- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
İnşallah canım, seninde kürün şifa olsun...
Benim biraz keyfim kaçtı... Şuana kadar hep benimle ilgili sorunlarla mücadele ettik... Ama dün eşimin sperm testi ile ayrı bir şok yaşadım Morfoloji "0"... Bu konuda hiçbir bilgim yok, ne yapacağımı bilmiyorum...
Cnm bozma moralini . Benimde hic bilgim yok malesef. Keciboynuzu kürü fln uyguluyolar eslere bi arastir istersen
Şimdi bende araştırıyorum, Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...
nasıl 0 canım ya dur 1 test le değerlendirmiyor o bak bizim ilk testte 4 çıktı diğerinde yüzde 70 çıktı e vitamini al hemen çinko keçiboynuzu stres yapma sakın 1 test le karar verilmez en az 3 test yaptır 3 ay ara ileİnşallah canım, seninde kürün şifa olsun...
Benim biraz keyfim kaçtı... Şuana kadar hep benimle ilgili sorunlarla mücadele ettik... Ama dün eşimin sperm testi ile ayrı bir şok yaşadım Morfoloji "0"... Bu konuda hiçbir bilgim yok, ne yapacağımı bilmiyorum...
vallah şu enfeksiyon benimde peşimi bırakmadı gitti bendemi başlasam tekrardan bilmiyorum oda çok idrara çıkarıyor beni ya wc le akraba oluyoruz resmen :)Bende soğan kurune basladim bugun 3. Gün. İstikrarlı bi sekilde yapiyorum bu seferbikere daha denemistim ama bırakmıştim bikac gunde
vallah şu enfeksiyon benimde peşimi bırakmadı gitti bendemi başlasam tekrardan bilmiyorum oda çok idrara çıkarıyor beni ya wc le akraba oluyoruz resmen :)
cnm inşallah aralık ayında güzel haberlerini alırız Rabbim hayırlısı neyse onu versin dualarımız tüm gebe kalmak isteyenlere :)İnşallah canım, seninde kürün şifa olsun...
slm kızlar ya 10 gündür adetim 3 gündür iyice çığrından çıktı saat başı tuvaletteyim
ezan okunuyor şuan aminnnnnnnnnnnn :) :) :)cnm inşallah aralık ayında güzel haberlerini alırız Rabbim hayırlısı neyse onu versin dualarımız tüm gebe kalmak isteyenlere :)
sağol canım senin de :)♡♡ Günaydın hatunlarr :)
Keyifli gecsin günümüz
10 gündürmü adet oluyorsun kuzum çok uzun ters giden birşeyler olabilir bi dr çıksaydın aslındaslm kızlar ya 10 gündür adetim 3 gündür iyice çığrından çıktı saat başı tuvaletteyim
yeşim kisttenmiymiş o adet öncesi lekelenmeler sende ?
Allah Allah benimde korunmayı bıraktığımızdan beri bu lekenmeler var kist yok çok sık kontrole gidiyorum leep olmuştum çünkü ihmal etmemem gerekiyor kist olsa birinden biri görürdü heralde bende ama bilemedim şimdi 4 günden beri bu gün sökücek gibi enfeksiyonda yapıyor diye biliyorum ama temizlenince bende gideyim bi...Cnm cumartesi gidicem doktora.
Ama okudugum kadariyla cikolata kistinin belirtilerinde var lekelenmeler.
Allah Allah benimde korunmayı bıraktığımızdan beri bu lekenmeler var kist yok çok sık kontrole gidiyorum leep olmuştum çünkü ihmal etmemem gerekiyor kist olsa birinden biri görürdü heralde bende ama bilemedim şimdi 4 günden beri bu gün sökücek gibi enfeksiyonda yapıyor diye biliyorum ama temizlenince bende gideyim bi...
bide eşin istemiyor ya senin korunuyormu eşin ?
Selam kızlar. 2 gündür evde usta vardı giremedim. Hala yerleşemedim yaa. Canım da sıkılıyor zaten. Hiç hamilelik belirtim yokhaftaya pazartesi randevu aldım. İyi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor. Hayırlısı hepimiz için..
Allah Allah benimde korunmayı bıraktığımızdan beri bu lekenmeler var kist yok çok sık kontrole gidiyorum leep olmuştum çünkü ihmal etmemem gerekiyor kist olsa birinden biri görürdü heralde bende ama bilemedim şimdi 4 günden beri bu gün sökücek gibi enfeksiyonda yapıyor diye biliyorum ama temizlenince bende gideyim bi...
bide eşin istemiyor ya senin korunuyormu eşin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?