Tugbaaa test yaptin mı?
Dersteyim aklıma geldin birden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaptım canım kopkoyu negatifi gördüm yarın adet günüm olsaydı çıkardı dimi ama
Hadi ya. Belli olmaz canım adetin geçerse tekrar yaparsın. Olmazsa da önümüzdeki maçlara bakacağız artık :)
Evet benim annem de yanımdaydı allahtan. Yoksa kafayı yerdim herhalde. Canım ikinci çocuklar daha uslu oluyormuş. Öyle diyelim öyle olsun inşallah :)
Tugba hayirlisi olsun cnm. 2 mayista kaybettim ben bebegimi 10 haftalikken
Bi oglum var ikinci sinifa gidiyor.
İnşallah yoksa iki çocukla işimiz var.
İlki kaç yaşındaydı canım senin?
3.5 yaşında sayılır ama ikinci bebeğim doğduğunda tam 4 yaşında olacak.
daha çok yeniymiş Allah sabır versin canım dr ne kadar ara vermenizi istedi?
Allah oğluna sağlık versin.Kardeşini de göndersin inşallah
Allah kolaylık versin canım. Sağlıklı sıhhatli olsunlar da bir şekilde büyüyorlar. Şimdi çok zorluk çekeceksin ama ilerde rahatlayacaksın inşallah. İkinci bebeğin cinsiyeti ne?
Off zordur gercekten kizinizda kucukmus. Umarim saglikla kavusursunuz bebeginize
yaptım canım kopkoyu negatifi gördüm yarın adet günüm olsaydı çıkardı dimi ama
sagol cnm insallah 2 kizim geliyor allahin izni ile
cnm hos geldın ooo masallah darısı basımıza ınmsallah
seninle hikayelerimiz benziyor. Ben 36 yaşındayım (77liyim) 2007 doğumlu bir oğlum var.2011 de 21+3 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim rahim ağzı yetmezliğinden. Bebeğimizi eşim defnetti. Bebek karnımdayken 3.bebiş planları yapan eşim bebek istemez oldu. Ama oğlum kardeşi olmasını çok istiyo hep dua ediyo kardeşi olsun diye. Bende ıstiyorum oğluma kardeş ama eşim istemiyo
gerçi eşimde kızkardeşim doğum yaptıktan sonra yumuşadı biraz. Ben tek çocuklulara hep kızardım hala da kızıyorum. Hiç tek çocuk düşünmedim ama nasip böyleymiş inşallah eşim de ister de rabbim hayırlı bir evlat daha nasip eder.
hosbulduk cnm insallah darisi tum isteyenlerin basina
Kizlar ben de kizima kardes istiyorum.ama olmuyor.3 sene once erken menopoz teshsni koydular.yas 27 kizim 5 yasnda.kizim hemen olmustu 2. ler zor olurmus dogruymus meger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?