2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

aynen canım ya sukurler olsun kara bulutlar gıttı kapı acıldı bır kere sıra sıra dokuluruz ınsallh

Kızlar sabah 9.30 da kan verdim özel hastaneye güya.18 yaşında bir çocuk kan almaya çalıştı iğneyle deşti kolumu bir türlü kan alamadı eşim çok sinirlendi.Bir de 14.30 da verecekler sonucu neyse bekleycem mecbur

hayırlsısı ınsalllha
neden gırmısken doktorada gozukmedın cnm

keşkeee ama dün akşamdan beri kesintisiz kasık ağrılarım var her wc ye gidişimde gelmiştir diyorum ama henüz yok bakalım... Senin durumun ne? 10 kasımdı bat değil mi?
hemen ümitsizliğe kapılma.Ben de kasık ağrısı yaşadım batma tarzında ama adet olmadım.4 test yaptım hepsi pozitif çıktı.Test yapsana vardır belki bişeyler..

Artık bize de dua edin hamişlerin duası kabul olur derler
Dua etmez miyim canım.Birbirimize çok destek olduk.Kimseye söyleyemediklerimizi buraya yazdık teselli verdik.Rabbim inşaallah oğluşuna güzel bir kardeş gönderir bu ay

GÜNAYDIN kızlar ben test yaptım ama test biraz dandik çıktı sanırım tek çizgi vardı
kasetin içini açıp baktım onu içinde çizgi var gibiydi ama emin olamadım
henüz regl de gelmedi
az önce kan verdim sonuç saat 4 de çıkacak

günaydın canım test bozukmuydu acaba neyse kan testi yaptırmıssın hadi bakalım inşaallah çıkar kanda

bilmiyorum ama testin bozuk olduğunu düşünmek istiyorum şu an

oh oh oh Abdominal nında 2.5 cıkacak sonuc sonra senınkı hadı kızlar dökülün insallah

hadı gozun aydın ınsallah bu aya ozel bırsey yaptınmı cnm
Canım bu aya özel hiçbir şey yapmadım.Boşverdim aman olursa olur olmazsa kızım var dedim.Pozitif düşündüm kızıma daha çok sarıldım güzel vakit geçirdim.Birde çok yoğundum düşünecek fırsatım olmadı.Boşverince oluyormuş.Önceki aylarda ne ince hesaplar yapıyordum hepsi boşmuş.En iyisi beyni rahatlatmak

Canım bu ay dr takibindemiydin .hayırlsyla kucağına al ınş . Iyi haberler al ınş
Yok canım dr a gitmedim hiçbirşey kullanmadım folik asidi bile bıraktımHayatı olumlu yaşamaya baktım bir de yumurtlama günü falan hesaplamadım herşeyi oluruna bıraktım.Amin canım hep beraber bebişlerimize kavuşuruz inşaallah

Ne güzel maşallh nazarlardan .Rabbimin vereceği mucizelere o kadar muhtacız ki . 1 sene oldu Bekliyorum hâlâ ikinci bebisi

Ne güzel maşallh nazarlardan .Rabbimin vereceği mucizelere o kadar muhtacız ki . 1 sene oldu Bekliyorum hâlâ ikinci bebisi
Rabbim sana da en yakın zamanda nasip etsin.En önemlisi pozitif düşünmek bir de üzmemek kendim bundan önceki aylarda çok üzdüm kendimi çok şükür Allahım bize sağlıklı evlatlar verdi.Dra gidiyor musun canım herhangi bir problem yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…