2 kez anne olmak ısteyenler buyrun topıgıme

Tugba hayirlisi olsun cnm. 2 mayista kaybettim ben bebegimi 10 haftalikken

Bi oglum var ikinci sinifa gidiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tugba hayirlisi olsun cnm. 2 mayista kaybettim ben bebegimi 10 haftalikken

Bi oglum var ikinci sinifa gidiyor.

daha çok yeniymiş Allah sabır versin canım dr ne kadar ara vermenizi istedi?
Allah oğluna sağlık versin.Kardeşini de göndersin inşallah

daha çok yeniymiş Allah sabır versin canım dr ne kadar ara vermenizi istedi?
Allah oğluna sağlık versin.Kardeşini de göndersin inşallah

Doktor ara verin falan demedi. Kendini nezaman hazır hissedersen yine deneyebilirsin dedi.yarin sabah randevum varzaten. Hormonlara baktiricam bide kist olusmus bu hamilelikte adet bittiğinde gel demisti onada bakacak.

Off zordur gercekten kizinizda kucukmus. Umarim saglikla kavusursunuz bebeginize

Insallah cnm etrafimda hep gordugum aralari acilinca 2 ye cesaret edemiyorlar belki de tam rahata kavusunca ikinci zor geliyordur bilemiyorum girdim bir yola inşallah hayirlisi ile gecerim bu yollardan

amın cnm cumlemıze bu arad toıpıgıme hos geldın kuum rabbım yardımcın olsun

Kizlar ben de kizima kardes istiyorum.ama olmuyor.3 sene once erken menopoz teshsni koydular.yas 27 kizim 5 yasnda.kizim hemen olmustu 2. ler zor olurmus dogruymus meger

Kizlar ben de kizima kardes istiyorum.ama olmuyor.3 sene once erken menopoz teshsni koydular.yas 27 kizim 5 yasnda.kizim hemen olmustu 2. ler zor olurmus dogruymus meger

Hoş geldin canım. Hayırlısıyla rabbim tekrar nasip eder inşallah. Tedavi görüyor musun peki?

selam kızlar bende oğluma kardeş istiyorum 2 yıldır ama olmuyor :) artık alıştık sanırım olmamasına gülüyorum :))
hayırlısı ile inş. evlatlarımıza kardeşler dünyaya getiririz çoook istiyorum çünki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…