Aslında adetime daha 2 gün var ama belirtilerini yasiyorum çok kaptırmamaya calisoyprum kendimi simdilik hüsrana uğramak istemiyorum
İki gün öncede çatlama donemıydı çok sancım oldu bu ay 7 ayın bırındede adet gunum bakalım hayırlısı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde adet günüm pazar ama bu ay ümidim yok zaten.
Önumuzdeki maçlara bakiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah bende bir gün çalışmalara başladım, hamilelik şüphem var yazabilirim. Hamile arkadaşlar rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
Merhaba
Bende geldim aranıza 14 aylık oğlum var doğumdan beri hiç korunmadik ama 2.olmuyor oğluma 10 ay bekledik çok isterim yine temmuzda hamile kalıp nisan da doğum yapmayı tam 2 yaş olur aralarında kısmet tabi
Ay canım agzın dert görmesin inşallah isteyen herkezin olsun burdan duyalım hayırlı haberlerımızı
Eşime diyorum ki hamile kalmış olsam test yapsam görsem hamileyim sevinçten bebek düşer diyorum:)))))
Oğlunun adı egemi cnm ve kaç yaşında
:))inşallah yaaa her ay ümitleniyorum hele gecen ay 6 gun gunumu gectım aha dedım hamıleyım kan testı yaptırdım yok çıktı her ay yıkılıyorum
inşallah bende bir gün çalışmalara başladım, hamilelik şüphem var yazabilirim. Hamile arkadaşlar rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?