2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Eylülde kızım olursa onun ismi olacak eşimde eylül doğumlu bende kızımında ismi o olur diye düşündüm olursa inşallah ismide hazır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yeni arkadaşlar hoş geldiniz. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah

Bende cok severim eylul ismini hatta ege eylul dogumlu. Cinsiyeti ogrenmeden önce kız olursa eylül koyarız diyorduk hep :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy oda başak burcu ne güzel eylül ismi güzel artık hayırlısı olsunda bir bebek ismi kolay:)

Nikinde öyle yazıyor cnm yada benmi yanlış okudum yazdım mevlam inşallah en yakın zamanda bebişlerimizi kucagımıza almak nasip olur

Nikinde öyle yazıyor cnm yada benmi yanlış okudum yazdım mevlam inşallah en yakın zamanda bebişlerimizi kucagımıza almak nasip olur

Amin canım inşallah. Biz daha başlamadık ama düşüncesi bile güzel. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Allah razıolsun hanımlar. Darısı hayırlısıyla başınıza inşaAllah:)

haziranın 18 inde adet olmam gerekiyordu 18 den buyana kahverengi bişiler geliyor sürekli. Yerleşme falan olabilirmi diye dayanamayıp test yaptım sonuç negatif çıkıyor kafam karıştı iyice geç döllenme yada yerleşme olupta çıkmıyor olabilirmi ya başına böyle bişi gelen varmı hiç???

Bende oyle oldum canım ama sonu husran adet oldum ben dedım kesın hamıleyım test yapıyorum negatıf sonrada kırmızı kartı yedım malesef

selam ben geldim :)
kadınlar bazen öyle adet oluyor canım test negatif çıktıysa yoktur gebelik bende son zamanlar öyle adet oluyorum 3 4 gün leke sonra yoğun kırmızı kart (
duaam nerelerdesinnn ?

ayyy ne bileyim yaa geçen ay dr. a gittim duphaston diye bir hap içtim de o yüzden bu ay umutluyum inş... yinede hamileyimdir.iyi tarafından görmeye çalışıyorum işte 3 gündür de böyle olunca umutlandım açıkçası

Gunaydın cnm nbr

Egenin annesi ege napıyor :)))

Sagol cnm yeni alabildim elime tlfnu. Sabahtan okula gidiyoruz egeyle seminer var benim. 2 de geldik yemek yedik. Ege simdi oyun oynuyo odasında :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…