2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Geldim canim ablama gittim uç gün ondayim.canim üzülme hayırlısı olsun Allah en yakin zamanda nasip etsin insaallah .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin cnm hepimize insallah. Oh iyi etmissin değişiklik iyi gelir :)

Slm kızlar. Nişanı atlattık çok şükür ama misafirlerimiz daha gitmedi. Yumurtlama gününü kaçırıcam diye korkuyorum. Bugün adetim biteli 6 gün oluyor. Geçen ay 7. gün yumurtladım gibi gelmişti ama bu ay hiçbir belirti yok. Yumurtlama testi almıştım onu kullanıcam. Bakalım hayırlısı artık.

Epey yorulmussunuzdur cnm. Aman bu günleri boş geçirmeyin bence

Epey yorulmussunuzdur cnm. Aman bu günleri boş geçirmeyin bence

Sorma resmen bittik. Daha kendi evime bile geçmedim. Bu akşam gitmeyi düşünüyorum. İnşallah değerlendirmeye başlarız :) sen de adet olmuşsun canım. Hayırlısı olsun. Geçen aydan çok umutlu değildin zaten. Bundan sonra sen de resmi olarak çalışmalara başlarsın inşallah :)

Geçin bencede evinize :) valla dün k.validemde bidaha deneyin olsun bi cocuk daha dedi bende oglun istemiyo pek dedim kızdı biraz eşime :) esim bisey diyemedi.

Hadi ya iyi olmuş. Belki büyük sözü dinler :)

selam herkese bende ikinci çocuğu çok istiyorum ama şüphelerim var bakabilirmiyim oğlumda çok büyük değil ama istiyorumda olsamı bilmiyorum

Sogan kurunu de yapicam bakalim bu ay ben. Bol bol hamiş haberi alalim insallahhh bu ayy :) Ay cok heyecanlı : D

Soğan kürünü yapmıştım ben de bir kaç ay önce. Faydası oldu mu bilmiyorum. İnşallah olmuştur :) evet ya çok heyecanlı. Bu ay çok dikkat etmicem demiştim ama yine de yumurtlama günlerini kaçırmak istemiyorum :) Bakalım kaç hamişimiz olacak bu ay.

eylül 1 de üç dolacak dörtten gün alacak ama uyumlu bir çocuk bebekleride çok seviyo kardeşim olsun diyo

Bence tam zamanı. Sorunlu bi cocukta degilmis hem. Esinizde istiyosa baslayin bence calismalara ha deyince de olmuyo maleaef. Hayirlisi olsun

Bence tam zamanı. Sorunlu bi cocukta degilmis hem. Esinizde istiyosa baslayin bence calismalara ha deyince de olmuyo maleaef. Hayirlisi olsun

evet canm hayırlısı olsun bayramdan sonra abimin düğünü olacak büyük ihtimalle inşallah sonra düşünürüz olur ama biraz zor hamile kalıyorum ben yumurtalar tembel kist oluşuyo 2 3ayda bir adet oluyorum şimdi kontrol hapı kullanıyorum düzenli ama bırakınca aynı

selam kızlar
oğlum 2009 doğumlu ve kardeş istiyor aslında biz de istiyoruz 2.yi ama 2 yıldır olmuyor işte. ilkinde de zor hamile kalmıştım 2 yıl sürmüştü hamile kalma çabalarım, hsgde bişey çıkmamıştı sonra soğan kürü yapmıştım o ay da hamile kalmıştım gçen ay soğan kürü denedim tekrar bir de incir kürü denedim ama hamile kalamadım
bazen moralim bozuluyor yaş da 35 oldu acele etmem gerektiğini hissediyorum dra bir iki yıl oldu gitmeyeli ama en son gittiğimde bir sorun yoktu birde buralarda iyi bir kadın doğumcu yok en çok da o etkiliyor beni gidesim yok dr a

Slm...adetim 3 gün gecikmisti ama idrarda gebelik cikmadi kandanda yarin yaptiricaktim ama sabah kasik ve bel agtisindan sonra kahverengi pihtilarla lekelenmem oldu daha sonra da kirmiziya dondu.düşük olma ihtimali varmid ki?yarin yine kandan baktiricam ama çok kaptirmistim kendimi.daha önce düşük yapmadim ayrimini nasip yapicam.parca düşer vs yazmislar bende sadece yoğun kahverengi pihti oldu çok bir agrimda yok.yarina ikadar nasil dayanicam bilmiyorum

Hg cnm. Moralini hic bozma bende 35 yaşındayım 1,5 ay once bebegimu kaybettim kurtaj oldum. Ama hala cok istiyorum bi bebegim daha olsun oglum kardessiz kalmasin. Nerede yadiyosun bilmiyotum ama bikere daha git bence doktora folicasitede başlamalisin zaten. Rabbim kisa zamanda gonlune gore versin ins. :)

Düşük degildir bence o adet kanamasidir eger kirmiziya donduyse.
Kahverengi geliyosa yerlesme kanamasida olabilir. Bi kan testi yaptir yine cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…