2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Kızlar nerdesiniz yavv? Duaam dan da hiç ses yok zaten. Naaptı acaba?

Offf hava cok sıcak. Pazara gittik geldik Egeyle az önce.
Öglen basladim sogan kürüne kokusuna dayanilmiyo burnumu tıkayıp içtim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Offf hava cok sıcak. Pazara gittik geldik Egeyle az önce.
Öglen basladim sogan kürüne kokusuna dayanilmiyo burnumu tıkayıp içtim :)

Evet hava çok sıcak gerçekten. Biz de sağlık ocağına gittik geldik. Boyumuzu kilomuzu ölçtürdük.
Canım soğan kürü ilk başta zor geliyor ama sonra alışıyorsun. Bir kaç gün sonra benim hoşuma bile gitmeye başlamıştı. Düşün ben normalde çiğ soğan hiç yemem ama yine de kolay alıştım yani.

Büyümüşmüsünuz :)
Öglen ve aksam mı yapmistin sen dogan kurunu. Yemekten önce 1 bardak dimi ?

Büyümüşmüsünuz :)
Öglen ve aksam mı yapmistin sen dogan kurunu. Yemekten önce 1 bardak dimi ?

Büyümüşüz çok şükür :)
Evet öğlen akşam yemeklerden önce 1 bardak ama soğan kürüne adetin 7.günü başlamak gerekiyormuş faydalı olması açısından. Ben hiç adet olmuyordum o yüzden yapmıştım. Adetim düzene girsin diye.

Bi yerde okumustum biri adetin 4.gunu başlamış o ay gecmis kistleri.vende 4. Gundeyim basladim iste :)
Bendeki amacta kistimi yoketmek birazda akintim var rahim temizlensin istiyorum. Hayırlısı bakalim

Benim adetlerim düzene girmeye başladı gibi. İnşallah sen de faydasını görürsün.

cnm merhaba ben az az leke ıle adet oldum bıtıı bu arad dızımde menuskıs yırtıgı cıktı emar falan derken dktr 3 hafta yatak ısteharetı verdı hıc kallkmamak sartıyla o soku atlatmadan ananem vefat ettı haydııı sınopa gıt gel derken adetım oldu bıttıı ıkıncı adete 14 gun var hala deneme bıle yapamadfık yanı cocugu dusunme fırsatım bıle yok 2 hafta sonra dktr cagırdı dızım gecmezse ameklıyat dedı demedkkı olmamaasının nedenuı varmıs hamış olsam amleıyat derse ne yaparım cokkk karısıgım cocuga fırsat bıle kalmıyor

önümüzdeki ay yok canım koca nijaryada olucak yumurtlama zamanında bayrama dönücek anca...

cnm merhaba ben az az leke ıle adet oldum bıtıı bu arad dızımde menuskıs yırtıgı cıktı emar falan derken dktr 3 hafta yatak ısteharetı verdı hıc kallkmamak sartıyla o soku atlatmadan ananem vefat ettı haydııı sınopa gıt gel derken adetım oldu bıttıı ıkıncı adete 14 gun var hala deneme bıle yapamadfık yanı cocugu dusunme fırsatım bıle yok 2 hafta sonra dktr cagırdı dızım gecmezse ameklıyat dedı demedkkı olmamaasının nedenuı varmıs hamış olsam amleıyat derse ne yaparım cokkk karısıgım cocuga fırsat bıle kalmıyor

canlarım naberrrrrcnm ben az az leke ıle adet oldum bıtıı bu arad dızımde menuskıs yırtıgı cıktı emar falan derken dktr 3 hafta yatak ısteharetı verdı hıc kallkmamak sartıyla o soku atlatmadan ananem vefat ettı haydııı sınopa gıt gel derken adetım oldu bıttıı ıkıncı adete 14 gun var hala deneme bıle yapamadfık yanı cocugu dusunme fırsatım bıle yok 2 hafta sonra dktr cagırdı dızım gecmezse ameklıyat dedı demedkkı olmamaasının nedenuı varmıs hamış olsam amleıyat derse ne yaparım cokkk karısıgım cocuga fırsat bıle kalmıyor sızlwerde durum ne hamiiiiiş lerımız varmı mıracle elenmıstı egenınannesı de elendı savha sen ne almendessın tweety nerde haber edın bana

Başın sağolsun canım. Ayrıca geçmiş olsun allah acil şifa versin. Biz de merak ettik seni. Her işte bir hayır vardır. İnşallah çabucak iyileşirsin de çalışmalara devam edersin canım.
Ben de yumurtlama döneminde olduğumu düşünüyorum bakalım çalışmalara devam işte. Pek umutlu değilim ama hayırlısı artık.

nasip cnm allah razı olsun hakkımızda hayırlısı nne ıse o olsun ınsallah cok yogun haftalar gecırdım ne hevesım kaldı ne gucum rabbım verırse kabulum o yuzden calısma falan dusunmuyorum verırtse verır elbet akıbetımın ne olacagı bellı degıl hatta bu karısıklıgın ıcınde korunmayı bıle dusunuyorum

Duamm merak ettik seni. Cok gecmis olsun umarim ameliyata gerek kalmaz. Başında sagolsun mekani cennet olsun.

Canım akışına bırak biraz. Önce sağlığına kavuş. Bebiş de gelir inşallah hayırlısıyla

ah kuzum ya hepsi ard arda gelmiş başın sağolsun ve çook geçmiş olsun inş. en kısa zamanda iyileşirsin...
bende dün hastalandım ama az geliyor kocamda ayın 9 zunda yurt dışına çıkıcak 1 ay ertelencek bizim bebiş gene ne yapalım her şeyde vardır bi hayır elbet en önemlisi sağlık rabbim başka keder vermesin...

Son düzenleme:

Aynen cnm çok sağol zaten eşim de 1,5 aylığına memlekete gidiyor yani kışa kaldı bizim hayaller olsun demekki hayırlısı buymus

Duamm merak ettik seni. Cok gecmis olsun umarim ameliyata gerek kalmaz. Başında sagolsun mekani cennet olsun.

Cnm çok sağol fırsat bulamadım girmeye nete ama hep aklimdaydiniz herşeyin basi sağlık zaten esimde memlekete gidiyor 1.5 aylığına i yüzden düşünmüyorum kizimla gezip tozucam kışa da Rabbim nasip eder inşallah

Zaten bu ay 1,5 aylığına eşim memlekete gidecek yani kışa kaldı bizim bebis hayırlısı inşallah

Oh ne güzel işte sen de kafana göre takıl :) Evet canım her şeyin hayırlısı. Bizim için en iyisini rabbim biliyor. O yüzden çok fazla takmamak lazım.

Kızlar bi bakın yakısmıyo mu bi kız bebek kucagima :) : D
Arkadaşımın bebegini sevmeye gittikte yanimdakide ogluşum

Eklentiler

• $1403798699260.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…