2.kez anne olmak istiyorum ama erkenmi daha bilemedim.oğlum 15. ayına girdi.
sizler ikinci kez anne olmayı nezaman düşündünüz veya düşünüyorsunuz :)
Gittim cnm bi şey yokCanım dr a gittin mi sen hiç. Kist mi var acaba?
Hadi güzel haberlerle pıt pıtlarla gellll...
Canım ya daha önce araştırılmadı mı düşüğün sebebi... Pıhtılaşma olabilir... Bence biran önce doktorunla görüş ve tüm testlerini yaptır canım... Çok yıpratıcı birşey... Allah kolaylık ve sabır versin canım...
Tugbisss ne dedi doktor
meraktayim...
Evet aynen
Beni merak ettiğiniz için teşekkür ederim canım arkadaşlarım.Bebişimi gördüm büyümüş pıt pıtlarını da duydum çok duygulandımAbdominal ne yaptı duydu mu ki pıt pıtları
Canım benim çok üzüldüm Allah sabır versin.Benim ilk gebeliğim kan pıhtılaşmasından 13. haftada kalbir durdu.Kıızımda corasprin kullandım çok şükür sağlıkla doğdu.Şimdi de iğnesini kullanacağım.Seninde araştırılsın Allah bir daha yaşatmasın canım benim çok zorofff yadeğerim düştü yine çok mutsuz ve çoook üzgünüm anlatılmaz bir duygu sanırım yine düşük yapıcam ilk değer 60-180-485-ve dun 250 niye böyle oluyo yasa Bi sebebi olmalı acaba pıhtılaşmamı var yaa offfff
sağol cnm sanırım pıhtılaşmaya 3.düşükten sonra bakıyolarmış çok saçma yaa böyle olan varmı bide bu testleri devlet karşılıyomuCanım ya çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Pıhtılaşma olabilir. Hatta ben de kendimden şüpheleniyorum. Keşke ilk kürtajda araştırılsaydı diye düşünüyorum. Tekrar aynı şeyleri yaşamak çok yıpratıcı çünkü ama rabbim dermansız dert vermesin. Göreceğimiz varmış demek ki
sağol cnm pıhtılaşmayı öğrenmek için devlet hastanesine gitsekte oluyo demi gerçi doktorum doç devlet hastanesinde 120 tl muayne ücreti sanırım testleri yaptırır acaba kanamam başlayıncamı gitmeliyim sence benim kardelimdede vardi oda uç tane düşükten sonra iğne ve coraspiriyle hamileliğine devam etti şimdi Bi kızı Bi oğlu var Allahım hayırlısı neyse onu versinCanım benim çok üzüldüm Allah sabır versin.Benim ilk gebeliğim kan pıhtılaşmasından 13. haftada kalbir durdu.Kıızımda corasprin kullandım çok şükür sağlıkla doğdu.Şimdi de iğnesini kullanacağım.Seninde araştırılsın Allah bir daha yaşatmasın canım benim çok zor
Canım ben özele gittiğim için bişey diyemicem devlatte nasıl diye.Bana özel bir test yapılmadı .Genelde aniden kalp durması pıhtılaşmadan oluyor dedi drum.Önlem amaçlı corasprin vermişti.Allah sana da sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip eder inşaallahsağol cnm pıhtılaşmayı öğrenmek için devlet hastanesine gitsekte oluyo demi gerçi doktorum doç devlet hastanesinde 120 tl muayne ücreti sanırım testleri yaptırır acaba kanamam başlayıncamı gitmeliyim sence benim kardelimdede vardi oda uç tane düşükten sonra iğne ve coraspiriyle hamileliğine devam etti şimdi Bi kızı Bi oğlu var Allahım hayırlısı neyse onu versin
Amin cnm benimCanım ben özele gittiğim için bişey diyemicem devlatte nasıl diye.Bana özel bir test yapılmadı .Genelde aniden kalp durması pıhtılaşmadan oluyor dedi drum.Önlem amaçlı corasprin vermişti.Allah sana da sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip eder inşaallah
Beni merak ettiğiniz için teşekkür ederim canım arkadaşlarım.Bebişimi gördüm büyümüş pıt pıtlarını da duydum çok duygulandımÇok şükür yolunda her şey.Benim ilk bebeğimin kalbi aniden durmuştu kan pıhtılaşmasından.Kıızıımda corasprin kullandım.Şimdi doktorum iğnesini verdi her gün kendim karnımdan yapmalıymışım 5 aylık olana kadar.İğne daha iyiymiş.Mide bulantısı için hap verdi.Daha önce kullanmadım aranızda kullanan var mı??Benden haberler böyle canlarım
Aminn canım benim darısı en yakın zamanda başına inşaallah..Canım gözün aydın çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Darısı da başımıza
Çok şükür canım benim.Evet canım kızımda corasprin kullandım doğuma kadar.Şimdi iğnesi çıkmış o da iyi herhangi bir kanama olunca risk olmuyormuş.Corasrpin kullanırken kanamayı durdurmak zorlaşıyormuş.Sen de en yakın zamanda nazlı bebişine kavuşursun inşallah tatlımGüzel haberlerle gelmissinAbdominal . Cok sevindim cnm. Şükür :)
Banada kurtajdan sonra hamilelik olursa coraspin ic demisti. Demekki pihtilasmadan suphelenmis doktor...bakalim baslayabilecek miyimm... hayirlisi hepimiz için
sağol cnm sanırım pıhtılaşmaya 3.düşükten sonra bakıyolarmış çok saçma yaa böyle olan varmı bide bu testleri devlet karşılıyomu
amin canım sağolasın darısı başına inşaallah.Kolay gelsin Allah kabul etsin.Bu sene aşureye doydum diyebilirim geçen hafta her gün bir komşum aşure getirdi.C Canipir üzüldüm canım ya Allahım son kez yaşatsın sana bu kötü duyguyu bir daha yaşatmasın güzel rabbim bencede hemen araştırt bu meseleyi bende pek bilmiyorum bu işleri ama
tubiş çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına sıhhatle kucağına al inş. yavrunu
annem bende aşure yapıcaz giremedim bütün gün herşey gönlünüzce olsun inş.
sağolasın canım ben eşimin atölyesine göndericem geçen senede öyle yapmıştım çok rahat ettim bu senede ...amin canım sağolasın darısı başına inşaallah.Kolay gelsin Allah kabul etsin.Bu sene aşureye doydum diyebilirim geçen hafta her gün bir komşum aşure getirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?