2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Günaydın kızlar. ..
Tuğba test bugun gelir insallahh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar. ..
Tuğba test bugun gelir insallahh

İnşaallah canım catladim bu ne ya 3 gün olacak eğer bugün de gelmezse iade edicem

Canım senin test de gelmedi herhalde. Kendi derdimden sormayı unuttum. Yarın gelir büyük ihtimal. Hadi hayırlısı.
Gelmedi canım sinir oldum bugün gelir inşaallah.

Amin canım inşallah. Orası öyle tabi ama yarın yaptırabilirsem tekrar test yaptırıcam. Emin olmak istiyorum.
Yaptır canım belki yanlıştır belli mi olur insanin cani sıkılıyor.

Son düzenleme:
İnşaallah canım catladim bu ne ya 3 gün olacak eğer bugün de gelmezse iade edicem

Internette kargo bilgilerinde nerede oldugu goruluyodur.geldiyse kargo şirketini bi ara cnm.
Merakla bekliyorum valla testin sonucunu

Gelmedi canım sinir oldum bugün gelir inşaallah.

Yaptır canım belki yanlıştır belli mi olur insanin cani sıkılıyor.

Evet canım kan verdim tekrar. Yarım saat sonra alıcam sonucu. Bakalım aynı mı çıkacak.

Oğluşum bugün sünnet olacak kızlar :) saat 5 te. Çok heyecanliyim yaa

Hadi yaa ne güzel. Erkekliğe ilk adımı atıyor demek :) Rabbim damatlığını da göstersin inşallah canım

Internette kargo bilgilerinde nerede oldugu goruluyodur.geldiyse kargo şirketini bi ara cnm.
Merakla bekliyorum valla testin sonucunu

baktım canım bugün gün içinde teslim edilecekmiş önceden aldıklarım hemen teslimn oluyordu.ben de merak ediyorum canım.:)))gelsin hemen yapıcam sonuç pozitifse paylaşırım
Yanlış değilmiş canım yine aynı çıktı. Neyse en azından emin oldum
öyle mi canım üzme kendini ilacını içince düzelir inşaallah bir de aklıma geldi çok kilo vermişsin onun etkisi olabilir mii?

oyy ne güzel adam olacak.İnşallah güzell geçer operasyonu

kızlar bir üşüyorum bu sıcak havada ayağımda çorap üstümde hırka hasta mı olcam ne.

Canım ben kilo vereli bir sene oluyor yeni değil yani. Stres falan etkiler mi acaba. Bu ara bayağı bi stresliyim. Aklıma da başka bir şey gelmiyor

Canım ben kilo vereli bir sene oluyor yeni değil yani. Stres falan etkiler mi acaba. Bu ara bayağı bi stresliyim. Aklıma da başka bir şey gelmiyor
olabilir canım sinir stres insanın bütün sistemini bozuyor
Benim de boğazım ağrıyor. İnşallah hasta olmayız canım. Ben minoset içiyorum her ihtimale karşı.
inşaallah canım yaz hastalığı da fena oluyor

kargom gelmedi hala yurt içi kargo tam bir fiyaskoymuş tel açtım cevap yok bugün kızım dışarı çıkacaktı kargo gelir diye çıkamadım.yarın da gelmezse 17 ye kadar iade edeceğim 3 iş günü doluyor çünkü

Bilmiyorum ki dr da bişey söylemedi. İlacımı düzenli kullanıyorum. 25 mg kullanıyordum 50 ye çıkardı canım. Bu ay hamile kalmasam daha iyi olacak galiba hayırlısı tabi yine de.

Miracle sen troid hastamisin cnm bak ben troid bezleri mi aldirdim omur boyu sabah aç karnına ilaç yutucam yani kafana takma troid iner çıkar ben dktr kontrol altındayım hatta kontrol umun 3 ay geçti gidemedim yanı kagana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…