- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Günaydın kızlar. ..
Tuğba test bugun gelir insallahh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gelmedi canım sinir oldum bugün gelir inşaallah.Canım senin test de gelmedi herhalde. Kendi derdimden sormayı unuttum. Yarın gelir büyük ihtimal. Hadi hayırlısı.
Yaptır canım belki yanlıştır belli mi olur insanin cani sıkılıyor.Amin canım inşallah. Orası öyle tabi ama yarın yaptırabilirsem tekrar test yaptırıcam. Emin olmak istiyorum.
İnşaallah canım catladim bu ne ya 3 gün olacak eğer bugün de gelmezse iade edicem
Günaydın kızlar. ..
Tuğba test bugun gelir insallahh
Gelmedi canım sinir oldum bugün gelir inşaallah.
Yaptır canım belki yanlıştır belli mi olur insanin cani sıkılıyor.
Evet canım kan verdim tekrar. Yarım saat sonra alıcam sonucu. Bakalım aynı mı çıkacak.
Hadi bakalım insallah dünkü sonuç yanlistir
Yanlış değilmiş canım yine aynı çıktı. Neyse en azından emin oldum
Takma cnm kafana 50 lik ilac düşürür hemen. Bir ay sonra yine baktirirsin.
Oğluşum bugün sünnet olacak kızlar :) saat 5 te. Çok heyecanliyim yaa
baktım canım bugün gün içinde teslim edilecekmiş önceden aldıklarım hemen teslimn oluyordu.ben de merak ediyorum canım.:)))gelsin hemen yapıcam sonuç pozitifse paylaşırımInternette kargo bilgilerinde nerede oldugu goruluyodur.geldiyse kargo şirketini bi ara cnm.
Merakla bekliyorum valla testin sonucunu
öyle mi canım üzme kendini ilacını içince düzelir inşaallah bir de aklıma geldi çok kilo vermişsin onun etkisi olabilir mii?Yanlış değilmiş canım yine aynı çıktı. Neyse en azından emin oldum
oyy ne güzel adam olacak.İnşallah güzell geçer operasyonuOğluşum bugün sünnet olacak kızlar :) saat 5 te. Çok heyecanliyim yaa
baktım canım bugün gün içinde teslim edilecekmiş önceden aldıklarım hemen teslimn oluyordu.ben de merak ediyorum canım.:)))gelsin hemen yapıcam sonuç pozitifse paylaşırım
öyle mi canım üzme kendini ilacını içince düzelir inşaallah bir de aklıma geldi çok kilo vermişsin onun etkisi olabilir mii?
oyy ne güzel adam olacak.İnşallah güzell geçer operasyonu
kızlar bir üşüyorum bu sıcak havada ayağımda çorap üstümde hırka hasta mı olcam ne.
olabilir canım sinir stres insanın bütün sistemini bozuyorCanım ben kilo vereli bir sene oluyor yeni değil yani. Stres falan etkiler mi acaba. Bu ara bayağı bi stresliyim. Aklıma da başka bir şey gelmiyor
inşaallah canım yaz hastalığı da fena oluyorBenim de boğazım ağrıyor. İnşallah hasta olmayız canım. Ben minoset içiyorum her ihtimale karşı.
Bilmiyorum ki dr da bişey söylemedi. İlacımı düzenli kullanıyorum. 25 mg kullanıyordum 50 ye çıkardı canım. Bu ay hamile kalmasam daha iyi olacak galibahayırlısı tabi yine de.
Oğluşum bugün sünnet olacak kızlar :) saat 5 te. Çok heyecanliyim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?