2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Canım ben doğumdan sonra 75 kiloya çıkmıştım ve kilo veremiyordum. Meğerse haşimotodanmış. İlaca başladıktan sonra 3 ayda 50 kiloya düştüm :S gerçi ilacın yanında spor ve diyet de yaptım.
maşallah Tuğbiş iyi kilo vermissin nasıl yaptın tüyo versene ben 66 ile doğum yaptım doğumdan sonra 52 ye indim emzirmeyi bırakınca 60 kiloya çıktım şu an 61 im 50 kilo olsam bir deri bir kemik olurum herhalde evlendiğimde 48 kiloydum kendime kıyafet bulamıyordum en küçük bedeni bile daralttırıyordum.55 kilo olsam yeter bana

canım bu konuda bilgim yok ama sadece şunu diyebilirim bir doktorla sınırlı kalma.Benim yakın arkadaşım boş gebelik geçirdi ve aylarca hcg pozitif çıkıyordu.sonra doktor doktor gezdi en son doktor senin çocuğun daha olmaz dedi.Bu herşeyi bıraktı 2 ay sonra hamile kaldı şimdi 8 aylık tatlı bir oğlusu var.Sen de öyle yap canım iyi bir doktora git

Tarlusal kullanıp sonra hamile olduğunu öğrenen çok kişi okudum burda ama biz burda ne söylesek boş. Tekrar dr a gidip tahlil yaptırsan iyi olur. Sonuçta hamile değilsen de neden adet olmadığının araştırılması lazım. En azından ona göre bir tedavi uygulanır

ya demek Samsunu biliyorsun eşim de Trabzonlu bayramlarda gideriz köye:)Sen merkezden misin?

ya demek Samsunu biliyorsun eşim de Trabzonlu bayramlarda gideriz köye:)Sen merkezden misin?

Canım benim evde kıytırık bir yürüme bandım var :) onda yürüdüm düzenli olarak yarım saat 45 dk falan. Azcık da boğazı tutunca veriliyor kilo :)
Ben normalde merkezdenim. Yeni mahalleliyiz biz ama annemin köyüne gidiyoruz hep. Akçaabat akçakaleye. Senin eşin nereli?

tskr edrm cnm saolun

tskr edrm cnm saolun

Himm demek öyle ne güzel azmetmis basarmissin daha gelmesin kilolar.eşim caykarali canim köyde 3 km caykaraya.kaynanam kaynatam duruyorlar orda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Himm demek öyle ne güzel azmetmis basarmissin daha gelmesin kilolar.eşim caykarali canim köyde 3 km caykaraya.kaynanam kaynatam duruyorlar orda.

Yaa sorma kilolu olmak çok zor. Bir daha o kiloları görmem inş. Görürsem de yine yürüme bandına müracaat artık :)
Çaykarayı hiç bilmiyorum ama benim memleketim de güzeldir :)
Canım bişey sorcam. Eğer hamileysen (inş hamilesindir) oruç tutmayı düşünüyor musun?

Kızım.eşim ve beni çizmiş nasıl teyzeleri

Günaydın. Fıstık bi kızın resmini gorerek güne basladimya gunum guzel geçecek anlaşıldı :) cok guzel olmuş kendinide yapsaymisya cimcime.

Son düzenleme:
Canım ben doğumdan sonra 75 kiloya çıkmıştım ve kilo veremiyordum. Meğerse haşimotodanmış. İlaca başladıktan sonra 3 ayda 50 kiloya düştüm :S gerçi ilacın yanında spor ve diyet de yaptım.

Waww cok kilo vermissin azimli arkadaşım benim bravo sana. Şimdi 50 misin cok zayıf olursun sanki ya

Waww cok kilo vermissin azimli arkadaşım benim bravo sana. Şimdi 50 misin cok zayıf olursun sanki ya

Şimdi 52 kiloyum. Biraz zayıfım evet ama kilolu olmaktan iyidir :) birisine beddua edecekseniz kilo alsın diyin :) kilo öyle zor bişey.

Şimdi 52 kiloyum. Biraz zayıfım evet ama kilolu olmaktan iyidir :) birisine beddua edecekseniz kilo alsın diyin :) kilo öyle zor bişey.

Haklısın kilolu olmaktan iyidir göbüş bebişle dolunca gelsinn kilolarr :)

Eğer hamileysem oruç tutmayacam canım ilk zamanlardar riskli sonucta
Daha sonra kendini ve kardeşini çizmiş eklerim onu da

Kardeşi ve kendi kardeşi ağlıyor mus :))

Eklentiler

• $1404197945185.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 56
Bu da ben çokta sisko değilim dimi

Eklentiler

• $1404198195031.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Bu da ben çokta sisko değilim dimi

İyisin kız iyisin hadi maşallah :) testin geldi mi? Ben kan verdim sonuçlar 2 den sonra çıkacakmış. Bi beklentim yok da hazır kan vermişken bakılsın dedim :)

İyisin kız iyisin hadi maşallah :) testin geldi mi? Ben kan verdim sonuçlar 2 den sonra çıkacakmış. Bi beklentim yok da hazır kan vermişken bakılsın dedim :)

Hadi bakalim iyi haberler alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…