sağol tatlım kaç aydır hep hüsran yaşıyorduk.Ben inanıyorum arka arkaya hamile haberleri alacağız.Abdominal hadi hayırlısı olsun cnm çok sevindim topiğimiz makus talihini yendi senin sayende :)
amin inş canım ya tez zamanda hayırlısıyla olsunaynen cnm benımde bır sne oldu rabbım ne verırs hayırlı vesın
canım dr a gidiyorum . prolaktinim yüksek hap kullanıyorum onun için . bu ayda gonal f e başladık hayırlısıyla . canım tekrar tekrar hayırlı olsun .kucagına almayı nasip alsınRabbim sana da en yakın zamanda nasip etsin.En önemlisi pozitif düşünmek bir de üzmemek kendim bundan önceki aylarda çok üzdüm kendimi çok şükür Allahım bize sağlıklı evlatlar verdi.Dra gidiyor musun canım herhangi bir problem yok dimi
Kızlar kan tahlilim çıktı.Hcg 75,57 hamileyim çok şükür.Darısı hepinizin başına inşaallah
hakkına hayırlısı üzülme canım inş kasımda olsunmalesef hamilde değilim kızlar hcg 1,20 adetimi beklemeye başlıyorum şuandan itibaren
BENIM 23 KASIMBatlarınızı yazın yapalım liste...
İnşaallah tedavin olumlu sonuç verir.Bebişine kavuşursun.Aminn canım hepimiz inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.canım dr a gidiyorum . prolaktinim yüksek hap kullanıyorum onun için . bu ayda gonal f e başladık hayırlısıyla . canım tekrar tekrar hayırlı olsun .kucagına almayı nasip alsın
Hoşgeldin canım sağol tatlım darısı inşaallah başına.Rahim yumurtalıklar temizmiş sevindim umarın tekrar yaşamazsın kanamayı.Boşver canım ben bu bu ay öyle yaptım kızıma eşime daha pozitif yaklaştım gerçekten faydası oluyormuşben geldimmmmmm
tubişşşşş hayırlı olsun şükür ya bu hafta hamiş haberi aldık ya Allahıma bin şükür arkası gelicek iş. inanıyorum :)
bende dr gittim geldim herşey temiz yumurtam çatlamış eşim olmadığı bu ay fosssss olucak tabi aralık bat anca bende ama dr dedi eğer diğer ayda bu şekilde ara kanama yaşarsan 2 ay adet düzenleyici kullanıcakmışım ondan sonra gebelik düşüne bilirsin dedi inş. olmaz ama ben bu ay eşim yok diye çok stres yaptım artık kafama takmıcam oğluma ve kocama ben lazımım zamana bırakmaya karar verdim çünkü kanama çok kokuttu beni
Benimki 22 kasım bu ay olsun artık hayırlısyla yaaa.....NICK____________BAT
Amanda29__________07 Kasım (Aşılama)
Nurduaa____________23 Kasım (Klomen)
hatırlısı olsun cnm kan testı yaptırdınmı sen benımde bugun klomen bıttı ama hıc agrım falam yok eskıden ok agrı yapardı normal bırseymı acabamerhaba kızlar
taze anneler
anne adayları
ve benim gibi beklemede olanlar
bugün 3. gün gelmedi şu ana kadar
hayırlısı olssun normal derken fayda edıyor dımı yanı buyuyormu yumurtalarımnormal birşey bence canım ben 1 kere klomen kullandım ben dede hiç bi belirti göstermedi
ben dün kantesti yaptırdım sonuç 1,20 çıktı hamile değilim
sende durumlar ne canım tedavı goruyormusunEVET 1 TANE YUMURTAM BÜYÜMÜŞTÜ 21MM OLMUŞTU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?