2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

şimdide sayfmız gebelik bölümünde ne luyor Allah aşkına ya çorba ettiler iyice

ay tubacım onlarda abartmış baya misafirliği hattime değil ama :) ben 2 günden fazla misafire dayanamıyorum da :)
sende benden ozaman sebastian :)
canım haklısın ben de 2 gün ancak dayanabiliyorum ama naparsın karşındaki rahat insanlar olunca yayılıp duruyor senden hizmet bekliyorlar amann neyse evet canım sendenim kısmet 2. çocuk benim için artık hayal gibi bir şey umudum yok yani

şimdide sayfmız gebelik bölümünde ne luyor Allah aşkına ya çorba ettiler iyice
aman boşver biz görüşelim de yeter :)

İyi sayılırım ne olsun oğlan hasta onunla uğraşıyorum yum. Testine göre kritik günler yakın da bnm umudum yok
geçmiş olsun canım Allah şifa versin oğluşuna..

Güzel bir sabahtan herkese günaydın.Cumamız mübarek olsun.Allah bize en yakın zamanda yavrularımızın kardeşlerini göndersin inşaallah.

Günaydın kızlar ne zamandır uğramamışım

Benim Bat 28 Ekim gerçi sanırım ufaktan regl belirtilerim başladı ama bakalım bakalımmm

Günaydın Zeliş az kalmış batına regl ile gebelik birbirine benzer olabiliyor hadi bakalım inşaallah gelmiştir bebeğin

Bilmiyorum ki inşallah. Bu hafta kardeşim aradı beni abla seni hamile gördüm rüyamda diye. Hayırlısı olur inşallah hakkımızda...

2.kez Anne olmayı çoook ama çok istiyorum
fakat şu an imkansız
çünki rahmim myom dolu + bekarım

Bilmiyorum ki inşallah. Bu hafta kardeşim aradı beni abla seni hamile gördüm rüyamda diye. Hayırlısı olur inşallah hakkımızda...
Ayy hadi bakalım kardeşinin rüyası çıkar belkide.Kızımda da beni bir çok kişi hamile görmüştü çok geçmeden hamile olduğumu öğrendim.Şimdi de gören var ama henüz gelmedi nazlı bebeğim..

fallen fıstık hoşgeldin önce baba adayı kesinleşsin diğerleri çözülür kuzum

iyimisin????
baba adayı zor kuzum :)))))

diğerleri evet belki myomektami olursam olabilir.
ama yaş 39 geçti benden
rabbim isteyenlere versin
kızıma sağlık ömür versin.

benim adetim 4 gun gecikti adet gunumun sabahi ufak bi adet sancisi cektim sanra gecti simdi kasiklarimda agrim var 2 kere test yaptim negatif neden adet olmadim anlamadim :S

Ayy deme dimi belkide içine doğdu ilk hamileliğimde de annem sen hamilemisin demişti ama ben yok regl belirtilerim var dediydim haklısın aslında ama bakalım şurda 3-4 gün kaldı...

baba adayı zor kuzum :)))))

diğerleri evet belki myomektami olursam olabilir.
ama yaş 39 geçti benden
rabbim isteyenlere versin
kızıma sağlık ömür versin.

öyle deme kız arkadaşım kırk yaşında 2-3 sene sonra diyor 2. çocuk için oğlu benimkiyle yaşıt artık kadınlar geç anne oluyor genel durum bu istiyorsan umutsuz olma fıstık

Aramıza hoşgeldin FallenAngel önce sağlık miyomlardan kurtul sonra baba adayı sonra bebek...

Bu sıralama daha uygun sanki... Önce sağlık

Tabiki zelişim En başta hayırlısı ve sağlık...

Hadi hayırlısı az kalmış zaten bekle müjdeli haber gelsin inşaallah.Önce sağlık canım sağlık olmayınca ne mutlu olabiliyorsun ne de hayatını idame ettirebiliyorsun.

canım benım çok hoş buldummmmmm İnşallah birtanemmm hayırlısı ile inşallah
İnşaallah Allahtan iste yeter ki o en güzel şekilde verir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…