Hic boyle olmazdi oyuzden tereddutte kaldim.bunca belirti neydi peki ne zor birşey belirsizlik
dönem dönem değişiyor vücudumuz benimde hiç olmazdı artık alıştım o şekilde adet olmaya 3 gün hatta bi ay 5 gün lekelendim sadece sildiğimde leke oluyordu ama ardından hep geldi kırmızılar bi yerde okumuştum yumurta çatlasa da kist oluyormuş adetle atılıyormuş onun içinmiş lekelenme ciddi bi kist değil yani vücut kendi hallediyor ben kimyasal gebelik geçirdiğimde direk hastalandım mesela hiç lekelenme olmadı bahsedilen gibi yoğun olmadı herkezin bünyesi farklı çokta kurcalamamak lazım bu net olayı bizi maf ediyor ne gelse aklımaza gir Google söylesin sana iyi değil aslında...
vallah i ben ult görmeden kalp atını duymadan gebeyim demicem bunu çok iyi anladım...
Çok haklisin bazen beynimizde bize oyun oynuyor.kizima hamileyken pek boiseyden haberim yoktu çok rahat geçirmiştim öğrendikçe kendimizi de irdeliyoruz boşu boşuna hayal kirikliklari sonrasi
kızlar az önce ben gümledim gene yok bebiş çatlamada işe yaramadı...
herşeyin hayırlısı artık tükendim dicek bi kelime bulamıyorum demek rabbim vermedikten sonra ne yapsan boş...
rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inş.
kızlar az önce ben gümledim gene yok bebiş çatlamada işe yaramadı...
herşeyin hayırlısı artık tükendim dicek bi kelime bulamıyorum demek rabbim vermedikten sonra ne yapsan boş...
rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inş.
Hadi yaaüzme canım kendini. Hayırlısı böyleymiş. Vardır rabbimin bir bildiği. Ümit kesmek yok inşallah
Gectin mi cnm evine?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gectin mi cnm evine?
Senin adetin ne zaman bitiyor?
Cumaya biter.
O yumurtlama testinden pek anlamiyorum cift cizgise yumurtlama donemi anlaminda sanirim hadi bakalım calismalara devam
Cnm bozma moralini lütfen. Umudunuda yitirme. Hepimuz burda birbirimize destek oluyiruz yılmak yok. Saglik olsun önümüzdeki ay olur
canım koyu çıkığında 3 4 gün bol bol çalış 2 güne silikleşicek zaten ozaman çatladı demek zaten hadi inş. hayırlı haberler 15 gün sonra...
Hg cnm. Moralini hic bozma bende 35 yaşındayım 1,5 ay once bebegimu kaybettim kurtaj oldum. Ama hala cok istiyorum bi bebegim daha olsun oglum kardessiz kalmasin. Nerede yadiyosun bilmiyotum ama bikere daha git bence doktora folicasitede başlamalisin zaten. Rabbim kisa zamanda gonlune gore versin ins. :)
Kızlar nerdesiniz yavv? Duaam dan da hiç ses yok zaten. Naaptı acaba?
aynen canım ya sanki yok diyorum ben de... Allah hiç olmayanlara tattırsın diyorum ama kardeşsiz de olmuyor yahu...atlatamadı heralde baya siniri bozulmuştu lekelenmeye bende çok merak ediyorum...
benimde moraller yerlerde toparlamaya çalışıyorum durup durup ağlıyorum sanki hiç evladım yok kızıyorumda kendime benim kuzu diyor anne bebek için ağlanırmı :)
atlatamadı heralde baya siniri bozulmuştu lekelenmeye bende çok merak ediyorum...
benimde moraller yerlerde toparlamaya çalışıyorum durup durup ağlıyorum sanki hiç evladım yok kızıyorumda kendime benim kuzu diyor anne bebek için ağlanırmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?