2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

cnm durumdan hanerdar et gercekten ucret okadarmıymıs pok sasırdım hakkında hayırlısı

Adet olmuşsun canım bende üzüldüm senin adına ama elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi...

Canım, maliyet klomenle yumurtalarım büyüdüğü için çok uygun oldu. Birde doktorum aşılama için ayrıca ücret almadı
Muayene 135
Klomen 10
Ovitrelle 70
Sperm Yıkama 180
Toplam 395 TL tuttu. Hakkım da hayırlısı ne ise onu nasip etsin Rabbim.

AMANDA HAYIRLIS İNŞALLAH DUALARIMIZ SENİNLE CANIM

Sağolun kızlar yaaa bir kez daha iyiki varsınızzzzz.....

Öyle çok ümit vermedi doktorum o yüzden bende ne olumlu ne olumsuz düşünceler içindeyim sanki kocaman bir boşluk içine bırakıldım hiçbirşey yapmadan bekliyorum... Ruh halim sağlıksızlaşıyor sanırım :)

günaydınamanda dualarımız seninle canımmm...
nurdua üzülme sakın. şimdi 3 günü gidicen tedaviye başlanıcak demi seninde ?

Teşekkür ederim canım. Aslında fena geçmedi aşılama bir güzel yumurta 17 milyon %80 ileri hareketli sperm ile aşılama yapıldı buna rağmen %15 olasılık verdi doktorum... Dün aşılama bugün ve pazar ilişki önerdi... Sonra beklemeceeeee...

canım ama normal yolla bile yüzde 25 gebelik şansı biliyorsun aşılamanında çok farkı yok normal yoldan inş. tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz rabbim çabalarını boş çıkarmasın cuma saattindeyiz...

Amandacım kendini yıpratma çok zorlu süreçten geçiyorsun kolay değil ama yine de pozitif olmaya çalış.

canım ama normal yolla bile yüzde 25 gebelik şansı biliyorsun aşılamanında çok farkı yok normal yoldan inş. tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz rabbim çabalarını boş çıkarmasın cuma saattindeyiz...

Evet canım biliyorum normal yolla hamile kalma oranı %25, Aşılama bu oranı %30'a çıkartıyor sadece...
Ama benim sağ tüpüm olmadığı için olasılık benim için yarı yarıya düşüyor... Bunu çok sorun etmiyorum Allah başka dert vermesin...
Bebeğim nasip olur gelirse ne mutlu bana yok eğer gelmezse Aralık da biliyorsunuz tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum...

Amandacım kendini yıpratma çok zorlu süreçten geçiyorsun kolay değil ama yine de pozitif olmaya çalış.

Canım arkadaşlarım aslında kendimi yıpratmıyorum ama böyle bir asalaklık var üstümde ne yapacağımı bilemez haldeyim...
Moral anladımda bir sıkıntım yok çok şükür... Nasip diyip bekleyeceğiz... Bu ilaçlarda etkiliyor beni sanırım...
Bu aydan hepimiz adına çok ümitliyim aslında... Bakalım bu ay ki şanslı anneler kimler olacak... :) işi yarışa dönüştürdüm

İnşallah sonucu hamişlik olur aşılamanın moralini yüksek tut lütfen...

canım havalardan olabilir erken hava kararıyor artık saatlerde geri alınacak bende de depresif bir hal var.hımm demek ümitlisin ben kendimden umutlu değilim tatlım maalesef yatılı misafirim var 12 gündür ve yumurtlama günlerini değerlendiremedik kısmet artık.yarışı kim kazanacak bakalım

KIZLAR BATA 2 GÜN KALDI AMA BEN BİRAZ KARIŞIĞIM Bİ ÜMİTLENİYORUM Bİ ÜMİTSİZLİĞE DÜŞÜYORUM KAFAM ÇORBA GİBİ

kızlar gıtıım klomene basladık yumurtlama takıbıne aldı bakalım neler oacak hakkımda hayırlsı amandacım ne zman sonuc ogreneceksınız ınsallah hayırlsı olsun

Adet oldum bugün .yarin dr a ınş hayırlisA .Heyecanliyim igneye baslicaz ınş

amandacim iyi haberler alırsın ınş kasımda.
kızlar gıtıım klomene basladık yumurtlama takıbıne aldı bakalım neler oacak hakkımda hayırlsı amandacım ne zman sonuc ogreneceksınız ınsallah hayırlsı olsun
hadi bakalım kızlar bende yumurtlama takibi yapılacak ama iğneyle hakkımiza hayırlisi

Selam kızlar. Pazar günü taşınıyorum. Ev toplamaktan canım çıktı. İşten güçten foruma da giremiyorum. Özledim sizi valla. Benim yumurtlama da tam taşındığım güne denk geliyor. Birkaç gün de annemlerde kalırız herhalde. Yani bu ay ben de talihsizleri oynuyorum. Hayırlısı artık. Bat bekleyen arkadaşlar müjdeli haberi verir inşallah

Hayırlı olsun senin tedavin de... İnşallah bebeğine kavuşmana vesile olur...
Doktor adetin iki gün geçsin gel dedi (Bat: 10 Kasım) ama ben 07 Kasımda kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum...
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım...

amandacim iyi haberler alırsın ınş kasımda.
hadi bakalım kızlar bende yumurtlama takibi yapılacak ama iğneyle hakkımiza hayırlisi

Seninde tedavin hayırlı olsun... Kasım ayı hepimizin yüzü gülsün inşallah...

Adet oldum bugün .yarin dr a ınş hayırlisA .Heyecanliyim igneye baslicaz ınş

Canım inşallah güzel sonuçlar alacağız, bol dua ve destek...

Allah yardımcın olsun canım... Ne güzel işte yumurtlama taşındığın güne geliyorsa yeni eve yeni çocuk deyimini gerçekleştirebilirsiniz... Hem değişik bir fantazi olur size işte Taşınma yorgunluğunun akşamı gelsin bir çalışma ve sonrasında bebiş...

Sağol canım. Senin de aşılaman tutar hayırlısıyla inşallahhhh. Canım kendi evimizde kalırsak her türlü hallederiz de :) Ev müsait olmaz büyük ihtimalle annemlerde kalırız. O zaman zor. Bakalım inş bi fırsat buluruz

iyi hafta sonrarı kızlar..
kasım ayı hasat zamanı olur inş. bu ay baya yumoş takibi vs var inş. sonuçlarınız güzel olur...
benim bu hafta yumurtlama zamanım ya dünden beri lekelenme görüyorum daha temizleneli 1 hafta oldu neyin nesiki bu leke hayatımda ilk defa oluyor eşim olsa dr gidicektim bugün o derece kafam karıştı ne olaki bu leke

nasıl bir lekelenme canım belki yumurtanın çatlamasının akıntısı olabilir mi

kızlar çok heycanlıyım galiba hamileyimmmiki test yaptım reglime 2 gün var testte 50 saniyede pozitif oldu silik ama düzgün ve belirgin..sağ kasığımda çok batma oldu bugün o yüzden test yapayım dedim bakalım inşaallah devam eder.

canım reglinden sonra beraber oldunuz mu hiç.eğer öyleyse yerleşme kanaması diyecem ayy inşaallah öyledir

canım ya gerçekten mi çok sevindim hayırlsıı olsun inşallah canım bir de kan testi yaptır bakalım iyice emin olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…