- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Miracle tugba ay hadi insallah kizlar hamilesinizdir
Adetle olan belirtilerle hamilelik belirtileri aynı olunca daha bi heyecan basıyo insani acaba mı diyosun zaman gecmek bilmiyo.
Hakkinizda hayırlısı :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah canım yaa. Yarın tsh için hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Daha çok erken ama gitmişken beta hcg ye de bi baktırabilirim belki :) sizde durumlar nasıl. Çalışmalar başladı mı :)
Baktir tabi. Bende gitmeyi dusunuyorum tsh icin.
Calismalar basladi gibi.
Kandiriyom iste elimden geldigince hehee
Hadi kolay gelsin o zaman size :)
kızlar sezeryan doğum yapıp ikinciyi düşünen var mı aranızda? Kaç yıl ara verdiniz yazabilir misiniz?
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sagol cnm. Az once aldım bende randevu.
Sen endokronoloji doktoruna mı gidiyorsun?
Ecetuba mıracle hadı bakalım acın yolları pesınıze gelelım gercı ben 2 ay kalamam ama olsun topıktekılere sans getırırsınız canlarımmmm
Yok canım ben dahiliyeye baktırıyorum. Aslında geçen sefer anti tpo bayağı yüksek çıkmıştı ama sonuçları dr a gösterememiştim. Anti tpo tsh gibi hamileliğe etki ediyor mu bilmiyorum.
Benim durumumda ayni tsh nirmal degere inmis anti tipo yüksekti kadin dogum doktorundan istemistim baksin diye. 10 una aldim bende dahiliyeden randevu. Ondan endokronolojiye sevk etmesini istiycem. Tahlilde aclik tokluk farkediyomuydu cnm?
Geçen kadın doğuma muayeneye gittiğimde hormon tahlilleri için aç mısın tok musun diye sormuştu dr. Ben de açım dedim. Tamam güzel dedi. Aç olmak gerekiyor herhalde anladığım kadarıyla. Benim de anti tpo yine yüksekse ben de endokrinolojiye bi görüneyim bari.
divasatanica hos geldın cnm aramaıza bebısın kac yasında 2 yasını gectıyse dusunebılırsın
Bi tiroid hastaligimiz eksikti pöfff
Insallah engel degildir bu tipo hamilelige. Yarın haberleri aliriz senden. Sor cnm sende doktora nası düşer mis bu zıkkım değer
inşallah canım ağzından bal damlıyorMiracle tugba ay hadi insallah kizlar hamilesinizdir
Adetle olan belirtilerle hamilelik belirtileri aynı olunca daha bi heyecan basıyo insani acaba mı diyosun zaman gecmek bilmiyo.
Hakkinizda hayırlısı :)
canım tsh yüksek mi ??İnşallah canım yaa. Yarın tsh için hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Daha çok erken ama gitmişken beta hcg ye de bi baktırabilirim belki :) sizde durumlar nasıl. Çalışmalar başladı mı :)
demek eşin de ikna oldu kandırmaya devamBaktir tabi. Bende gitmeyi dusunuyorum tsh icin.
Calismalar basladi gibi.
Kandiriyom iste elimden geldigince hehee
canım benim inşaallah açılışı yaparız topik şenlenirEcetuba mıracle hadı bakalım acın yolları pesınıze gelelım gercı ben 2 ay kalamam ama olsun topıktekılere sans getırırsınız canlarımmmm
inşallah canım ağzından bal damlıyor
canım tsh yüksek mi ??
demek eşin de ikna oldu kandırmaya devamBelki öyle bir bakmışsın bebiş gelmiş
canım benim inşaallah açılışı yaparız topik şenlenirhayırlısı olsun canım sen de en kısa sürede bebişine kavuşursun inşaallah
Erken gebelik testi mi yapsan yarin acaba Tuğba sen hı ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?