2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Hic boyle olmazdi oyuzden tereddutte kaldim.bunca belirti neydi peki ne zor birşey belirsizlik

dönem dönem değişiyor vücudumuz benimde hiç olmazdı artık alıştım o şekilde adet olmaya 3 gün hatta bi ay 5 gün lekelendim sadece sildiğimde leke oluyordu ama ardından hep geldi kırmızılar bi yerde okumuştum yumurta çatlasa da kist oluyormuş adetle atılıyormuş onun içinmiş lekelenme ciddi bi kist değil yani vücut kendi hallediyor ben kimyasal gebelik geçirdiğimde direk hastalandım mesela hiç lekelenme olmadı bahsedilen gibi yoğun olmadı herkezin bünyesi farklı çokta kurcalamamak lazım bu net olayı bizi maf ediyor ne gelse aklımaza gir Google söylesin sana iyi değil aslında...
vallah i ben ult görmeden kalp atını duymadan gebeyim demicem bunu çok iyi anladım...

Çok haklisin bazen beynimizde bize oyun oynuyor.kizima hamileyken pek boiseyden haberim yoktu çok rahat geçirmiştim öğrendikçe kendimizi de irdeliyoruz boşu boşuna hayal kirikliklari sonrasi

Çok haklisin bazen beynimizde bize oyun oynuyor.kizima hamileyken pek boiseyden haberim yoktu çok rahat geçirmiştim öğrendikçe kendimizi de irdeliyoruz boşu boşuna hayal kirikliklari sonrasi

aynen vallah oğluma adete 2 kala öğrenmiştim gebe oldumu sıkıntısız 9 ay geçirdim ama süreç uzadıkça psikolojik her bişey oluyor :)

kızlar az önce ben gümledim gene yok bebiş çatlamada işe yaramadı...
herşeyin hayırlısı artık tükendim dicek bi kelime bulamıyorum demek rabbim vermedikten sonra ne yapsan boş...
rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inş.

Cnm bozma moralini lütfen. Umudunuda yitirme. Hepimuz burda birbirimize destek oluyiruz yılmak yok. Saglik olsun önümüzdeki ay olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi yaa üzme canım kendini. Hayırlısı böyleymiş. Vardır rabbimin bir bildiği. Ümit kesmek yok inşallah

Gectin mi cnm evine?

Geçtim canım. Dün itibariyle çalışmalara başladık. Dünle bugün yumurtlama testi yaptım. Dün silik çıkmıştı bugün baya belirgin. Vücudumda yumurtlama belirtisi yok ama teste göre yumurtlamak üzereyim ya da yumurtladım. Bilmiyorum artık çalışmalara devam edicez. Hayırlısı olsun

Cumaya biter.
O yumurtlama testinden pek anlamiyorum cift cizgise yumurtlama donemi anlaminda sanirim hadi bakalım calismalara devam

Evet ben de öyle tahmin ediyorum. Bakalım tutturabilecek miyiz :)

Cnm bozma moralini lütfen. Umudunuda yitirme. Hepimuz burda birbirimize destek oluyiruz yılmak yok. Saglik olsun önümüzdeki ay olur

önümüzdeki ay yok canım koca nijaryada olucak yumurtlama zamanında bayrama dönücek anca...

canım koyu çıkığında 3 4 gün bol bol çalış 2 güne silikleşicek zaten ozaman çatladı demek zaten hadi inş. hayırlı haberler 15 gün sonra...

canım koyu çıkığında 3 4 gün bol bol çalış 2 güne silikleşicek zaten ozaman çatladı demek zaten hadi inş. hayırlı haberler 15 gün sonra...

Kocayı bulursam çalışıcam inşallah :) bizimkinin de işleri yoğun bu ara çok geç geliyor ama bekliycem :)

Ben de oğlum için istiyorum en çok... o da deliriyor kız kardeş diye... şimdiden ona neler alacağının hayalini kuruyor onu böyle gördükçe daha çok istiyorum ama olmuyor işte...
folik asit içtiğim de yok aslında evde vardı hep unutuyorum

Kızlar nerdesiniz yavv? Duaam dan da hiç ses yok zaten. Naaptı acaba?

Kızlar nerdesiniz yavv? Duaam dan da hiç ses yok zaten. Naaptı acaba?

atlatamadı heralde baya siniri bozulmuştu lekelenmeye bende çok merak ediyorum...
benimde moraller yerlerde toparlamaya çalışıyorum durup durup ağlıyorum sanki hiç evladım yok kızıyorumda kendime benim kuzu diyor anne bebek için ağlanırmı :)

aynen canım ya sanki yok diyorum ben de... Allah hiç olmayanlara tattırsın diyorum ama kardeşsiz de olmuyor yahu...

İnsan korunmayı bırakınca hemen olsun istiyor İşte. Ben de kendimi çok kaptırmıycam diyodum ama ovulasyon testi bile kullanmaya başladım. Bizim birer tane var çok şükür. Hiç olmayanlar naapsın. Olur inşallah canım sen de moralini bozma.

inş. kızlar inş.
bide uğraş olmayınca dahamı çok takıntı oluyor ne şöyle kafamı bir yere bırakasım var mümkünse gitsin bebiş olasıya gelmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…