- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
merhaba arkadaşlar nasılısınız.bugün sıkıcı bir gün canım bişey yapmak istemiyor
Ben evde olsam yapacamda:) çalışınca zor oluyor boş vermek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ecetubaya demiştim :)
canım hava kapandı birden taş gibi dolu yağdı havanın karamsarlığı işte.Sadece makineye çamaşır attım kızıma çorba yaptım öyle şimdi keyfim yerinde:))Neyden sıkıldın cnm sende birsey yapma boş ver
bazen oluyor öyle ya tembellik yap sende boşver gitsin :)
aynen dediğin gibi yaptım canım eski şarkıları dinledim lambada vardı bilirsin onu dinledim 5 yaşında falandım bu şarkı çıktığında o günleri hatırladım :))Salladım sıkıntıyı sen nasılsın canım ne var ne yokTuğba neyin varr. Nedensizse bi kahve yap kendine bi de müzik aç ohh misskötü srhler getirme aklına salla gitsinnn :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ecetubaya demiştim :)
canım haşlanmış patates çekti şimdi onu ocağa koydum ben de bir garibim bugün
canım hava kapandı birden taş gibi dolu yağdı havanın karamsarlığı işte.Sadece makineye çamaşır attım kızıma çorba yaptım öyle şimdi keyfim yerinde:))
aynen dediğin gibi yaptım canım eski şarkıları dinledim lambada vardı bilirsin onu dinledim 5 yaşında falandım bu şarkı çıktığında o günleri hatırladım :))Salladım sıkıntıyı sen nasılsın canım ne var ne yok
iyiyim canım bomba gibi döndüm
aş ermek için çok erken yahu bebişim eğer varsa ancak oluşuyordur:)))havalardan mıdır nedir miskinlik herkeste var..Aş mı eriyosun yoksaaa
Bende iyiyim cnm. Miskin miskin oturuyorum. Arda bi is yapiyorum aklima bisey geliyo öyle iste
Ahahaa bilmem mi lambadayi. Lambada eteği vardi hatta oyle oynardik :)
soğan kürü,incir kürü bunları deneyen var mı acaba aramızda
soğan kürü,incir kürü bunları deneyen var mı acaba aramızda
ben de denemedim canım bir sorun yoksa kür zarar verir mi acaba diye düşünüyorumBende baktim bugun bu kurlere. Yorumlarina fln. Hic denemedim aslında kistimde var gecirebilir belki. Ama bazi yorumlarda okudum incir kuru kisti gecirmis ama yumurtlamayida baskılamis birinde. Ama onda yumurtlama sorunu yokmus belki ondandir demis doktoru.
zamanı var demek ki canım baya bi kür denemişsin.Bebişin sağlıklı en kısa sürede gelir inşaallahincir kürünü yapmıştım ben bi kaç önce olmadı...
soğanı denedim 5 gün içebildim dayanamadım tadına...
hayıt suyu E vitamini kullandım o ay hamile kaldım kimyasal oldu...
bu ay da adaçayı içtim ilk 6 gün yani yumurtlamaya kadar...
çokmu bahtsızım ne hiç bi şey işe yaramadı...
hoşgeldinMerhabalar.... uzun uzun düşündüm o ay olmasin şu ay olsun dedim yok yok o da olmaz biraz daha bekleyelim dedim dedim de dedim ama eşimin israrlarina dayanamayaraktan 7 yil sonra ikinci kez anne olmaya karar verdim.. bu karari vermeden bu kadar heveslenecegimi hic tahmin etmezdim 15 gun sonra test yapacagim ve 2. Cizgiyi gorebilmek icin cok sabirsizlaniyorum.. insallah allah herkesin gonlune gore verir
Merhabalar.... uzun uzun düşündüm o ay olmasin şu ay olsun dedim yok yok o da olmaz biraz daha bekleyelim dedim dedim de dedim ama eşimin israrlarina dayanamayaraktan 7 yil sonra ikinci kez anne olmaya karar verdim.. bu karari vermeden bu kadar heveslenecegimi hic tahmin etmezdim 15 gun sonra test yapacagim ve 2. Cizgiyi gorebilmek icin cok sabirsizlaniyorum.. insallah allah herkesin gonlune gore verir
:) ne guzel umarım hamilesinizdir. Herşey gonlunuzce olsun.
Günaydın erkencisiniz ben gibi:)
Günaydın arkadaşlar güzel bir günden merhaba
Gunaydin cnm. Denizdeyiz bizde ailecek :)
ohh ne güzel eğlenin canım serin sularda.iyi eğlenceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?