geçmiş olsun canım inşaallah bişey çıkmazCanım tsh ım normal de ben haşimotolu olduğum için anti tpo yüksek. Biraz fazla yükselmiş gebelik için sorun oluşturur mu onu bilmiyorum. Onun için gidicem dr a.
Erken gebelik testi mi yapsan yarin acaba Tuğba sen hı ne dersin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende suslendim puslendim kocama emri vakiyle disarda yer ayirttirdimiftara disardayizz... hehee benden korkulurr...napiim yemek yapasim yoktu oruç oruç :)
Benim de yemeğim vardı bugün temizlikle ilgilendim. Ben de bi salata yapıcam inş. Egeninannesi ohh bizim yerimize de keyif yap valla :)
ben de temizlik yapacaktım ama kasık ağrısından bel ağrısından doğrulamıyordum bile ama şimdi iyiyim soframı hazırladımBenim de yemeğim vardı bugün temizlikle ilgilendim. Ben de bi salata yapıcam inş. Egeninannesi ohh bizim yerimize de keyif yap valla :)
geçmiş olsun canım inşaallah bişey çıkmaz
sipariş ettim netten yarın ya da öbür gün gelebilir negatifi görürsem yine üzülcem ama olsun en azından emin olurum
Kızlar merhaba
9 yaşında bir oğlum var. Oğlumun doğumunda ölüm tehlikesi yaşadığımız ve ben bu durumu uzun zaman üzerimden atamadığım için hiç cesaret edemedim ama hiç de kabullenemedim. Ya ben ölürsem oğlum ne yapar diye düşündüm hep. Şimdi yine aynı tehlike var ama ben gerçekten 2. Bebeği çok istiyorum. Doktorum daha önce pem umutlu konuşmamıştı. Varsayalım ki tamam dedi sizce 10 yaş oğlumun kardeşiyle işimizi nasıl olur. çünkü ben bu bebeği sadece oğlum kardeş sevgisini tatsın diye istiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de temizlik yapacaktım ama kasık ağrısından bel ağrısından doğrulamıyordum bile ama şimdi iyiyim soframı hazırladım
Hepsi buradadan mı aldın? Bende alsammi ki kac lira cnm ve kac tane
Ben de dinlene dinlene yaptım zaten canım. Öğlene kadar bitecek olan işler daha yeni bitti :)
doğrudur canım olsun evin miss oldu evim temiz olunca o kadar rahat oluyorum ki
Cnm hg aramıza :)
Anladigim kadariyla ölüm riski Allah korusun tabii sizde.
Doktora bidaha gidip kontrollerinizi yaptirin belki olumsuzluk gecmistir. Benim oglumda 7 bucuk yaşında ve ben cok istiyorum kardesi olsun. Umarim hersey güzel olur sizin içinde.
Ilk doğumda insan bir şey anlamıyor zaten. Help diye birşey bilmiyordum bile. Doğum yapıp eve geldiğimde netten baktım ve o zaman öğrendim ne kadar riskli bir durum olduğunu. Yaklaşık 2 yıl çok ağmadım ya ona birşey olsaydı diye. 2. Çocuk lafını ettirmedim bile. Oğlum 4-5 yaşlarına geldiğinde içim kıpırdatmaya başladı. Doktoruma gittim bana aynı şeyi yaşama ihtimali n çok yüksek dedi. Sana yap Yada yapma diyemem ddi. Ölüm riskinde olduğu için oğlumun annesini kalma ihtimali de var diyerek o defteri kapattım. Aslında hiç kapatmadım içimde biryerler de hep sızladı. Fakat cesaret edemedim. Ve bu benim son şansım. Ya bu sene bir karar verip yeniden hamle kalmak için denemelere başlayacağım ya da bu defteri gerçekten kapatacağım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gittigidior dan aldım 10 lu 34 lira erken gebelik testi:))
Hem de hemen yapacam urun kargolanmis yarin ulaşır herhalde elime bi de o negatif i görmesem iyiGelir gelmez yap hemenn
Aynen canım işler sanki sırtımda duruyor :)
Hem de hemen yapacam urun kargolanmis yarin ulaşır herhalde elime bi de o negatif i görmesem iyi
Su an benim de sırtında işler
Olumsuz düşünüp olumsuzu çağırma tugbaa kızıcam amaaa :)
Hem de hemen yapacam urun kargolanmis yarin ulaşır herhalde elime bi de o negatif i görmesem iyi
Su an benim de sırtında işler
Yemekten sonra bir ağırlık çöküyor ki sorma. İnsanın hiçbirşey yapası gelmiyor. O yüzden ben de kahve yaptım kendime. Azcık keyif yapayım hakettim bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?