2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Güzel kapli arkadaşım inşaallah.Ben senden umutluyum bu ay inşaallah tüp bebeğe gerek kalmaz gelir bebişin.11 gün falan var bata az kalmış sayılır.Testlerin pozitif çıkar inşaallah.Senin de güzel prensesin var bir de yakışıklı prensin olursa süper olur

kızlar geçmişi az okuyabildim dr gidicem kanama için eşimde geldi bu arada inş. döndüğümde gebiş sayısı 3 olur öpüyorum sizi

kızlar ben ikinci bir test yaptım negatif çıkıyor boş yere mi ümitlendim acaba ya

Dua etmez miyim canım.Birbirimize çok destek olduk.Kimseye söyleyemediklerimizi buraya yazdık teselli verdik.Rabbim inşaallah oğluşuna güzel bir kardeş gönderir bu ay
İnş. Bu ay da boşa gitti bzm eşimden gizli yum. Testi yaptım ama çizginin koyulaştığı gün ilişki olmadı ertesi gün oldu zaten çok sık olmadığı için umudum yok yani nasip artık

kızlar geçmişi az okuyabildim dr gidicem kanama için eşimde geldi bu arada inş. döndüğümde gebiş sayısı 3 olur öpüyorum sizi

İnşallah canım, hayırlı haberlerle dön...

kızlar ben ikinci bir test yaptım negatif çıkıyor boş yere mi ümitlendim acaba ya

Canım kan testi sonucunu ve adet kanamasını görmeden kesin bir şey söylemek zor... Bence sen morali yüksek tut...

Gözün aydın Savhacım eşine kavuşmuşsun.Kanama da önemli bişey değildir inşaallah.

Dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma kan testi çıksın bakalım inşaallah hamilesindir

İnş. Bu ay da boşa gitti bzm eşimden gizli yum. Testi yaptım ama çizginin koyulaştığı gün ilişki olmadı ertesi gün oldu zaten çok sık olmadığı için umudum yok yani nasip artık
Ovulasyon testleri hakkında pek bilgim yok ama bir yerde yazıyordu çizginin koyulaştığının ertesi günü yumurta çatlıyormuş daha kolay hamile kalınıyormuş.Allah hakkında hayırlısını versin.Ummadığın anda gelsin inşaallah bebeğin.

Hayırlısı rtık 2 yıldır olmuyor zaten alıştım

Ay işte orasına bende şok oldum galiba üzerine adet gördüm. Ultrasona göre 8 haftalık görüküyo

Hayırlısı rtık 2 yıldır olmuyor zaten alıştım
Sıkma tatlı canını bir arkadaşım kızına ilk ay hamile kaldı.Sonra kızı 3 yaşına geldiğinde bebek düşündü.bir yıl geçti 2 yıl geçti klomen çikolata kisti yaptı onla uğraştı sonra 3. yılında sürpriz bir şekilde hamile kaldı ocakta doğum yapacak.Zorlu bir süreç uzun zaman beklemek.Vakti saati o zaman gelecek bebeğin inşaallah.

Demek öyle belki de üstüne görme dedikleri olayı yaşadın.Kalp atışını duydun mu fasulyeninhadi bakalım 2 ayı bitirmiş oluyorsun.
Evet canım darısı sana inş hiç kendimi hamile hissetmiyorum yaaa. Sende belirti bişey oldu mu?

Evet canım darısı sana inş hiç kendimi hamile hissetmiyorum yaaa. Sende belirti bişey oldu mu?
Belirti olarak yumurtlama zamanı kasıklarım çok ağrıdı adete bir hafta kala geçtii.Sonra sağ kasığımda arada solda batmalar yaşadım.Bir de yumurtlamadan sonra 4. gündü sanırım.Hafif toz pembe lekelenmem oldu bir kez.Şu an karnım çok şiş gazım var gibi baya da belirtim varmış :))

malesef hamilde değilim kızlar hcg 1,20 adetimi beklemeye başlıyorum şuandan itibaren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…