2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Hg niz. Umarim hamilesinizdir. Gecikme olmuyomuydu hic adetinizde? O kullandığınız ilac neyle ilgili?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam ben geldim :)
kadınlar bazen öyle adet oluyor canım test negatif çıktıysa yoktur gebelik bende son zamanlar öyle adet oluyorum 3 4 gün leke sonra yoğun kırmızı kart (
duaam nerelerdesinnn ?

A.selam hg. Duam topigi açtı kayboldu. Biz ilerletiyoz valla :)
Bende suan lekelenme srklinde benim kirmizilarda yolda demekki : D

Sagol cnm yeni alabildim elime tlfnu. Sabahtan okula gidiyoruz egeyle seminer var benim. 2 de geldik yemek yedik. Ege simdi oyun oynuyo odasında :)

Ohh keyif onda desene benimde oğlum çok hasta böbrek taşı düşürüyor 3 gündür hastanelerde kaldık çocuk bitti artık sancıdan inanki 3 gündür ağlıyorum onu öyle görünce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy Kıyamam yaa. Cok gecmis olsun bian once iyileşir inş

Ayy Kıyamam yaa. Cok gecmis olsun bian once iyileşir inş

Amin inşallah bende ona 5 aylık hamileyken taş düşürmeye başladım 16 yıldır düşürüyorum ırsiymiş oda bana çekti inşallah üretken değildir çok zor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun canım rabbim acil şifa versin. Çocuklar hasta oldu mu annelerin canından can gidiyor valla. Bi an önce atlatırsınız inşallah

A.selam hg. Duam topigi açtı kayboldu. Biz ilerletiyoz valla :)
Bende suan lekelenme srklinde benim kirmizilarda yolda demekki : D

h b canım
kuzum inş. bu ay düzenli bırakıcaksınız siz ozman gelsin bebiş tey tey :)
vallahi topiği açtı kayıplarda ne yaptı acaba çok merak ediyorum...
yeni gelen arkadaşlar siz de hg diniz...
benim bu ay tuttu tuttu tutmazsa koca gidiyor 10 gün yok mecbur temmuz boş geçecek çok üzgünüm (

geçmiş olsun canım

Aaa kötü olmus eşinin olmaması. Benimkide ikna oldu sayilmaz gerçi :/ bakalim hayirlisiyla.

Üzülme canım ya belki de tutmuştur. Biz de bıraktık korunmayı ama şimdi nişan için memleketten misafirler geldi. Tam yumurtlama zamanında bizde olabilirler. Bizim de temmuz boş geçebilir. Bakalım kısmet

Üzülme canım ya belki de tutmuştur. Biz de bıraktık korunmayı ama şimdi nişan için memleketten misafirler geldi. Tam yumurtlama zamanında bizde olabilirler. Bizim de temmuz boş geçebilir. Bakalım kısmet

amin canım inş. olsun her fırsatı değerlendirin küçük kaçamaklar daha zevkli

Hg niz. Umarim hamilesinizdir. Gecikme olmuyomuydu hic adetinizde? O kullandığınız ilac neyle ilgili?

dğoum kontrol hapı kullanmıştım 4 yıl kadar bıraktıktan sonra adetlerim düzensizleşmişti 2ay adet görmemiştim onun için gittiğimde bu ilacı vermişti bitti son adetimi olmuştum 18/05 de işte dr. bu ilaç yumurtalıklı çalıştrıan bir ilaç demişti o yüzden bu ay çok umutluyum lekelenmede olunca nettede araştırdım bendeki kahverengi lekeler yerleşmeden dolayı olabiliyormuş ama bakalım kan testi yaptırmadan olmayacak sanırım 8yaşında oğlum var biran önce olsun istiyoruz beklemek çok zormuş ((

Olabilir ozaman cnm. Bikac gun bekle test yap yine. Kahverengiden kurmiziya donmezse kan testide yaptirirsin. Olur inş. 2. Yi beklemek dahada zormuş zaman hic gecmiyo gercekten

merhaba arkadaşlar nasılısınız.bugün sıkıcı bir gün canım bişey yapmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…