aynen canım ya sukurler olsun kara bulutlar gıttı kapı acıldı bır kere sıra sıra dokuluruz ınsallhCanım ne kadar sevindim anlatamam... Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inşallah...
Bu kadar bahtsızın bir araya gelmesinde de bir neden var elbette... Belkide Rabbim sıra ile sevindirecek hepimizi...
Ahhh canım ya elbette devam edecek bu sohbetler, çok daha güzel şeyler konuşacağız inşallah...
Sende de hayırlı haberler bekliyoruz...
Allahım şükürler olsun kırdık şu topiğin kara bahtını...
Sağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah canım...
Kız ne fasulyesi koca bebiş olmuş yaaaa...
Dur canım ya neden hemen teşhis koyuyorsun kendine... Olumlu düşün bak iki hamiş çıkardık bir anda 3.sü sen niye olmayasın...
hayırlsısı ınsalllhaKızlar sabah 9.30 da kan verdim özel hastaneye güya.18 yaşında bir çocuk kan almaya çalıştı iğneyle deşti kolumu bir türlü kan alamadı eşim çok sinirlendi.Bir de 14.30 da verecekler sonucu neyse bekleycem mecbur
hemen ümitsizliğe kapılma.Ben de kasık ağrısı yaşadım batma tarzında ama adet olmadım.4 test yaptım hepsi pozitif çıktı.Test yapsana vardır belki bişeyler..keşkeee ama dün akşamdan beri kesintisiz kasık ağrılarım var her wc ye gidişimde gelmiştir diyorum ama henüz yok bakalım... Senin durumun ne? 10 kasımdı bat değil mi?
Dua etmez miyim canım.Birbirimize çok destek olduk.Kimseye söyleyemediklerimizi buraya yazdık teselli verdik.Rabbim inşaallah oğluşuna güzel bir kardeş gönderir bu ayArtık bize de dua edin hamişlerin duası kabul olur derler
Kanda bir kesinleşsin ondan sonra gideceğim dr a inşaallah canımhayırlsısı ınsalllha
neden gırmısken doktorada gozukmedın cnm
hadı gozun aydın ınsallah bu aya ozel bırsey yaptınmı cnmKanda bir kesinleşsin ondan sonra gideceğim dr a inşaallah canım
günaydın canım test bozukmuydu acaba neyse kan testi yaptırmıssın hadi bakalım inşaallah çıkar kandaGÜNAYDIN kızlar ben test yaptım ama test biraz dandik çıktı sanırım tek çizgi vardı
kasetin içini açıp baktım onu içinde çizgi var gibiydi ama emin olamadım
henüz regl de gelmedi
az önce kan verdim sonuç saat 4 de çıkacak
oh oh ohGÜNAYDIN kızlar ben test yaptım ama test biraz dandik çıktı sanırım tek çizgi vardı
kasetin içini açıp baktım onu içinde çizgi var gibiydi ama emin olamadım
henüz regl de gelmedi
az önce kan verdim sonuç saat 4 de çıkacak
Canım bu ay dr takibindemiydin .hayırlsyla kucağına al ınş . Iyi haberler alKanda bir kesinleşsin ondan sonra gideceğim dr a inşaallah canım
Canım bu aya özel hiçbir şey yapmadım.Boşverdim aman olursa olur olmazsa kızım var dedim.Pozitif düşündüm kızıma daha çok sarıldım güzel vakit geçirdim.Birde çok yoğundum düşünecek fırsatım olmadı.Boşverince oluyormuş.Önceki aylarda ne ince hesaplar yapıyordum hepsi boşmuş.En iyisi beyni rahatlatmakhadı gozun aydın ınsallah bu aya ozel bırsey yaptınmı cnm
Yok canım dr a gitmedim hiçbirşey kullanmadım folik asidi bile bıraktımHayatı olumlu yaşamaya baktım bir de yumurtlama günü falan hesaplamadım herşeyi oluruna bıraktım.Amin canım hep beraber bebişlerimize kavuşuruz inşaallahCanım bu ay dr takibindemiydin .hayırlsyla kucağına al ınş . Iyi haberler al ınş
Ne güzel maşallh nazarlardan .Rabbimin vereceği mucizelere o kadar muhtacız ki . 1 sene oldu Bekliyorum hâlâ ikinci bebisiYok canım dr a gitmedim hiçbirşey kullanmadım folik asidi bile bıraktımHayatı olumlu yaşamaya baktım bir de yumurtlama günü falan hesaplamadım herşeyi oluruna bıraktım.Amin canım hep beraber bebişlerimize kavuşuruz inşaallah
aynen cnm benımde bır sne oldu rabbım ne verırs hayırlı vesınNe güzel maşallh nazarlardan .Rabbimin vereceği mucizelere o kadar muhtacız ki . 1 sene oldu Bekliyorum hâlâ ikinci bebisi
hadi bakalım hayırlısıyla topiğimiz şenlenmeye başladı:)oh oh ohAbdominal nında 2.5 cıkacak sonuc sonra senınkı hadı kızlar dökülün insallah
cok sukur cnmhadi bakalım hayırlısıyla topiğimiz şenlenmeye başladı:)
Rabbim sana da en yakın zamanda nasip etsin.En önemlisi pozitif düşünmek bir de üzmemek kendim bundan önceki aylarda çok üzdüm kendimi çok şükür Allahım bize sağlıklı evlatlar verdi.Dra gidiyor musun canım herhangi bir problem yok dimiNe güzel maşallh nazarlardan .Rabbimin vereceği mucizelere o kadar muhtacız ki . 1 sene oldu Bekliyorum hâlâ ikinci bebisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?