2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

aynen cnm benımde bır sne oldu rabbım ne verırs hayırlı vesın
amin inş canım ya tez zamanda hayırlısıyla olsun
canım dr a gidiyorum . prolaktinim yüksek hap kullanıyorum onun için . bu ayda gonal f e başladık hayırlısıyla . canım tekrar tekrar hayırlı olsun .kucagına almayı nasip alsın
Kızlar kan tahlilim çıktı.Hcg 75,57 hamileyim çok şükür.Darısı hepinizin başına inşaallah

malesef hamilde değilim kızlar hcg 1,20 adetimi beklemeye başlıyorum şuandan itibaren
hakkına hayırlısı üzülme canım inş kasımda olsun

KILZAR BAT CIZELGESINI YAPALIM YA
BEN ANLAMIYORUM BILEN YAPSIN BU ARAD KLOMEN KULLANALI 4 GUN AMA AGRI FLAN YOK NEDEN KASIKLARIMDA FAYDA ETMIYO GALIBA

ben geldimmmmmm
tubişşşşş hayırlı olsun şükür ya bu hafta hamiş haberi aldık ya Allahıma bin şükür arkası gelicek iş. inanıyorum :)
bende dr gittim geldim herşey temiz yumurtam çatlamış eşim olmadığı bu ay fosssss olucak tabi aralık bat anca bende ama dr dedi eğer diğer ayda bu şekilde ara kanama yaşarsan 2 ay adet düzenleyici kullanıcakmışım ondan sonra gebelik düşüne bilirsin dedi inş. olmaz ama ben bu ay eşim yok diye çok stres yaptım artık kafama takmıcam oğluma ve kocama ben lazımım zamana bırakmaya karar verdim çünkü kanama çok kokuttu beni

canım dr a gidiyorum . prolaktinim yüksek hap kullanıyorum onun için . bu ayda gonal f e başladık hayırlısıyla . canım tekrar tekrar hayırlı olsun .kucagına almayı nasip alsın
İnşaallah tedavin olumlu sonuç verir.Bebişine kavuşursun.Aminn canım hepimiz inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Hoşgeldin canım sağol tatlım darısı inşaallah başına.Rahim yumurtalıklar temizmiş sevindim umarın tekrar yaşamazsın kanamayı.Boşver canım ben bu bu ay öyle yaptım kızıma eşime daha pozitif yaklaştım gerçekten faydası oluyormuş

Ayyy cok sevindim topigimizde hamisler pitir pitir cogaliyoo tebrik ederim kizlarr darisi bizlere artikk

[QUObenE="amanda29, post: 37501561, member: 148166"]Batlarınızı yazın yapalım liste...[/QUOTE]
Cnm benim bat da 13 kasim

merhaba kızlar
taze anneler
anne adayları
ve benim gibi beklemede olanlar
bugün 3. gün gelmedi şu ana kadar

merhaba kızlar
taze anneler
anne adayları
ve benim gibi beklemede olanlar
bugün 3. gün gelmedi şu ana kadar
hatırlısı olsun cnm kan testı yaptırdınmı sen benımde bugun klomen bıttı ama hıc agrım falam yok eskıden ok agrı yapardı normal bırseymı acaba

normal birşey bence canım ben 1 kere klomen kullandım ben dede hiç bi belirti göstermedi
ben dün kantesti yaptırdım sonuç 1,20 çıktı hamile değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…