2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Merhaba kizlarr bende araniza katildim benim bir oglum var. 8Eylulde 4yasina girecek bizde ikinci icin calismalara basladik. Gecen ay husranla sonuclandi. Bu ayda adetime bir hafta kaldi ama yine tik yok sanirim

Hg aramıza hakkında hayırlısı olsun daha çok erken yeni başlamışsınız zaten inş tez zamanda gelir 2,meleğin.

egeninannesi hadi hayırlısı ile kucağına al yavrunu inş. maş kilosuda çok güzel habersiz bırakma bizi gerçi ben sana ulaşırım bi şekilde :)

Merhaba arkadaşlar. bu ara ben de 2 kez anne olmak istiyorum. 34 yaşındayım ve 7,5 yaşında bir oğlum var. bu zamana kadar hep çalıştım ve hep tek çocuk taraftarıydım. asla ikiciyi yapmam diyordum büyük konuşmuşum. son bir iki aydır annelik duygularım tavan yapmış durumda. bu ara evdeyim çalışmıyorum. hep şartlarım müsait değil derdim ama hiç bu kadar zorlaşmamıştı şartlarım ama yine de inanılmaz bi şey var içimde. geçen ay spiralimi aldırdım.
ama eşim istemiyor. daha doğrusu şartlardan dolayı istemiyor. sanki yıllardır uğraşıyorum da olmuyormuş gibi heyecanlıyım.
Allah ilk önce olmayanlara sonra da bize hayırlı olacaksa eğer birer tane daha evlat versin. ilk önce sağlıklı sonra hayırlısı tabiki...

Merhaba arkadaşlar. bu ara ben de 2 kez anne olmak istiyorum. 34 yaşındayım ve 7,5 yaşında bir oğlum var. bu zamana kadar hep çalıştım ve hep tek çocuk taraftarıydım. asla ikiciyi yapmam diyordum büyük konuşmuşum. son bir iki aydır annelik duygularım tavan yapmış durumda. bu ara evdeyim çalışmıyorum. hep şartlarım müsait değil derdim ama hiç bu kadar zorlaşmamıştı şartlarım ama yine de inanılmaz bi şey var içimde. geçen ay spiralimi aldırdım.
ama eşim istemiyor. daha doğrusu şartlardan dolayı istemiyor. sanki yıllardır uğraşıyorum da olmuyormuş gibi heyecanlıyım.
Allah ilk önce olmayanlara sonra da bize hayırlı olacaksa eğer birer tane daha evlat versin. ilk önce sağlıklı sonra hayırlısı tabiki...

Oluyor oyle arada benımde 6 ve 4 Yaşında ıkı oğlum var bende 3.bebişi istiyorum bakalım hayırlısı olsun Hakkımızda inşs
en başından beri iki çocuk istemiş olsaydım seninki gibi peşpeşe olsun isterdim arkadaş gibi büyüsünler diye. şu an bile acaba yanlış mı yapıyorum diyorum bu yaştan sonra bi de böyle bir dünyaya çocuk getirmek delilik gibi geliyor ama diyorum ya birden oldu bana ne olduysa...

ben eğer en başından beri iki çocuk isteseydim sizinki gibi peş peşe olsun arkadaş gibi olsunlar isterdim. ama hep karşıydım ikinci çocuğa. şimdi bile bir yanım deli misin bu yaştan sonra bir de böyle bir dünyaya çocuk getirmek istiyorsun diyorum ama ne bileyim yaa. oğlum da çok istiyor bir kardeşi olsun.Allah hayırlısını nasip etsin inşallah...

Gebe kalmadan önceki aylarda benim gibi 1 hafta geciken olmuş muydu acaba?

Kızlar hani nerdesiniz doggdumu bebiş ler iniz ben düşük yaptım çok uzgunum

Kızlar hani nerdesiniz doggdumu bebiş ler iniz ben düşük yaptım çok uzgunum
Canım çok üzüldüm ne kadarlıktı bebeğin.Allah sabır versin inşaallah yakın zamanda kavuşursun bebeğine.Ben doğum yaptım 2 aylık oldu oğlum darısı başına inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…