Kızlar bi bakın yakısmıyo mu bi kız bebek kucagima :) : D
Arkadaşımın bebegini sevmeye gittikte yanimdakide ogluşum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
siz ne kadar oldu canım bırakalı yenimi?
İyi geceler bende tedavi görüyordum normalde adetim ayon 1 de olacaktım ama dun olmaya başladım çok moralim bozuldu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabahın 5,30 undan herkese günaydın bu gece uyku tutmadı ayni kızıma hamileyken olduğu gibi darlık sıkıntı aldı bana güneşin doğusunu da izlemek ayrı güzel
Günaydın cnm bende simdi uyandım. Hava cok sicak ya ;/
Sen de erkencisin. Dun cok sıcak ti bugün daha iyi gibi sen belki de sıcaktan uyuyamadin
Klimada uyuduk. Acayip sıcak Antalya. Seminerin son günü bugün. Şükür tatile gircem artık. Egede sıkıldı hergun benle gidip gelmekten.
Canlar naber buvay bebis yok kimsede miracle egenin annesi savha ecetuba kızlar hadi temmuz a yeni bebisler i bekliyoruz benara vveriyorum eşim 15 gün sonra gidiyor yani kalamam herhalde eylül sen sonraya kaldı ama kalbim sizinle
Antalya baya sıcak canım Allah kolaylık versin. Ben Samsundayim geceleri serin oluyor denizden esiyor..
Seminerlere herkes çocuğunu getiriyor kreş gibi oldu :)) neyse ki bitiyor 2 ay rahatsiniz artik.
Canlar naber buvay bebis yok kimsede miracle egenin annesi savha ecetuba kızlar hadi temmuz a yeni bebisler i bekliyoruz benara vveriyorum eşim 15 gün sonra gidiyor yani kalamam herhalde eylül sen sonraya kaldı ama kalbim sizinle
Canım senin bat ne zaman? Bizim batlarımız yakın galiba.
Merhaba canım ben de isterim bu ay bebisim olsun batima 6 gün kaldı bakalım ne olur .senin de belli olmaz belki bir sürpriz olur
Merhaba canım ben de isterim bu ay bebisim olsun batima 6 gün kaldı bakalım ne olur .senin de belli olmaz belki bir sürpriz olur
Batlari yazip bekleyelim benceee
Az kalmış tugbaaaa cok heycanliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?