2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

kuşlarrrrr naber ben fenayım mıdem cok agrıyor normalde 3 yıldır tutamıyordum bu sene tutaagım dedım mıdem fena mıdemde sorun var oyuzden boyleyımmm kızlar benıde yazın bat13 kalmamda gene yazın

geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Sen tutma o zaman oruç sağlıklı insana farz..

kuşlarrrrr naber ben fenayım mıdem cok agrıyor normalde 3 yıldır tutamıyordum bu sene tutaagım dedım mıdem fena mıdemde sorun var oyuzden boyleyımmm kızlar benıde yazın bat13 kalmamda gene yazın

Geçmiş olsun canım. Hiç belli olmaz. Bi bakmışsın hamişsin :)

Duam gecmis olsun Allah kabul etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olsun cnm tutayım daha yas 27 ne zorluklarla tutanlar var olmuyor ıcım rahat etmıyor cızelge super olmus ellerıne saglık

o da var canım ama Rabbim bizim ibadet ederken acı çekmemizi istemiyor.Benim kayınpeder de 77 yaşında oruç tutuyor ama ayılıp baylıyor geçen sene vücudunda su azalmıştı organlar iflas edecekti doktor kızınca vazgeçti şimdi yine tutuyor fena olacak yine.Bu arada çizelgeyi ben yapmadım :))))

merhaba arkadaşlar nerdesiniz topik boş kalmışş.
benim dünden beri kasıklarımda batma var hele oturunca kalkarken batıyor çok fena hiç böyle olmamıştım belim de ağrıyor.Bir de vajende batma tarız ağrı var. batım 4 temmuz belkide erken olacam adet ondan.Adet öncesi hiç böyle olmam ama hadi hayırlısı

Hamilesin belkide eee :)

Canım yazdığın belirtilerin tıpatıp aynısını yaşıyorum. Aynen ben de herhalde erken adet olcam diye düşündüm. Bi de benim göğüslerim de acayip şişti. Normalde adete yakın şişer. Adete daha 9 gün var niye böyle oldu anlamadım.

Kızlar sezeryan doğum yapıp ikinciyi düşünen var mı aranızda? Kaç yıl ara verdiniz yazabilir misiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim de göğüslerim çok fena sanki süt dolmuş gibi damarları çıktı.Senin adete var canım belki hamilelik belirtisi bu yaşadıkların

benim de göğüslerim çok fena sanki süt dolmuş gibi damarları çıktı.Senin adete var canım belki hamilelik belirtisi bu yaşadıkların

Göğüslerim de şişince acaba adet mi olcam dedim. Geçen ay da erken olmuştum çünkü. Hamilelik belirtisi için de adet belirtisi için de erken diye düşünüyorum :) Bakalım hayırlısı

Göğüslerim de şişince acaba adet mi olcam dedim. Geçen ay da erken olmuştum çünkü. Hamilelik belirtisi için de adet belirtisi için de erken diye düşünüyorum :) Bakalım hayırlısı

hadi hayırlısı canım Rabbim ramazan hürmetine gönlümüzdekiini versin.

Kızlar sezeryan doğum yapıp ikinciyi düşünen var mı aranızda? Kaç yıl ara verdiniz yazabilir misiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim oglum sezeryanla oldu ama 7,5 yaşında şuan. ikinciyide düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…