İyi sayılırım ne olsun oğlan hasta onunla uğraşıyorum yum. Testine göre kritik günler yakın da bnm umudum yokgünaydın hoş geldin nasılsın ?
geçmiş olsun havalar tam soğumadı sanırım ondan hepsi aynı...İyi sayılırım ne olsun oğlan hasta onunla uğraşıyorum yum. Testine göre kritik günler yakın da bnm umudum yok
canım haklısın ben de 2 gün ancak dayanabiliyorum ama naparsın karşındaki rahat insanlar olunca yayılıp duruyor senden hizmet bekliyorlar amann neyse evet canım sendenim kısmet 2. çocuk benim için artık hayal gibi bir şey umudum yok yaniay tubacım onlarda abartmış baya misafirliği hattime değil ama :) ben 2 günden fazla misafire dayanamıyorum da :)
sende benden ozaman sebastian :)
aman boşver biz görüşelim de yeter :)şimdide sayfmız gebelik bölümünde ne luyor Allah aşkına ya çorba ettiler iyice
geçmiş olsun canım Allah şifa versin oğluşuna..İyi sayılırım ne olsun oğlan hasta onunla uğraşıyorum yum. Testine göre kritik günler yakın da bnm umudum yok
Günaydın Zeliş az kalmış batına regl ile gebelik birbirine benzer olabiliyor hadi bakalım inşaallah gelmiştir bebeğinGünaydın kızlar ne zamandır uğramamışım
Benim Bat 28 Ekim gerçi sanırım ufaktan regl belirtilerim başladı ama bakalım bakalımmm
Günaydın Zeliş az kalmış batına regl ile gebelik birbirine benzer olabiliyor hadi bakalım inşaallah gelmiştir bebeğin
2.kez Anne olmayı çoook ama çok istiyorum
fakat şu an imkansız
çünki rahmim myom dolu + bekarım
Ayy hadi bakalım kardeşinin rüyası çıkar belkide.Kızımda da beni bir çok kişi hamile görmüştü çok geçmeden hamile olduğumu öğrendim.Şimdi de gören var ama henüz gelmedi nazlı bebeğim..Bilmiyorum ki inşallah. Bu hafta kardeşim aradı beni abla seni hamile gördüm rüyamda diye. Hayırlısı olur inşallah hakkımızda...
baba adayı zor kuzum :)))))fallen fıstık hoşgeldin önce baba adayı kesinleşsin diğerleri çözülür kuzum
iyimisin????
Aramıza hoşgeldin FallenAngel önce sağlık miyomlardan kurtul sonra baba adayı sonra bebek...2.kez Anne olmayı çoook ama çok istiyorum
fakat şu an imkansız
çünki rahmim myom dolu + bekarım
Ayy hadi bakalım kardeşinin rüyası çıkar belkide.Kızımda da beni bir çok kişi hamile görmüştü çok geçmeden hamile olduğumu öğrendim.Şimdi de gören var ama henüz gelmedi nazlı bebeğim..
baba adayı zor kuzum :)))))
diğerleri evet belki myomektami olursam olabilir.
ama yaş 39 geçti benden
rabbim isteyenlere versin
kızıma sağlık ömür versin.
Aramıza hoşgeldin FallenAngel önce sağlık miyomlardan kurtul sonra baba adayı sonra bebek...
canım benım çok hoş buldummmmmm İnşallah birtanemmm hayırlısı ile inşallahAramıza hoşgeldin FallenAngel önce sağlık miyomlardan kurtul sonra baba adayı sonra bebek...
Ayy deme dimi belkide içine doğdu ilk hamileliğimde de annem sen hamilemisin demişti ama ben yok regl belirtilerim var dediydim haklısın aslında ama bakalım şurda 3-4 gün kaldı...
öyle deme kız arkadaşım kırk yaşında 2-3 sene sonra diyor 2. çocuk için oğlu benimkiyle yaşıt artık kadınlar geç anne oluyor genel durum bu istiyorsan umutsuz olma fıstık
Bu sıralama daha uygun sanki... Önce sağlık
Hadi hayırlısı az kalmış zaten bekle müjdeli haber gelsin inşaallah.Önce sağlık canım sağlık olmayınca ne mutlu olabiliyorsun ne de hayatını idame ettirebiliyorsun.Ayy deme dimi belkide içine doğdu ilk hamileliğimde de annem sen hamilemisin demişti ama ben yok regl belirtilerim var dediydim haklısın aslında ama bakalım şurda 3-4 gün kaldı..
Bu sıralama daha uygun sanki... Önce sağlık
İnşaallah Allahtan iste yeter ki o en güzel şekilde verir...canım benım çok hoş buldummmmmm İnşallah birtanemmm hayırlısı ile inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?