2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

İki gün öncede çatlama donemıydı çok sancım oldu bu ay 7 ayın bırındede adet gunum bakalım hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslında adetime daha 2 gün var ama belirtilerini yasiyorum çok kaptırmamaya calisoyprum kendimi simdilik hüsrana uğramak istemiyorum

Benimde adet günüm pazar ama bu ay ümidim yok zaten.
Önumuzdeki maçlara bakiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba
Bende geldim aranıza 14 aylık oğlum var doğumdan beri hiç korunmadik ama 2.olmuyor oğluma 10 ay bekledik çok isterim yine temmuzda hamile kalıp nisan da doğum yapmayı tam 2 yaş olur aralarında kısmet tabi

İki gün öncede çatlama donemıydı çok sancım oldu bu ay 7 ayın bırındede adet gunum bakalım hayırlısı

Hayırlısı cnm . Belki ugurlu gelir burasi temmuzda hamile kalırsın

Olur cnm insallah. Kocanın başının etini ye elbet ikna olucak :)

Ay canım agzın dert görmesin inşallah isteyen herkezin olsun burdan duyalım hayırlı haberlerımızı

Hg tatlım sende. Oglusunda kucukmus masallah allah bagislasin.umarim 2. Kuzuda fazla bekletmez :)

Ay canım agzın dert görmesin inşallah isteyen herkezin olsun burdan duyalım hayırlı haberlerımızı

Amin cnm insallahh. Şu mübarek gecede dualarimiz kabul olsun.

Cnm ümidini hiç bir zaman yıtırme ben yitirmiyorum her ay bekliyorum ama olmuyor işte

Eşime diyorum ki hamile kalmış olsam test yapsam görsem hamileyim sevinçten bebek düşer diyorum:)))))

Eşime diyorum ki hamile kalmış olsam test yapsam görsem hamileyim sevinçten bebek düşer diyorum:)))))

:) olur cnm insallah o sevincide yaşarsın temmuzda olacak bence bir cogumuz temmuzda hamileyiimmm diye haykiracak benim içime boyle doguyo :)

:))inşallah yaaa her ay ümitleniyorum hele gecen ay 6 gun gunumu gectım aha dedım hamıleyım kan testı yaptırdım yok çıktı her ay yıkılıyorum

Ooo epeyde gecikmiş. Gelde yıkılma neyse pozitif olucaz hep

Canım ya inşallah en kısa zamanda ikna olur eşin de hep birlikte güzel haberlerimizi paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…