2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Miracle tugba ay hadi insallah kizlar hamilesinizdir
Adetle olan belirtilerle hamilelik belirtileri aynı olunca daha bi heyecan basıyo insani acaba mı diyosun zaman gecmek bilmiyo.
Hakkinizda hayırlısı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah canım yaa. Yarın tsh için hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Daha çok erken ama gitmişken beta hcg ye de bi baktırabilirim belki :) sizde durumlar nasıl. Çalışmalar başladı mı :)

İnşallah canım yaa. Yarın tsh için hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Daha çok erken ama gitmişken beta hcg ye de bi baktırabilirim belki :) sizde durumlar nasıl. Çalışmalar başladı mı :)

Baktir tabi. Bende gitmeyi dusunuyorum tsh icin.
Calismalar basladi gibi.
Kandiriyom iste elimden geldigince hehee

Ecetuba mıracle hadı bakalım acın yolları pesınıze gelelım gercı ben 2 ay kalamam ama olsun topıktekılere sans getırırsınız canlarımmmm

kızlar sezeryan doğum yapıp ikinciyi düşünen var mı aranızda? Kaç yıl ara verdiniz yazabilir misiniz?

Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

divasatanica hos geldın cnm aramaıza bebısın kac yasında 2 yasını gectıyse dusunebılırsın

Sagol cnm. Az once aldım bende randevu.
Sen endokronoloji doktoruna mı gidiyorsun?

Yok canım ben dahiliyeye baktırıyorum. Aslında geçen sefer anti tpo bayağı yüksek çıkmıştı ama sonuçları dr a gösterememiştim. Anti tpo tsh gibi hamileliğe etki ediyor mu bilmiyorum.

Ecetuba mıracle hadı bakalım acın yolları pesınıze gelelım gercı ben 2 ay kalamam ama olsun topıktekılere sans getırırsınız canlarımmmm

İnşallah canım bakalım yapabilecek miyiz açılışı :)

Yok canım ben dahiliyeye baktırıyorum. Aslında geçen sefer anti tpo bayağı yüksek çıkmıştı ama sonuçları dr a gösterememiştim. Anti tpo tsh gibi hamileliğe etki ediyor mu bilmiyorum.

Benim durumumda ayni tsh nirmal degere inmis anti tipo yüksekti kadin dogum doktorundan istemistim baksin diye. 10 una aldim bende dahiliyeden randevu. Ondan endokronolojiye sevk etmesini istiycem. Tahlilde aclik tokluk farkediyomuydu cnm?

Geçen kadın doğuma muayeneye gittiğimde hormon tahlilleri için aç mısın tok musun diye sormuştu dr. Ben de açım dedim. Tamam güzel dedi. Aç olmak gerekiyor herhalde anladığım kadarıyla. Benim de anti tpo yine yüksekse ben de endokrinolojiye bi görüneyim bari.

Bi tiroid hastaligimiz eksikti pöfff
Insallah engel degildir bu tipo hamilelige. Yarın haberleri aliriz senden. Sor cnm sende doktora nası düşer mis bu zıkkım değer

divasatanica hos geldın cnm aramaıza bebısın kac yasında 2 yasını gectıyse dusunebılırsın

Hoşbulduk. Bebeğim 13 aylık. Merak ettim sezeryandan kısa süre sonra hamile kalan varmı diye. Açıkçası ssvd denemek istiyorum ama hem doktor bulamayabilirim hem de erkenmi diye düşünüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim dayım dr ona sormuştum. Anti tpo çok yükselirse onun için de ayrıca ilaç kullanmak gerekebilir demişti. Bakalım değerler nasıl çıkacak. İnşallah ilaç kullanmaya gerek kalmaz.

inşallah canım ağzından bal damlıyor

canım tsh yüksek mi ??
Baktir tabi. Bende gitmeyi dusunuyorum tsh icin.
Calismalar basladi gibi.
Kandiriyom iste elimden geldigince hehee

demek eşin de ikna oldu kandırmaya devamBelki öyle bir bakmışsın bebiş gelmiş
canım benim inşaallah açılışı yaparız topik şenlenir hayırlısı olsun canım sen de en kısa sürede bebişine kavuşursun inşaallah

Galiba herkes iftar hazırlığında ben hazırlıklarımı tamamladım bir saat kaldı salata yapıp masayı kuracam

Bende suslendim puslendim kocama emri vakiyle disarda yer ayirttirdim iftara disardayizz... hehee benden korkulurr...napiim yemek yapasim yoktu oruç oruç :)

Erken gebelik testi mi yapsan yarin acaba Tuğba sen hı ne dersin

Canım tsh ım normal de ben haşimotolu olduğum için anti tpo yüksek. Biraz fazla yükselmiş gebelik için sorun oluşturur mu onu bilmiyorum. Onun için gidicem dr a.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…