Yerinde olsam çoktan yapmıştım test :)evde varmış zaten sabah idrarıyla yap istersen varsa kesin çıkar.Benimde bel ağrım bir de kasıklarımda batma oldu.Hatta bir gün kala cenazedeydik aşırı battı sağ tarafım o zaman bir şey bana test yap deyip durdu.Ben de dayanamadım aldım ve sonucu gördüm hem de sabah idrarı falan değildi.İnşaallah olur canım bu ay sende temmuz annesi olursun bana yoldaş olursun:)
Allahtan ümit kesilmez benim de beklemediğim anda olmuştu yatılı misafirim vardı uzun bir zaman.Bekle bakalım inşaallah güzel sonuçlar alırsınİnşallah canım yaa. Taşınma yüzünden pek çalışma olmadığı için çok ümitlenmek istemiyorum ama yine de ya varsa diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Hep evdeki testler yüzünden :) ama biraz daha bekliycem galiba
Canım çalışmalar nasıl bittimi.ne zaman igne oldun senNERDESİNİZZZZZZZ YAHU
CANIM GECEN PAZARTESI OLDUM SALI CALISMA OLDU DAHA DA OLMADI NASIP ARTIK SEN NE DURUMDASINCanım çalışmalar nasıl bittimi.ne zaman igne oldun sen
ayyy cnm keske bende hamış olsamda durmadan bulansa mıdem :) ben catlatma ığnesı olalı 8 7 gun bugun ama adet olacakmsıım gıbı agrım var yanı umutsuzum bu ay hayırslı ınsallah rabbım bılır ne zaman verecgını elbetSelam kızlar nasılsınız?
Ben çok kötü geçiriyorum bulantılarım çok şiddetli
hos geldın cnm bende 5 doktora gıttım bır sorun yojk dedı 1 yıldır ıkıncıytı ıstıyorum ama gelmıyor 1 hafta once catlatma ıgnesı oldum ama umutsuzum hayırlısı olsun hakkımızda ınsallhSlm arkadaslar ben de 2.kez anne olmak icin can atanlardanim.kizim 6 yasini doldrmak uzere.benim sorunum erken menopoz.27 yasindayim.sizin neden olmuyor? Bir de sezeryandan sonra hamile kalmk zor olurmus genelde.sezeryanli var mi gercek mi acaba o tez..
Insallah ise yarar.ben uc yildr ugrasyorum catlayacak bi yumurta kiriltim bile yok.imkansz diye bisey yoktur Rabbim isterse olur zaten.kizim kardes hasretiyle tutusuyor.ALLAH onlari kardessz birakmasin..hos geldın cnm bende 5 doktora gıttım bır sorun yojk dedı 1 yıldır ıkıncıytı ıstıyorum ama gelmıyor 1 hafta once catlatma ıgnesı oldum ama umutsuzum hayırlısı olsun hakkımızda ınsallh
Allahtan ümit kesilmez benim de beklemediğim anda olmuştu yatılı misafirim vardı uzun bir zaman.Bekle bakalım inşaallah güzel sonuçlar alırsın
Günüm geçsin diyordum biraz ama dayanamıycam galiba. Yarın test yapabilirim belki
sağol canım iyi aynı devam okuyorum genelde yazıcak bişey yokki bakıp bakıp çıkıyorum sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor ?@Savhacım naber nasılsın yazmıyorsun bayadır
canım bat yarın galiba demi varsa çıkar bence durma yap testti :)Günüm geçsin diyordum biraz ama dayanamıycam galiba. Yarın test yapabilirim belki
Benim de bulantılarım çok fena akşam ve sabah zorluyor baya onun haricinde iyiyim çok şükür.Kanama yaşamadın dimi yine.sağol canım iyi aynı devam okuyorum genelde yazıcak bişey yokki bakıp bakıp çıkıyorum sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor ?
Sagol cnm.[QUOTE="savha, post: 37702188, member: 505991"nasılsınm bat yarın galiba demi varsa çıkar bence durma yap testti :)
yeşimcim özlettin kendini nasılsın nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?