çek silik olarak farkediliyor canım eğer gebelik varsa pzt kantestinde daha net çıkar zaten
evet benim oğlan sağol teyzesi
darısı başıma inşallah caım hamiş kalırsam aynı ay doğururuz kız ne güzel
Savahacım bu aslında ümidim hiç yoktu olmaz diye düşünüyordum bir de çok yoğundum inşaallah doğrudur hüsrana uğramam kan testi için sabırsızlanıyorumcanım süper bi haber bu yaşasınnnnnnnnnn pazartesi kan verirsin canım hadi hayırlısı...
yok gebelik gibi bir şey mümkün değil ama anlamadım 11 ekimde hastalandım 14. günü lekelenme geldi nedir bu çözemedim
cnm keşke öyle olsa baya baya kirlendim pazartesi ilk iş dr gitmek olucak banagerçekten sıyırdım iyiceilk resim büyük banyodan ikincisi ebeveyn banyosundan:)evet canım pazartesi daha yükselir diye düşünüyorum.Tatlı oğluşunun da kardeşi gelsin inşaallah bu ay beraber doğururuz ne güzel
Savahacım bu aslında ümidim hiç yoktu olmaz diye düşünüyordum bir de çok yoğundum inşaallah doğrudur hüsrana uğramam kan testi için sabırsızlanıyorum...tam da ovulasyon günü gelmiş lekelenmen.bak canım benim yumurtlamadan 3 gün sonra falandı pembe lekelenmem oldu ilk kez yaşadım bunu.Sahva bir sürpriz olsun sana canım inşaallah bebektendir
Allah Allah inşaallah kotu bisey yoktur canım.bence yok bisey belki bebek iiçin rahim temizleniyordurcnm keşke öyle olsa baya baya kirlendim pazartesi ilk iş dr gitmek olucak bana
Canım tebrikler bebíş var gıbı darısı başımızaKızlar uyku uyuyamiyorum aksam 10 da. yattım simdi uyandım testi tekrarladim bu sefer 15. Saniyede çift çizgi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?