Canım ya beni de uyku tutmadı tatil günüm öğlene kadar yatarım diyordum ama uyuyamıyorum bat bugün ama evde testim yok bekliyorumKızlar uyku uyuyamiyorum aksam 10 da. yattım simdi uyandım testi tekrarladim bu sefer 15. Saniyede çift çizgi oldu
canım benim sağol Rabbim sana da en yakin zamanda nasip etsinCanım tebrikler bebíş var gıbı darısı başımıza
bu gece demek ki kimseyi uyku tutmadı.benim de bat günüm bugün canım yanlış hesaplamış im erken çıktı idrarda.sen de al bir test nnöbetçi ezcaneden ayyy çok heycanliCanım ya beni de uyku tutmadı tatil günüm öğlene kadar yatarım diyordum ama uyuyamıyorum bat bugün ama evde testim yok bekliyorum
Abdominal bu testte çok daha net görünüyor 2. Çizgi
Kızlar uyku uyuyamiyorum aksam 10 da. yattım simdi uyandım testi tekrarladim bu sefer 15. Saniyede çift çizgi oldu
canım hadi Allah tamına erdirsin var bebiş kesin maş.Kızlar uyku uyuyamiyorum aksam 10 da. yattım simdi uyandım testi tekrarladim bu sefer 15. Saniyede çift çizgi oldu
cnm cook sevindim topigimizden sonunda guzel bi haber geldi darisi bizlere inss Allah tamamina erdirsin cnmmKızlar uyku uyuyamiyorum aksam 10 da. yattım simdi uyandım testi tekrarladim bu sefer 15. Saniyede çift çizgi oldu
Ayyyyy ewet var cnm gozunaydintestim bu canım telefonum çok net çekmiyor normalde daha belirgin
Çok sağol tatlım.Bu ay hiç beklemiyordum sürpriz oldu bana.İnşaallah bütün arkadaşlarım hamile kalır en yakın zamanda.Canım çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Topiğimize bayağı moral oldu bu haber. Senden sonra biz de birer birer böyle güzel haberler veririz inşallah
sağol canım inşaallah sağlıklı ilerler çok heyecanlıyım.Rabbim sana da en yakın zamanda nasip etsin.canım hadi Allah tamına erdirsin var bebiş kesin maş.
canım ayaklarını karnına doğru itin bir de elma suyu verin kolay gaz çıkarır kızımda öyle yapıyordum.aa ben size yazmayı unuttum bizim gelin bende bebiş var evimde yani ama hiç durmuyor gazı var ne yapcağımızı şaşırdık
çok şükür canım Rabbim hepinize nasip etsincnm cook sevindim topigimizden sonunda guzel bi haber geldi darisi bizlere inss Allah tamamina erdirsin cnmm
sağol canım darısı başına inşaallahAyyyyy ewet var cnm gozunaydin
canım ya inşaallah olmazsın bir test alsana canım ben çatladım burdan :)nöbetçi ezcaneden bulabilirsin.bugün ya bat acağım Yada çıkacağım kızlar bekliyorum henüz gelen giden yok
şimdi dayımlardayız canım ya bende çok merak ediyorum ama korkuyorum negatif çıkacak diye eşim bugün çalışıyor yarın sabah gelecek yarına kadar olmazsa yarın yaparım inşallahcanım ya inşaallah olmazsın bir test alsana canım ben çatladım burdan :)nöbetçi ezcaneden bulabilirsin.
Ah Ahhh ne güzel bir heyecan :)Kızlar uyku uyuyamiyorum aksam 10 da. yattım simdi uyandım testi tekrarladim bu sefer 15. Saniyede çift çizgi oldu
öyle mi canım korkun inşaallah yersizdir.yarin sen de pozitif testi eklersen super olur.Hadi hayırlısı.şimdi dayımlardayız canım ya bende çok merak ediyorum ama korkuyorum negatif çıkacak diye eşim bugün çalışıyor yarın sabah gelecek yarına kadar olmazsa yarın yaparım inşallah
sağol canım insaallah tamamina erer.sitedee sorun vardi zor açılıyordu.Rabbim sana da en yakin zamanda nasip eder inşaallah.Abdominal hayırlı olsun cnm siteye yeni girdim
Hem de ne heyecan canım testlere bakıp duruyorum.Teşekkürler canım Allah sana ve topikteki tüm arkadaşlarıma nasip eder çok yıprandık bu süreçte.Bu ay inşaallah bol bebiş haberli bir ay olur inşaallahAh Ahhh ne güzel bir heyecan :)
bu çift çizgiyi bizede nasip etse allahım...!!!
Tebrikler sonunda bir kardeş haberi geldi darısı bizlere inşallah :)
Sağol canım hepimiz birbirimize destek olduk güzel dostluklar kurduk umarım hamiş kalınca da devam ederiz@ChogSeqeR canım seni yazmayı unutmuşum senin de desteğin oldu.Aklıma gelmeyen topikteki bütün arkadaslarıma tesekkür ederim.Bu ay güzel haberleriniz gelir inşaallah.
Ben topiğimizi seviyorum ayrılamam.Sen de var mı gelen giden günü gününe mü oluyorsun?Sağol canım hepimiz birbirimize destek olduk güzel dostluklar kurduk umarım hamiş kalınca da devam ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?