2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

İnşallah canım yaa. Taşınma yüzünden pek çalışma olmadığı için çok ümitlenmek istemiyorum ama yine de ya varsa diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Hep evdeki testler yüzünden :) ama biraz daha bekliycem galiba

Allahtan ümit kesilmez benim de beklemediğim anda olmuştu yatılı misafirim vardı uzun bir zaman.Bekle bakalım inşaallah güzel sonuçlar alırsın

Slm arkadaslar ben de 2.kez anne olmak icin can atanlardanim.kizim 6 yasini doldrmak uzere.benim sorunum erken menopoz.27 yasindayim.sizin neden olmuyor? Bir de sezeryandan sonra hamile kalmk zor olurmus genelde.sezeryanli var mi gercek mi acaba o tez..

Selam kızlar nasılsınız?
Ben çok kötü geçiriyorum bulantılarım çok şiddetli

Selam kızlar nasılsınız?
Ben çok kötü geçiriyorum bulantılarım çok şiddetli
ayyy cnm keske bende hamış olsamda durmadan bulansa mıdem :) ben catlatma ığnesı olalı 8 7 gun bugun ama adet olacakmsıım gıbı agrım var yanı umutsuzum bu ay hayırslı ınsallah rabbım bılır ne zaman verecgını elbet

hos geldın cnm bende 5 doktora gıttım bır sorun yojk dedı 1 yıldır ıkıncıytı ıstıyorum ama gelmıyor 1 hafta once catlatma ıgnesı oldum ama umutsuzum hayırlısı olsun hakkımızda ınsallh

Merhaba. Herkese iyi aksamlar. Ben de artik araniza yavas yavas gireyim dedim. Benim de cocugum var 5,5 yasinda. Kardes diye tutturuyor esim simdilik dusunmuyor. Aslina bakarsaniz duygusal baktigimda bende istiyorum ama mantikli dusundugumde istemiyorum. İki arada bir deredeyim anlayacaginiz. Ve eger hamile kalirsam bu yazdan sonra istiyorum. Allah yardimcimiz olsun :)

Selam kizlar. Uzun suredir burayi aradim.baska forumun icindeydi onu bulamayinca...neyse
özledim sizLeri
umarim herkes iyidir
Tuğbisim hamileymiss cookkk sevindim cnm. Saglikla kucakla insallahhh

hos geldın cnm bende 5 doktora gıttım bır sorun yojk dedı 1 yıldır ıkıncıytı ıstıyorum ama gelmıyor 1 hafta once catlatma ıgnesı oldum ama umutsuzum hayırlısı olsun hakkımızda ınsallh
Insallah ise yarar.ben uc yildr ugrasyorum catlayacak bi yumurta kiriltim bile yok.imkansz diye bisey yoktur Rabbim isterse olur zaten.kizim kardes hasretiyle tutusuyor.ALLAH onlari kardessz birakmasin..

Allahtan ümit kesilmez benim de beklemediğim anda olmuştu yatılı misafirim vardı uzun bir zaman.Bekle bakalım inşaallah güzel sonuçlar alırsın

Günüm geçsin diyordum biraz ama dayanamıycam galiba. Yarın test yapabilirim belki

[QUOTE="savha, post: 37702188, member: 505991"nasılsınm bat yarın galiba demi varsa çıkar bence durma yap testti :)
yeşimcim özlettin kendini nasılsın nasıl gidiyor ?[/QUOTE]
Sagol cnm.
Şükür iyiyim. Kosturmacayla geçiyo hayat.
sen nasilsin?

sağol canım iyi aynı devam okuyorum genelde yazıcak bişey yokki bakıp bakıp çıkıyorum sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor ?
Benim de bulantılarım çok fena akşam ve sabah zorluyor baya onun haricinde iyiyim çok şükür.Kanama yaşamadın dimi yine.

[QUOTE="savha, post: 37702188, member: 505991"nasılsınm bat yarın galiba demi varsa çıkar bence durma yap testti :)
yeşimcim özlettin kendini nasılsın nasıl gidiyor ?
Sagol cnm.
Şükür iyiyim. Kosturmacayla geçiyo hayat.
sen nasilsin?[/QUOTE]Yeşimcim özlettin kendini uğramıyorsun nasılsın neler yapıyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…