2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Fitsin valla masallah kıss :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkürler canım 61 kiloyum iste :)
Ee bebek tabi kardeşi aglar :)

İyisin kız iyisin hadi maşallah :) testin geldi mi? Ben kan verdim sonuçlar 2 den sonra çıkacakmış. Bi beklentim yok da hazır kan vermişken bakılsın dedim :)

Bu iste en kilolu halim biraz versem.iyi olacak.ayy heycanlandim inşaallah iyi sonu cikar:))benim testim gelmedi bekliyorum

Şimdi 52 kiloyum. Biraz zayıfım evet ama kilolu olmaktan iyidir :) birisine beddua edecekseniz kilo alsın diyin :) kilo öyle zor bişey.

miracle cnm bende 49 kıloydum o kadar ılaclardan amelıyatlardan sonra v89 oldum ve kızımada 82 kılo ıle hamıle kaldım sen zayıflamak ıcın bırseymı uyguladın ewet kılo cok zor ama su ılaclar hastalıklar pesımı bırakmıyo kımse ınanamıyo 89 olduguma ama dktr cok odemın var dıyo oooof of bu arada kanmı verdın sen saglık ocagında verdıysen sonuclara ınternetten bakabılırsın

cnm kucukmus bebegınbı 2 yasını doldursun bence

Evet canım ben üç ay boyunca spor ve diyet yaptım. O şekilde kilo verdim. Diyet yaparken de midem baya küçüldü o yüzden şimdi de çok fazla yiyemiyorum.

Kızlar sonuçlarım çıktı. Beta hcg tahmin ettiğim gibi 0 çıktı ama tsh ım çok yükselmiş ona moralim bozuldu biraz. Tsh ım 14 e çıkmış niye bu kadar yükseldi bilmiyorum.

Kızlar sonuçlarım çıktı. Beta hcg tahmin ettiğim gibi 0 çıktı ama tsh ım çok yükselmiş ona moralim bozuldu biraz. Tsh ım 14 e çıkmış niye bu kadar yükseldi bilmiyorum.

Öyle mi canım hayırlısı pek umutlu değildin. Geçmiş olsun canim Dr ne dedi TSH nin yükselmesiyle ilgili .Allah şifa versin. Umarım en kısa zamanda değerlerin normale döner

Dr da nedeniyle ilgili bişey söylemedi. Sonuçta tiroid bezlerinin çalışmasıyla alakalı bişey. İlacın dozunu arttırdı işte. Bir buçuk ay sonra tekrar gel dedi.

Merhabalar..Ben 37 yaşındayım.17 ve 15 yaşlarında iki kızım var...Bu ay 3. bebek istiyorum...Allahtan hep dua ediyorum...Sağlıklı,eli ayağı düzgün hayırlı bir erkek bebek versin diye..Artık rüyalarımda oğluma ismiyle hitâp ediyorum...Aranızda Çin Takvimiyle veya başka yolla erkek bebeğe hamile kalan varsa bana yardımcı olabilirmi bu konuda arkadaşlar...Şimdiden allah razı olsun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neden yükselmiş ki. Ilaci düzenli kullaniyodun dimi cnm?
Kac mg a yükseltti ilacı

Neden yükselmiş ki. Ilaci düzenli kullaniyodun dimi cnm?
Kac mg a yükseltti ilacı

Bilmiyorum ki dr da bişey söylemedi. İlacımı düzenli kullanıyorum. 25 mg kullanıyordum 50 ye çıkardı canım. Bu ay hamile kalmasam daha iyi olacak galiba hayırlısı tabi yine de.

Bilmiyorum ki dr da bişey söylemedi. İlacımı düzenli kullanıyorum. 25 mg kullanıyordum 50 ye çıkardı canım. Bu ay hamile kalmasam daha iyi olacak galiba hayırlısı tabi yine de.

Cok yükselmiş cnm ya uzuldum valla. Ben 50 mg kullaniyorum zaten. Umarim aynidir yuksrlmemistir.
Dere otu kurunu yapsana. Benim sogan kuru gumburtuye gitti bu arada yapamadim oructa girince

Dr da nedeniyle ilgili bişey söylemedi. Sonuçta tiroid bezlerinin çalışmasıyla alakalı bişey. İlacın dozunu arttırdı işte. Bir buçuk ay sonra tekrar gel dedi.

İnşaallah normale döner canini sıkma.ilacı düzenli kullanınca normale döner umarim

Ya benim anlamadığım 20 gün önce 3 olan değer nasıl 14 e çıktı. Ben anti tpo yüksek gebelikte bi sakıncası var mıdır diye gitmiştim tsh ı öğrendim. Hayırlısı artık kısmet böyleymiş.

Düşer cnm üzülme. 50 lik düşürür. Dere otuda ye bir yemek kaşığı kadar yemekten önce.

Düşer cnm üzülme. 50 lik düşürür. Dere otuda ye bir yemek kaşığı kadar yemekten önce.

İnşallah canım. Dere otunu da emzirirken çok yemiştim süt yapıyor diye. Bıkmıştım artık ama yine başlayayım bari.

Düşer canim inşaallah Allah çaresiz dert vermesin.

Amin canım inşallah. Orası öyle tabi ama yarın yaptırabilirsem tekrar test yaptırıcam. Emin olmak istiyorum.

Canım senin test de gelmedi herhalde. Kendi derdimden sormayı unuttum. Yarın gelir büyük ihtimal. Hadi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…