Oğluşum bugün sünnet olacak kızlar :) saat 5 te. Çok heyecanliyim yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Miracle sen troid hastamisin cnm bak ben troid bezleri mi aldirdim omur boyu sabah aç karnına ilaç yutucam yani kafana takma troid iner çıkar ben dktr kontrol altındayım hatta kontrol umun 3 ay geçti gidemedim yanı kagana takma
Şükürler olsun bugunude anlattım. Gunlerdir dusunmekten uykularim kaciyodu. Sunneti oldu oglusum. Operasyondan bi saat sinra agrisi oldu agladi uyuyor şimdi. Bu gecede bi gecsinde.
Sağolun kizlar :)
Biz bekliyozya tugba inadina gelmez kargo pöfff
Canım geçmiş olsun. Valla ben de çok düşünüyorum nasıl olacak diye. Siz atlattınız ne güzel. Darısı da bizim başımıza inşallah
Şükürler olsun bugunude anlattım. Gunlerdir dusunmekten uykularim kaciyodu. Sunneti oldu oglusum. Operasyondan bi saat sinra agrisi oldu agladi uyuyor şimdi. Bu gecede bi gecsinde.
Sağolun kizlar :)
Biz bekliyozya tugba inadina gelmez kargo pöfff
Gözün aydın canım atlattın hayırlısıyla.
Canım kargo gelmedi gelsede bir önemi yok artık az önce wc ye gittim adetim başladı(5.ay da böyle noktalandı.ümitsizlik yok ama canım sıkıldı baya
Hadi yaa... olsun kuzum sağlık olsun önümüzdeki ay olur neden olmasın. Yılmak yok
Evet canim Allahtan ümit kesilmez
.Adet olunca kötü oldum biraz ağladım kızım beni görünce o da ağladı.En çok ona üzülüyorum kardeşi olsun istiyor deli gibi kısmet artik vakti değilmiş demek ki
Canım yaa sıkma canını. Hayırlısı böyleymiş. Sağlık olsun. Bak ben de şimdi hamile kalırsam tsh yüzünden sorun olur mu diye düşünüyorum. Yine de Allahtan ümit kesmiyorum. Rabbim gönlümüze göre verecek inşallah.
Sağlık olsun canım..tsh düzelir inşaallah canım yakın arkadaşım da troit hastası 4 çocuğu var hamileyken içti ilacını hiçbir sorun olmadı çocuklarında .Senin de olmaz inşaallah.Rabbim büyüktür vakti saati var.İmtihan oluyoruz zaman zaman kızım 2 yaşındayken başladım bebek istemeye 3yılda ikna ettim eşimi.Kızım 5 yaşına girecek 12 gün sonra.Şimdide olmuyor herşeyin iyisini Rabbim bilir.
Amin canım inşallah. Hepimizin imtihanı farklı farklı işte. Benim de eşim istiyor ama ilgilenmek yok. En iyisini Rabbim biliyor. En hayırlı zamanda nasip eder inşallah hepimize. Çok kafaya takmamaya çalış. Bu işin en büyük düşmanı stres biliyorsun. Bi bakmışsın hiç ummadığın anda gelmiş bebişin :)
Diplerden çekip kurtayım bi topigimizi :)
Çok susadim bugün beeennn
Evet ya topiğimiz hüzünlendi maalesefyine şenleniriz inşallah.
Umutlar tüketmesin hiç.
Zamanı geldiginde hepimiz gulecegiz
Günaydın kızlar. Evde test olunca da insan kendini yapmamak için zor tutuyor. Çıkmıycanı bile bile yapmak istiyorsun. C.tesi pazarı da adet olmadan atlatırsam p.tesi test yapabilirim belki. Gerçi her an adet olacakmışım gibi belim çok ağrıyor bazen. Sonra geçiyor. Bakalım hayırlısı.
Günaydın cnm. Hayirlisi olsun insallah adet olmazsinda guzel haber verirsin bize.
Bizdede iki gece bosa gecti egenin sünnet olmasi babaya da düşkün esim iki gündür onla uyuyo.
Saglik olsun napalım :)
Günaydın kızlar. Evde test olunca da insan kendini yapmamak için zor tutuyor. Çıkmıycanı bile bile yapmak istiyorsun. C.tesi pazarı da adet olmadan atlatırsam p.tesi test yapabilirim belki. Gerçi her an adet olacakmışım gibi belim çok ağrıyor bazen. Sonra geçiyor. Bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?