- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Az kaldı canım hic heyecanlı değilim sanki yok gibi geliyor 4 ay olmayınca bu hisse kapıldım nedense Allah hepimiz için hayırlısıni versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzum belli mi olur ben umutluyum temmuzdan ramazan ayinada giriyoruz bu ayin hürmetine yüzümüz gulecek insallah.
Haklisin canım Rabbim ol deyince hiçbir engel yok .4 ay olmamasında hikmet vardır bir ay ben hastalandim iğnesiz duzelmem imkânsızdı.bir ay esim hastalandı.sonra gecen ay tatile gittik.Kızım hasretle kardeşini bekliyor en çok onu mutlu etmek isriyorum
Batım 4 temmuz canım bekleme deyim bu ay yine yok gibi hissediyorum. Senin bat ne zaman
Ayy canim benim Allah razi olsun.Senin de yakışıklı oğlusun abi olsun en kısa ve hayırlı zamanda..Oyy Kıyamam ben berrak kuafore
Suan ezan okunuyo insallah rabbim gonlumuze göre saglikli bi kardes versin yavrularimizaa Amin
Belki olur canim ben ilk bebegime ilk ay hamile kaldım maalesef kaybettim.2 sene ara verdim kızıma da ilk ay hamile kaldım.simdi ben de hemen olur sandım ama olmadı 5. ayimiz bakalım nazlı bebisim teşrif etti mi bu ay :)Benimki de 8 temmuz. Ben de pek ümitli değilim. İlk aydan hemen olmaz diye düşünüyorum. Hamile olmazsam adetim zamanında gelecek mi onu da merak ediyorum. İki sonucu da heyecanla bekliyorum yani :) Bakalım hayırlısı.
Tuğba ---------------- 4 Temmuz
Miracle----------------- 8 Temmuz
egeninannesi-----------19 Temmuz
Yok mu arttirannn hadeee :)
İnşaallah artar bakalım ilk kim verecek güzel haberi :))
Ayy canim benim Allah razi olsun.Senin de yakışıklı oğlusun abi olsun en kısa ve hayırlı zamanda..
Belki olur canim ben ilk bebegime ilk ay hamile kaldım maalesef kaybettim.2 sene ara verdim kızıma da ilk ay hamile kaldım.simdi ben de hemen olur sandım ama olmadı 5. ayimiz bakalım nazlı bebisim teşrif etti mi bu ay :)
Olabilir tabi de ben kendimi çok ümitlendirmek istemiyorum. Forumda o kadar çok şey yazıyorlar ki insan tedirgin oluyor. O yüzden çok beklentim yok ama olursa da süper olur :)
Forumda o kadar çok bilgi karmaşası var ki en iyisi okuyup kafa karistirmamak.Şunu biliyoruz Rabbim bizden bir ruh daha yarattıysa o dünyaya gelecek.
Merhaba canım. Oğlunu allah bağışlasın. Ben sezeryan doğum yapmadım ama sezeryandan sonra normal doğum yapmak için bayağı bir beklemek gerekiyor diye biliyorum. Ben çocukların arasında çok yaş farkı olmamasından yanayım. Tabii buna en iyi sen karar verebilirsin. Hayırlısı olsun inşallah
Arkadaşlar bişey sorucam. Yumurta takibi yapıyor musunuz? Yani yumurtladığınızı belirtilerden falan anlayabiliyor musunuz merak ettim
Normal süre 2 yıl ancak netten araştırdığım kadarıyla 1 sene geçmesi yetiyor. Biraz daha bekleyeceğim. Çalışmalar başladığında aranızda olacağım. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben anlıyorum. Genelde bel ağrısı ve yumurtlama olacak tarafta ağrı oluyor.zaten akıntıdan da çatladığını anlıyorum. Bu ay sol tarafımda ağrı vardı.
Ben akıntıdan pek anlamıyorum da hafif bel ağrısı oluyor. Ondan tahmin ediyorum ama ilişkiye ne zaman girilmesi gerekiyor onu tam olarak çözebilmiş değilim :)
Bildiğim kadarıyla bel ağrısı olduğunda henüz çatlama yok. Akıntı gelince çatlamış oluyor yumurta. Yani bel ağrısı hissedince yapılabilir. Belki tutar. Ben ilk gebeliğimi ovülasyon testiyle sağladım. Hatta gebeliğimi bu testi adetten 1 gün önce yaparak anladım. Adete çok yakın pozitif çıkması gebelik işareti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?