Hos buldum Savha, evet yeni basladik ama sabirsizlik var galiba biraz. İnsallah hayirlisiyla 2. Melegimde cok bekletmez biziHg aramıza hakkında hayırlısı olsun daha çok erken yeni başlamışsınız zaten inş tez zamanda gelir 2,meleğin.
Oluyor oyle arada benımde 6 ve 4 Yaşında ıkı oğlum var bende 3.bebişi istiyorum bakalım hayırlısı olsun Hakkımızda inşskızlar mesaj takılmıştı sürekli aynısını göndermiş silmeye çalıştım olmadı kusura bakmayın
en başından beri iki çocuk istemiş olsaydım seninki gibi peşpeşe olsun isterdim arkadaş gibi büyüsünler diye. şu an bile acaba yanlış mı yapıyorum diyorum bu yaştan sonra bi de böyle bir dünyaya çocuk getirmek delilik gibi geliyor ama diyorum ya birden oldu bana ne olduysa...Oluyor oyle arada benımde 6 ve 4 Yaşında ıkı oğlum var bende 3.bebişi istiyorum bakalım hayırlısı olsun Hakkımızda inşs
geçmiş olsun.bende bir düşük sonrası tekrar hamilelik bekliyorum bat 6 eylülKızlar hani nerdesiniz doggdumu bebiş ler iniz ben düşük yaptım çok uzgunum
Canım çok üzüldüm ne kadarlıktı bebeğin.Allah sabır versin inşaallah yakın zamanda kavuşursun bebeğine.Ben doğum yaptım 2 aylık oldu oğlum darısı başına inşaallahKızlar hani nerdesiniz doggdumu bebiş ler iniz ben düşük yaptım çok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?